escriu-me
My Photo

dimecres, 14 de gener del 2009

Miercoles, 14 de gener del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Al Romaní han allargat l'exposició de quadres d'en joaquim Comas i Regí

És un bon pintor, nascut a Lloret i a qui en Llaveries va aconsellar als 17 anys que anés a Barcelona a aprendre pintura. Ho va fer i a més s'hi va quedar quasi tota la vida. Ara és novament a Lloret , on diu, ha tornat a morir, (té 92 anys i està cec d'un ull).
La temàtica és tota de racons de Lloret i les seves platges, (adient tant per a hotels, locals de restauració com per a gent privada, de 280 a 380 €).
En Jaume Soliguer, president de l'associació de pintors de Lloret i l'Assumció Comes, fotògrafa i pintora, avalen la qualitat de la seva pintura i inclús la veuen com a una bona inversió de futur.




El sr. Crespo, tot i un bon refredat que portava, també hi era, (ell ha de saber el que es fa... és metge.)


El sr. Oriol acaba el seu article d'avui fent referència a una pintada en el metro de Barcelona: "Si Déu existeix és problema seu"


El conill del barret que s'ha tret el regidor d'Hisenda, Joan Burjachs (CiU), és una variant del que ja va inventar el Rei Salomó: ni per tu, ni per l'altra, ... agafo el que em convingui...

Si pensàveu muntar un bar al costat de l'oficina de Blanes veient les cues de la pobre gent al carrer sota la pluja, el fred i sense un trist lavabo, a lo millor amb aquesta mesura ja no resulta tant rendible...

I mira que són carregosos amb voler comptar abans de que acabi el termini...


"En uns mercats financers d'alta volatilitat i l'escassa retribució dels fons de renda fixa, una inversió que ofereixi un 10% anual és el millor refugi en moments d'incertesa i també una de les inversions més rendibles tant per a empreses com particulars"

Per sort, (?), no parla de mi el sr. Director de COTEC, ell no va llegir el meu comentari...(a Riudellots no arribo), ... glubs, glubs..!!!
De totes maneres em re-afirmo en l'estranyesa de que si no tenen feina, com és que per servir una comanda, ben modesta i de materials ben estàndards, tarden tres mesos ?, (ahir vaig parlar amb ells i el que havíem quedat que m' instal.laríen a partir del quinze de gener, ara ja parlen del febrer).






Als de Blanes hi hem de sumar els fins a 60 hectòmetres cúbics que podrà dessalinitzar la nova instal·lació del Prat de Llobregat"






Com haureu pogut deduir del to, aquest senyor està en contra de la protecció i ens parla dels seus amics, però no ens diu que l'altra gent també en té d'amics i que si els seus son respectuosos, ni ha d'altres que rasqueta en mà els encanta agafar-hi els musclos ni que facin cinc mili metres...
Les formigues són un indret emblemàtic i si es protegeix be, no és una desgracia, ans el contrari...


"Cada cafè de Comerç Just que ens prenem a casa ens costa 0,07 cèntims. Tasses de cafè plenes de qualitat, respecte pel medi ambient i dignitat humana; podem o no podem fer l'esforç de pagar una mica més per la justícia social."
L'altra dia us parlava que el supermercat "Consum" tenia força varietat de productes " Fair Trade" i no, és el "Bon Preu"el que en té un bon assortiment, que també, ves per on, és el que premia al que no s'utilitzi bosses de plàstic...


"És el que deia fa pocs dies aquest pensador emergent en el panorama intel·lectual català que es diu Pep Guardiola: «Tant és qui tingui la raó. Quan hi ha tant d'horror i tanta mort, tant és qui tingui la raó.»"
Guardiola for President...!!!













"Arxiu Municipal de Lloret de Mar: Fons Germinal Ros. Fons Josep Vila. Hemeroteca local."





Encara hi tenen el d'ahir... (6.30h)