escriu-me
My Photo

dimarts, 6 de gener de 2009

Diada de Reis, 6 de gener del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Que tal han anat els Reis...???

========================
========================
========================

Cala Morisca força tocada pel temporal...!!!

Fotos: Alberto Fernández
Aquest és l'aspecte a dia d'avui, (foto de la dreta, la de l'esquerra és de l'estiu), que presenta Cala Morisca després de la llevantada del 26. No sé si són pedres caigudes fruit de l'erosió pels camins fets a la finca de Can Juncadella aquest any, (això seria greu), o si és només una conseqüència més de la forta llevantada.
Més avall el PUNT ens parla de la avaluació dels danys a Tossa feta per l'alcaldessa:
"hi ha danys a les cales, tot i que bàsicament es redueixen a la platja en si", no sé si hi han comptat aquesta...Avui el sr. Arbó ha agafat la ploma amb la mà esquerra i li ha sortit un conte d'allò més pessimista, per no dir-ne "negativista"...
L'argument va de les intencions suïcides d'un director d'una sucursal bancària que al darrer moment fa un pas enrera al albirar la possibilitat de muntar una banca ètica; i aquí és on el sr. Arbó treu el seu negativisme, esperem que d'avui dimarts i no del any:
"se li va aparèixer el seu àngel custodi per dir-li que era un rematat estúpid, que només a les pel·lícules del Frank Capra succeïen miracles nadalencs i que, per caritat, saltés d'una punyetera vegada pel balcó!"


Jo ja vaig dir que això de enretirar les mostres del carrer no seria bo; per lo menys abans els lladres estiraven la samarreta i fugien; ara entren a la botiga a amenacen la dependenta..."A Lloret 342.000 euros. A més d'aquestes destrosses en camins de ronda, arbratge i platges a Lloret, s'hi han de sumar les de Cala Canyelles, que poden arribar als 500.000 euros."
A Lloret quasi que val més deixar-ho córrer...

A part de mirar a la frontera, els del Seprona podrien fer una volteta per les peixateries de les nostres contrades, doncs és de vergonya la quantitat de peix petit que s'hi ven.
El que també podrien fer és inspeccionar les xarxes dels arrossegadors doncs si aquesta menudalla es queda dins, no són xarxes, són llençols, i ben "tupits"...


Sense voler el paper de defensor de ningú, l'autor d'aquesta carta és d'aquells que fan el sofisme fàcil: com que els molins de vent son una energia neta, si tu defenses aquesta energia, doncs vinga tres molins a sa Boadella i 100 plaques solars a Fenals...
Aquests "solfistes" sempre acaben el discurs de la mateixa manera:
"que, d´una vegada per totes, decideixin la seva postura i no facin perdre més temps a la nostra societat"El Sr. Poyano s'en ha donat de baixa: " el que he fet ha estat desactivar el meu compte, perquè no vull que em comptin entre els milions d'usuaris d'un invent que està a les mans d'uns reaccionaris tan grans."
Tot sovint m'arriben invitacions de coneguts i també de desconeguts demanant-me si em poden incloure dins la seva llista de "friends" del seu Facebook, per ara no hi he donat resposta...
Per l'alcalde de la vila, Xavier Crespo, el creixement que s'ha viscut és “desmesurat” i Lloret ha anat donant resposta “com ha pogut”


" Han consultat el padró i són 315"