escriu-me
My Photo

dimecres, 6 de maig de 2009

Dimecres, 6 de maig del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui dimecres:
========================
========================
========================

Divendres/dissabte/diumenge:

Això de les tanques algú hi haurà de posar fre i a no tardar doncs de poc serveix tenir un espai ben conservat tal com l'entenen alguns gestors si biologicament l'estem empobrint cada dia i d'això Santa Cristina no n'és pas aliena:"Uns centenars de metres més enllà de Pinya de Rosa, a Santa Cristina, un paratge que molts percebem com d'utilització pública, tanques, ciment i barreres de nova instal·lació configuren també, des de fa unes quantes setmanes, una nova i inquietant imatge d'inaccessibilitat i privacitat."
No sé com acabarà el tema PEIN però què tal si l'Obreria incorporés a la gestió de l'Espai , a part de bona voluntat que la té, elements científics com podria ser l'opinió, (executiva i decisòria), del "Centre d'Estudis Avançats de Blanes"per exemple... ???
Santa Cristina s'ha de deixar de considerar com l'actiu econòmic de l'Obreria; però el paratge sí que ha de tenir com a principal actiu l'Obreria...


He escrit el comentari de dalt sobre Santa Cristina abans d'haver vist aquesta notícia sobre aquest manifest del "Centre d'Estudis Avançats de Blanes"per Pinya de Rosa, i hi va que ni pintat...!!!
El manifest és per "
evitar la destrucció de la funcionalitat del bosc de Pinya de Rosa com a ecosistema"
Entre els qui ha donat suport: "la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona (UB), l'Institut de Ciències i Tecnologia Ambiental de la UB, el Departament de Ciències Ambientals de la Universitat de Girona (UdG), el Laboratori d'Anàlisi i Gestió del Paisatge de la Facultat de Geografia i Història de la UdG, la Institució Catalana d'Història Natural i el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals."

"El secretari general la Coordinadora Gai-Lesbiana explica que aquesta catalogació no serviria de res si no va acompanyada de polítiques i compromisos destinats a normalitzar el col·lectiu homosexual i eradicar l'homofòbia i la discriminació per qüestió d'orientació sexual"
Sylvie , t'estimo... !!!
Es tracta d'un article del que fora "Comissari del Centenari de la Costa Brava" defenestrat al seu dia per l'afer de les fotos.
A l'article el sr. López diu que ha tardat tant a respondre de manera volguda "
he deixat passar dies entre l'explosió de tot plegat i aquestes ratlles. Per evitar que hi hagi qui pensi que es tracta només d'acció-reacció"
El sr. Lopez li dedica l'escrit i les crítiques a l'altra Lopez, el sr. Lopez de Lerma: "ve a dir que si he estat tots aquests anys al Patronat no és pas per la meva professionalitat sinó pel fet de pertànyer a un partit (CiU) -que resulta que també és el seu-, en el qual, segons ell, "el mèrit i la capacitat es mesura amb la vara de la mediocritat"."


'agenda
LLORET
Exit, de Tomàs Abella. Sala d'exposicions del centre municipal de l'Antic Sindicat. Fins al 17 de maig.
Cap de setmana: Trobada de vehicles clàssics, per diumenge. Trobada, de 10 a 12 del matí, a la plaça Pere Torrent. Es farà cada segon diumenge de mes. Més informació, al telèfon 636 28 04 84.

Blanes
XVI Mostra de Teatre.
12.00. Teatre de Blanes. Em preocupa..., a càrrec d'alumnes de Caldes, Cassà i Lloret.
16.15. Teatre de Blanes. L'alegria que passa, a càrrec de l'IES Salvador Espriu de Salt.
17.30. Esbarjo. El xip experimental, a càrrec de l'IES Serrallonga de Blanes.
18.30. Teatre de Blanes. Petits nàufrags, a càrrec de l'IES Narcís Oller de Valls.
22.00. Teatre de Blanes. Harold Pinter, a càrrec de l'IES Sa Palomera de Blanes.
13.00. Parlaments.
23.00. Esbarjo, Què pensen els i les adolescents, a càrrec de l'IES de Vidreres.
21.00. CEIP Quatre Vents. Cicle de xerrades. Espai de debat. Com educar els nostres fills davant el consumisme, a càrrec d'Inés Ojeda Huertas.
Obres de Martoranno. Fundació Àngel Planells. Fins al 19 de juny.

Tossa de Mar
Apocalíptica: els rastres de la mort a través de la història (s. XVI-XVIII). Sala d'actes de la Casa de Cultura. Fins al 7 de maig.
Consum responsable per a una societat sostenible. Biblioteca municipal. Fins al 8 de maig.
Història i evolució del sector turístic local. Edifici La Nau. Fins al 26 d'agost.

Vidreres
Busco feina. Sala polivalent de la biblioteca. Fins al 14 de maig.


Aquesta pàgina diària està oberta a qualsevulla associació que vulgui promocionar quelcom de la seva tasca en el ben entès que sigui respectuosa i dins uns canons que un servidor, (el censor), imposo... ;-) ;-) ;-)
M'ho feu arribar i jo us ho poso i si no us ho poso, (censura ;-)), també us en diré el perquè.


No se si els que tenim entre nosaltres pentinant la platja l'endemà d'un temporal els podem qualificar com a delinqüents que atempten contra el patrimoni...??? ;-) ;-) ;-)


Escoltar el regidor de promoció econòmica, Francesc Oliva AQUÍ
Escoltar el regidor d'ERC, Eduard Coloma AQUÍ
Escoltar la regidora del PSC, Lídia Garcia AQUÍ


A la gent d'aquest blogg encara no els hi ha arribat l'acord del Ple...
projecte d’obres locals per a les instal·lacions
elèctriques i adequació general del
garatge públic municipal, situat a l’avinguda
Puerto Rico


TÈCNIC EN PARTICIPACIÓ CIUTADANA
PERFIL:
Estar en possessió d’una diplomatura o llicenciatura
de Educació Social, Sociologia, Psicologia,
Pedagogia, Dret, Ciències Polítiques.
Amplis coneixements en matèria de participació
Experiència en entitats (veïnals, socials, etc.)No hi he vist res que sembli fet per nosaltres llevat de si ets mestre i vols anar a treballar a Llagostera:
"1 plaça d'educador/a infantil . equivalent grup C1.
titulació exigida: Titol de Cicle formatiu de grau superior en educació infantil, FPII tècnic especialista en educació infantil o mestre en educació infantil.