escriu-me
My Photo

dimecres, 14 d’octubre del 2009

Dimecres, 14 d'octubre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

7a Setmana Intercultural i Solidàriade Lloret de Mar

Avui dimecres:
A l’escola Pere Torrent, a les 17.30 hores
(entrada per la porta principal – Caprabo):
Taller de cuina a càrrec de l’associació de
senegalesos i senegaleses Jappo de Lloret de Mar.
Inscripció al Puntet de Lloret fins al dia 9 d’octubre.
Grups de 12 persones.

• Al Casal de l’Obrera, a les 20 hores:
Espectacle musical a càrrec del grup de música
Los Moussakis, grup que neix a Barcelona amb
músics de diferents procedències geogràfiques i
que fusiona melodies balcàniques, mediterrànies
de diverses èpoques, tendències i països, amb les
harmonies i ritmes actuals del jazz, funk i rock. La
seva és una música alegre i festiva que evoca arrels
tradicionals de la cultura balcànica de països com
Turquia, Grècia, Macedònia o Sèrbia.

...


Demà dijous:
•A l’escola Pere Torrent, a les 17.30 hores
(entrada per la porta principal – Caprabo):
Taller de cuina a càrrec de l’Associació Multicultural de la Selva.
Inscripció al Puntet de Lloret fins al dia 9 d’octubre.
Grups de 12 persones.

• Al Casal de l’Obrera, a les 20 hores:
Projecció de la pel·lícula-documental El tren de la memòria, escrita i dirigida per Marta Arribas i AnaPérez i debat posterior dinamitzat per Juan Chacónde l’Associació APOYAR (Asistencia Pedagógica,Orientación y Apoyo al Retorno).
Espanya. Anys setanta: dos milions d’espanyols surten del país empesos per la necessitat. El seu destí: Alemanya, França, Suïssa i els Països Baixos. La meitat són clandestins i viatgen sense contractes de treball. El vuitanta per cent són analfabets. Davant d’ells s’aixeca el mur de l’idioma i els costums diferents. Espanya. A l’actualitat: altres necessitats truquen a la porta d’un país pròsper. Quasi ningú recorda l’altra història. Josefina sí. Ella recorda el seu viatge amb el tren de la memòria. Destí: Nuremberg, Alemanya. Quan érem immigrants
...


Tota la setmana actes i activitats...
més info AQUÍ


=============
=============
=============


Demà dijous:

US CONVIDEM AL TALLER:
Participar és transformar
Us proposem asistir a un taller per impulsar l'increment de la participació social i política de la societat civil en general i, de les dones, en particular. Els objectius del taller són visualitzar els processos i elements de participació de les persones que assisteixen al taller, identificar els espais socials de participació, i reflexionar sobre els elements claus en els processos de participació col·lectiva.

Aquest taller és una eina molt útil per tot tipus d'associacions i entitats.


Us hi esperem !!!!!!!!!
Associació de Dones l'Aurora


=============
=============
=============


Aquest divendres:

L'Associació Espanyola contra el Càncer de Lloret de Mar(AECC) ha organitzat a l'Hotel Monterrey de Lloret un "Sopar de dones solidàries" per al proper divendres dia 16 d'octubre de 2009. El sopar començarà a les 21 hores i el preu és de 35 €.

Per a més informació al respecte podeu trucar al telèfon 972 20 13 06 i demanar per la Coordinadora del Departament de Psicooncologia de l'Associació Sra. Pepi Soto i Mora. També podeu reservar taula al Cafè de la Vila i a la Llibreria Gallissà de Lloret de Mar.

Els fons recaptats es destinaran a la lluita contra el càncer. En el sopar de l'any passat s'hi van aplegar unes 200 lloretenques.

més info a: www.lloretperlavida.blogspot.com







L'alcaldessa signa la compra de Sant Grau en presència de la notària i l'administrador d'Ibercaja.
carles colomer




Diumenge 18 d'octubre, el dia del Domund -Diumenge Munidal de les Missions


"El palangre de fons és un art de pesca selectiu i els mateixos pescadors tradicionals de la confraria de l'Estartit acostumen a calar-lo allunyat del litoral, conscients de l'impacte negatiu que pot tenir sobre espècies amenaçades d'aus marines. Aquest fet és aprofitat per pescadors il·legals, que el calen a zones més properes al litoral per tal de pescar espècies típiques de fons poc fondos com sards, daurades o llobarros."
Aquests dies estic veien moltes barquetes, (sa Caleta, sa Somera,..., ahir no, doncs hi havia un xic de tràngol), que cap al tard es fan en mar replenes d'estris de pesca, incloent generadors, focus...; però en canvi, a part del nom, (normalment femení), no porten cap altre tipus d'identificació.
Des de la meva completa desconeixença jo em pregunto si disposen d'alguna mena de permís o si tant sols passen alguna mena de control encare que tant sols sia per la seva pròpia seguretat...



Ja fa temps que des d'aquest resum vaig insinuar-ne la possibilitat de que el nostre Ajuntament liderés la campanya de supressió de bosses en els súpers prenent una iniciativa com aquesta en el sentit d'arribar a un acord amb els establiments per tal d'eliminar les bosses gratis i unificar el tipus de bosses re-utilitzables incloent-hi motius locals a tall dels que mostren les banderoles promocionals del nostre entorn.
Faríem quelcom pel entorn i enviaríem unes quantes bosses cap als països d'origen dels nostres visitants que passegeríen les nostres belleses en comptes de coses tant abstractes com Caprabo, Consum, BonPreu...
Mai és tard per a fe-ho i no en penso cobrar royalties per l'idea... ,-) ;-) ;-)






El 6 i el 7 de novembre


"La Facultat de Turisme està ocupant uns espais provisionals, en espera que d'aquí a dos cursos disposi d'edifici propi."


***A Ngongo se li reconeix el seu «coratge en enfrontar-se a les forces que estan destruint la selva del Congo (la segona més gran del planeta) i construir suport polític per a la seva conservació i ús sostenible», segons la sentència
***En el cas de Catherine Hamlin, el jurat va voler premiar el mig segle dedicat a tractar pacients de fístula obstètrica, ja que ha restaurat d'aquesta manera la salut, l'esperança i la dignitat de milers de les dones africanes més pobres»



En el Diari de Girona ho circumscriuen a la província i llavors el titular diu el contrari: "La compra de pisos a Girona puja per primer cop des de l´inici de la crisi immobiliària"


"Ryanair suspèn els destins entre la capital del Baix Camp i l'Alguer, Birmingham, Bournemouth, Dublín, Düsseldorf, East Midlands, Frankfurt-Hahn, Glasgow, Liverpool, Londres-Luton, Memmingen (Munic oest), Poznan i Santiago de Compostel·la."

"Respectar l'entorn i els animals, en general, és respectar-se un mateix"











"En el plan de formación, que arranca esta semana y se prolongará hasta final de año, se incluirán ciudades como Lloret de Mar"
"temas como conocer al cliente, claves para la atención al cliente, comunicación efectiva, trabajar en equipo, la selección de personal, motivar para mejorar o promover acuerdos"




Rebelión.org és el diari digital fundat pel periodista Pascual Serrano del que us en parlava dies enrere, doncs havia fet la presentació del seu nou llibre "Desinformación. Cómo los medios ocultan el mundo" a la biblioteca comarcal de Blanes.


Encara dormen (6.38h)...
Demà m'ho miro.



Reclamat: Proimsector, SL.
Darrer domicili conegut: c/ Costa Brava, 67. 17411 Vidreres.

Reclamat: Construcción y Promociones Daruvan, SL.
Darrer domicili conegut: c/ Miguel de Cervantes, 10 local 3. 17300 Blanes.