escriu-me
My Photo

dilluns, 10 d’agost del 2009

Dilluns, 10 d'agost del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Aquest proper cap de setmana:


De les de Mas Romeu continuo sense saber-ne res, (Laia em tens abandonat !!!); si en voleu saber que feien l'any passat tal dia com avui només heu de mirar el meu resum de dissabte o també, encare que amb una lupa, el d'ahir... ;-) ;-) ;-)

=====================
=====================
=====================


Si no vau llegir les notícies del dissabte o les del diumenge, feu-hi un cop d'ull, a lo millor hi veieu quelcom que no us agradaria passar per alt...
Avui ben poca cosa..., és dilluns i a sobre d'estiu...




Les entrevistes als guiris de Laura Fanals:



"lletres que posen "Lloret de Mar" o "I like Lloret", i fins i tot qui els demana la paraula "Blanes": "Però aquest no la fem... Home, estem a Lloret, no?", reflexiona la Romina."


"Amb qualitat i un bon servei sempre serà més fàcil, ja que l’entorn és impagable tot i les constants desgràcies urbanístiques que algun dia haurien de tenir culpables."

Quant a ambient gai i lèsbic, a Lloret hi ha l'Arena-Costa Brava, La Bubu, el You're Unbelievable i el David

"(...)Un operatiu semblant fet a Lloret de Mar, on els venedors acostumen a dur el material al damunt enlloc d'estendre la manta a terra, va acabar amb 16 propostes d'expulsió. Són poques si es té en compte que, de venedors, n'hi ha centenars. «La majoria són legals. No són mala gent. Es busquen la vida en època de crisi"


L'article parla del Pacífic però el mateix tenim a la Mediterrània on ja he explicat alguna vegada que tot navegant pel Golf de Lleó no lluny de la re-nombrada Côte d'Azur, de cop ens trobàrem al mig d'un mar de plàstics que si us dic que feia més d'un kilòmetre de llarg i també ample a lo millor em quedo curt...



"Ens troben amb la fal·laç fórmula de protegir la indústria pesquera com a excusa per convertir un espai lliure en un de reservat"
Aquesta darrera reflexió ve a compte de que darrerament un dels col·lectius que s'ha mostrat més a favor de la protecció de l'entorn de les Illes Formigues ha estat precisament el de la pesca professional i en canvi el del busseig ho veu com un atac al seu sector.

Segurament si qui llegeix l'article és perico no li agradarà massa la reflexió del Sr. Pasqual, i segurament pensarà que si en Jarque, per comptes de ser de l'Espanyol, haguera estat culé hauríem tingut que emigrar
L'articulista fa una altra reflexió:
"Fa una setmana va morir Jordi Sabater Pi, i el ressò mediàtic de la seva mort va ser infinitament inferior al del futbolista. Sabater Pi només era un científic."


Jordi Martínez, ex-alcalde de Lloret i cap de Bombers de l’època Escoltar-lo AQUÍ
Francisco Costa i Eduard López, veïns de ‘Los Pinares’ Escoltar-lo AQUÍ
Xavier Crespo, alcalde de Lloret Escoltar-lo AQUÍ



"Jazztel encabeza la lista de contratos realizados en el segundo trimestre, seguido de Vodafone"



Multes per a vidrerencs...