escriu-me
My Photo

dimarts, 16 de desembre del 2008

Dimarts, 16 de desembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Atenció !!!,
ja són aquí altra vegada...
CURSOS DE CATALÀ PER A PERSONES ADULTES. GENER 2009

Inscripcions:
Del 15 al 19 de desembre de 2008 i del 8 al 12 de gener de 2009
Matins de 10 a 13.30 h i tardes de dijous de 15.30 a 18 h

Oficina de Català de Lloret de Mar
Edifici de l’Antic Sindicat
C.Sant Pere, 36, 1r
972 36 18 34
lloret@cpnl.cat

=======================
========================
========================

Aquest dijous:
Joan Petit nens amb Càncer

“Alimentació, cuina i salut adreçades als nostres fills i filles”
Xerrada sobre nutrició, tècniques de cocció saludables i relació amb la malatia oncològica. Seguidament es farà un taller de cuina on es posaran en pràctica 3 menus saludables.
Ponents:
• Josepa Pinet, farmacèutica i diplomada en alimentació i nutrició aplicades.
• Els plats seran cuinats pel Sr. Nacho Elgarresta , xef de l’hotel Guitart
Monterrey.

Us hi podeu inscriure AQUÍ

=======================
========================
========================

Pel divendres:
Monòlegs de Nadal
Marc Linares a la Sala Beach Club de Lloret, en clau d'humor, a partir de les 23:00h.



Si bé és cert que desconeix el nombre exacte d'edificis que podrien reclamar acollir-se a aquesta nova iniciativa, l'alcalde, sr. Crespo, reconeix que aquesta possibilitat "és una oportunitat per crear noves empreses i generar nous llocs de treball en el municipi"


Que bonic que era quant els carters trucaven dues i fins i tot tres vegades...



Popurri, varies en una:



És una polèmica amb un tipus de plaques que fabrica un noi de Blanes...





Crec que a Lloret estan estudiant la possibilitat d'implementar-ho però amb sistema de pagament: els passants haurien de comprar unes targetes com les de telèfon i amb això tindrien accés a internet durant unes hores. (?)
Seria un servei...però de pago.

El que és més curiós del cas és que qui promou l'iniciativa és : La Federació Catalana d'Assocaicions d'Activitats Recreatives i Musicals; i el motiu, com no: "una competència deslleial als empresaris del sector", o del foment de l'alcoholisme és l'excusa...


"Directiva de les 65 hores que demà votarà el Parlament Europeu"

Reflexió molt interessant...!!!
L'article parla de la moda de les ràdios, (també a les teles), de demanar la participació a base de SMS i amagant el que és un negoci sota el paraigües de la opinió/participació: "fa uns dies, a RAC1 es preguntava durant un magazín: "Te o cafè?". Sens dubte, això és democràcia"
Directament un engany...!!!

"a un dels examinadors i li va posar 1.000 euros a la butxaca..."
"la dona va marxar deixant els bitllets entre els exàmens..."

A la pobre xinesa ningú li ha explicat que aquests són mètodes desfasats...desfasats en les formes, no en el contingut...
Fa anys, a un xofer jovenet de Transports Pujol que li van assignar l'excursió setmanal a Andorra, va demanar consell a un altra de més experimentat de com passar coses per la duana; aquest li va explicar el seu mètode: "quan t'entri el guàrdia civil al bus et deixarà el tricorni potes amunt al davant, com si es tragués el barret per educació al entrar, i anirà cap al fons tot preguntant als turistes, "algo que declarar ?", llavors tu, depèn del que vulguis passar, li poses dissimuladament dins del tricorni dues mil o cinc mil pessetes". OK ?
En el primer viatge, a la tornada, s'atura a la duana i no ve cap guàrdia civil, s'espera una estona i com que no venia ningú baixa del bus, va cap dins de les oficines i es troba tots els guàrdies escoltant un speech del Tinent Coronel vingut de Madrid; com que la cosa s' allargava, el jove xofer va aixecar la ma i tot educadament els va dir: "facin, facin, us ho deixo aquí, (va posar un bitllet de 5000 sobre el taulell, doncs anava a tope)"...
L'speech es va acabar de cop..., li van desmuntar l'autocar...


Alba és la "directora del Programa contra la Violència Masclista".
El sr. Soler agafant-se en que la sra. Alba va dir:
"que el 21% de les sentències per agressió siguin absolutòries no significa que aquests homes siguin innocents, sinó que el maltractament no s'ha pogut provar" les deixa anar que ni vomitant ... "Per a Alba, vergonya de totes les dones, els judicis són un destorb: més fàcil seria -i solucionaria el col·lapse dels jutjats- apallissar l'home fins la mort tan punt la dona cursés la denúncia."




A Blanes encara no han solucionat s'Abanell i ja n'engeguen un altre...


"Professor d'institut ja jubilat, després d'haver exercit a Blanes, Germán Álvarez és un prestigiós paleontòleg especialitzat en els coralls de l'eocè"
"eocè: 55,8 milions d'anys enrera"...ni un de més i un de menys...

Això de que no ens sembla pas malament però hi votarem en contra no s'ha pas d'anar a Anglès per trobar-ho, a casa nostre passa a quasi cada Ple i la resposta la dóna la sra. Leo: "Potser és perquè la proposta venia del grup de l'oposició?"... sense que serveixi ni de consol ni de des-consol, encara hi afegiria "de vegades viceversa" doncs de tot hi ha a la vinya del senyor...

Article en el mateix sentit que el que publica el Diari de Girona del nostre Interventor, sr. Arbó


"El telèfon de l'Oficina de Català és el 972 36 18 34"



"Segons els socialistes, grup majoritari de l'oposició, els 20 milions que es plantegen com a pla d'inversions s'haurien de valorar com a despesa ordinària."
"El PSC també critica que el govern vulgui atribuir a les concessionàries l'endarreriment que pateixen diverses grans obres"








Han torna a adormir-se... encara hi tenen el d'ahir... (7.35h)

No hi he trobat res que sembli parlar de nosaltres...