escriu-me
My Photo

diumenge, 9 d’agost del 2009

Diumenge, 9 d'agost del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Avui diumenge
REGATA DE LLAGUTS DE LA LLIGA CATALANA

A la platja de Sa Caleta a les 9.00 h del matí


=====================
=====================
=====================


Ahir us posava, (en el mailing, aquí en el blogg no ho vaig arribar a posar), el cartell de la Festa de Mas Romeu i ho feia tot penjau-vos el del 2008.

Alguns de vosaltres m'ho vau fer veure i ja us en vaig enviar aquesta explicació:
"La veritat és que m'he colat amb el cartell.
He vist que en El Punt, a l'agenda, posaven que n'eren les festes, he mirat a la web de l'Ajuntament, no hi he vist res, i llavors ja he implorat Sant Google, que no m'ha fallat...el que he fallat he estat jo per no mirar l'any...
De totes maneres com que qui no es conforme és perquè no vol jo en cap moment he dit que fos avui la Festa (quina barra que tinc !!!), jo senzillament he donat la informació de què ens proposaven els de Mas Romeu l'any passat... ;-) ;-) ;-)"


Avui a l'agenda de EL PUNT continuen insistint en que és la Festa de Mas Romeu, quan en Xavier em diu que creu que és el cap de setmana del 22-23 d'agost.
Us hi podeu acostar i si no hi ha botifarrada sempre us podeu quedar a menjar en el restaurant...



"Francesc Alsina va explicar que, quan van saber la intenció dels marxants, es van reunir el dilluns amb l'alcalde, Xavier Crespo (CiU), i que aquest els va assegurar que "la situació no es tornarà a repetir""
La foto amb què ho il·lustren és de l'hivern però com que em sembla veure-hi la Fofó la poso...

"(...) encara que a les seves prestatgeries es poden trobar productes típicament espanyols, com toros i sevillanes, Lloret té cada cop més una personalitat més pròpia i que cada vegada els demanen més souvenirs relacionats amb aquesta localitat de la Costa Brava o amb Barcelona, i no tant amb Espanya"



La notícia tot i que explica be com serà la campanya té un titular d'aquells de: "abans de saber de què va ja predisposar al lector" en contra del que explica: "El Govern gastarà uns 400.000€ en un inflable per promoure el reciclatge", com podeu veure jo us l'he manipulat traient-ne la part monetària...



És una entrevista molt extensa on repassen diferents temes sobre infraestructures viaries a les nostres comarques, (AVE, Aeroport, variants fetes i per fer...), tot i que concretament de les nostres contrades no en diuen res....




Una llarga entrevista al Sr. Domènech on repassa la seva vida "Em van dir que era massa recte i honrat, i si per això vaig caure d'alcalde, em deixa molt tranquil "
De fer les paus amb en Josep Sala diu: "lamento que en comptes d'actuar com a lloretenc actués com a home de partit. I això no l'hi perdono"
I d'en Jordi Martínez: "En Martínez i jo érem com a Roma en Mario i en Sila, dues visions de veure CDC"
"Aquest agost navega per la Mediterrània amb una goleta del segle XIX"


L'altra dia un bon coneixedor d'aquesta problemàtica, doncs en coneix les versions de les tres bandes, (Ajuntament, Entitat de Conservació i l'altra plataforma veïnal), em deia que pels meus comentaris es deduïa que jo no en coneixia prou el tema, i la veritat és que tenia tota la raó, però també m'agradaria afegir que mai he pres part per cap de les tres bandes, sinó que sempre han anat en relació a la informació que anava sortint.
Vaig començar aquesta amb un comentari en un edicte del BOP o del DOGC, no recordo quin, on hi havia una reclamació executiva de quotes de Comunitat impagades i on jo mostrava la meva estranyesa en lo llarga que n'era la llista de morosos, i també vaig dir que amb un index d'impagats com aquest poques coses es deuen poder fer per millorar/mantenir la Urbanització.
També he fet esment en alguna ocasió als arguments que des de l'Ajuntament es donen per no recepcionar-ne els serveis, que són que aquests presenten molts dèficits, i que a lo millor no són ni imputables als veïns sinó a l'herència que la urbanitzadora els va deixar .
Ifins aquí la meva aportació des de la desconeixença.
De la Plataforma paral·lela, i que sembla portar les postures més radicals, no en puc dir res, només que a mi, com a pertanyent a una Junta d'una Entitat Conservació, se'm fa rar que surti una plataforma paral·lela com aquesta, dividint la força que el anar tots plegats els podria reportar.
De totes maneres Josep quan pugui me'n fa cinc cèntims... ;-) ;-) ;-)




l'agenda
LLORET
9.00. Sa Caleta. VII Regata lliga catalana de llaguts, banc fix
Trobada de germanor de vehicles clàssics fins als anys 80, a la plaça Pere Torrent.
9.00. Plaça Pere Torrent. Mercat de brocanters, col·leccionistes, artesans i alimentació
Festes del barri de Mas Romeu

Blanes
10.30 a 13.30 i de 15.30 a 18.30. Parc Infantil de s'Abanell, Mercè Rodoreda, Els Pins. Club infantil
22.00. Passeig del Mar. Audició de sardanes amb la cobla Iluro
22.00. Plaça dels Dies Feiners. Sessió del segon cicle de músiques del món, amb concert de cançó argelina a càrrec de Neila Benbey.

Tossa de Mar
22.30. Església. Concert de guitarra flamenca i clàssica a càrrec de Xavier Ballesteros i Josep Manzano. Dins el 6è Festival de guitarra Girona - Costa Brava.

Vidreres
18.00. Casal del Jubilat i Pensionista. Ball, a càrrec de Celeste


De vegades he criticat la doble política que des del Bon Preu de vegades es fa de proclamar la sostenibilitat no oferint bosses a dojo i en canvi si oferir en ple mes de juliol tomates importades des de milers de kilòmetres...
Avui, i perquè un altre Josep no em digui que sempre em queixo de tot, diré que el Bon Preu ha estat i és pioner en tenir una oferta de productes de comerç just més que acceptable, -encara que millorable... ;-) ;-) ;-)





Hans, Gloria, Gurí, hi heu anat ???


"La fundació Abertis i el departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació han conclòs l’acció conjunta “Et queda una vida, no la perdis a la carretera”, que té l’objectiu de conscienciar els conductors d’entre 15 i 30 anys sobre els riscos a la carretera, amb el lliurament de tres viatges d’estudis a Irlanda amb les despeses pagades"