escriu-me
My Photo

dimarts, 14 d’abril del 2009

Dimarts, 14 d'abril del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima




"Avui m'he fixat que el monument en qüestió ha estat "restaurat.
L'autor reflexiona sobre les obres realitzades al monument de la roca d'Es Vano i critica que no s'hagi deixat condicionada de manera que no es notés el retoc"





Segons l'hoteler i president de la patronal Foeg, Jordi Comas a Platja d'Aro l'ocupació dels hotels ha pujat, en part gràcies a la celebració del Mundialet de Futbol, i ha arribat a pics de fins al 80%".


"I una altra conducta creativa alhora que tremendament eficaç és la que està duent a terme l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), que consisteix a pagar les quotes de la Seguretat Social dels nous treballadors que contractin les empreses d'aquesta població"

A Xavier Marquès, pare de família, li costava trobar locals de restauració sense fum on poder anar amb els seus fills, de manera que va decidir agrupar-los en un web que pogués servir d'utilitat a persones que es trobessin en la seva mateixa situació."





El que no entenc és que sent com és un centre privat s'hi hagi d'anar quasi sempre per fer les ressonàncies, TAC's i proves d'aquestes un xic més sofisticades enviats per la sanitat pública... Serà que algú hi té comissió ???




ESCOLTAR Josep Valls, regidor d'Urbanisme
ESCOLTAR Eduard Coloma (ERC), Lluïsa Parrilla (PSC), Joaquim Teixidor (GRILL) i Antoni Garcia (ICV)

"El perfil del cliente del turismo LGTB es el de una persona entre 30 y 55 años de edad, residente en zonas urbanas y con un nivel cultural medio-alto. Se trata de un tipo de turista que suele concentrar su gasto en ocio y consumo personal (ropa, cosmética y estética…) en el que invierte el 47% de sus ingresos,"




l’acord d’aprovació i el text del
Reglament Orgànic resten exposats al públic a
les oficines municipals, durant el termini de
trenta dies,


El gos identificat amb el número de xip
identificatiu: 968000004534851, titularitat del
Sr. Juan Martínez Parrondo


s’ha acordat incloure, dins l’Ordenança fiscal
núm. T-07: Protecció mediambiental, el preu
de penalització per contingut d’impropis en la
fracció vegetal aportada.



Dotze dotzenes si us plau... !!!