escriu-me
My Photo

diumenge, 17 d’agost de 2008

Diumenge, 17 d'agost del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

L'eclipse:
Li vaig prometre a la Carme Macià en el dia que fa 50 anys (felicitats!!!)

En Lluís Riera també va fer 50 anys ahir, però dedicar-li un foto a un fotògraf, com que no.., així que lo millor serà una bona abraçada...!!!
(la Paquita (disculpem!!!) li havia preparat una festa sorpresa, el que ja no sé és si si va presentar, doncs en conec un altra que de tan sorpresa que era, l' homenatjat s'hi va presentar dues hores tard ( eh Pok...!!!)
==========================
==========================

El final de l'article el Sr. Serra fa un xic de barritg-barreig : "Potser caldria ser valents i dir d'una vegada les coses clares: que cert tipus de turisme, de comerços i d'establiments no ens interessen, no són benvinguts i no els volem a casa. Ni ells, ni els seus diners." i es clar, dit així sembla fàcil, però caldria especificar les coses, doncs "tipus de turisme" que vol dir?, "turisme jove"?... en soms campions mundials i per molts anys ho podem continuar dient...!!!
Pobres peixos!!!, però per qui això tan li fa, recordar-li que l'aigua que ha matat aquests animals és la mateixa que li brollarà quan obri l'aixeta de ca seu...Lo pitjor són les infraestructures humanes que fragmenten el territori i aïllen aquests espais; i no solament cal pensar en grans obres de carreteres o espais urbanitzats, també els tancaments de finques amb filats no cinegètiques que no permeten el pas ni d'un trist eriçó i un cop més la finca de Can Juncadella ens serveix d'exemple, (em sap greu sempre parlar d'aquesta propietat, però no és culpa de qui ho diu, sinó de qui ho fa com li rota), doncs en el permís d'obres de la casa principal de l'any 96 se li recomanava l'utilització de filat cinegètic amb forats de quinze cm i la tanca que han instal.lat aquesta primavera els forats són de cinc cm...
Aquest problema no és exclusiu d'aquesta finca, doncs en són molts els propietaris que fan cas omís d'aquestes recomanacions...
I perquè l'any vinent no hi tiren els organitzadors de la festa però amb una bona pedra de molí al coll...!!!


Cal recordar que la companyia que dóna vida a aquest aeroport està en mans d'un curiós personatge: