escriu-me
My Photo

dilluns, 20 d’octubre del 2008

Dilluns, 20d'octubre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima (1

Divendres de la setmana vinent:

Taula rodona:DONES I ESCOLA

Vivències de lloretenques d'arreu del món

Projecció del documental sobre la Dra. Dolors Aleu, primera dona doctora en Medicina de l'Estat espanyol i una de les tres primeres dones universitàries. Una veritable pionera !!!

(divendres, 24 d'octubre, a les 20.30 h., sala d'actes de l'Ajuntament)

========================

SOPAR de la 6a NIT DEL TURISME LLORETENC
Si és del vostre interés gaudir del sopar i l'espectacle, truqueu al Gremi d'Hostaleria de Lloret de Mar (972-36 52 82) o al mòbil: 637 84 89 87, el més aviat possible, per tal de fer la reserva.
==========================
==========================
==========================

Si no vau llegir les notícies del dissabte o les del diumenge, feu-hi un cop d'ull, a lo millor hi veieu quelcom que no us agradaria passar per alt...
Avui ben poca cosa...







L'actor martí Peraferrer, qui escriu l'article, està molt dolgut amb el to i les maneres de les crítiques del Sr. Armengol i en transcriu la crítica que sobre l'obra que es va poder veure dissabte en l'espai XXS de Lloret, "Soterrani", va escriure el Sr. Armengol: "De l'obra Soterrani en va titular la critica: "Mal d'estòmac", i deia "Els actors semblaven un parell d'estaques clavades. Cossos sense sang. La interpretació correcta i avorridíssima...a cops s'enfarfega i s'empassa les vocals, s'esmunyen lluny i es dissolen en una mena de murmuri inintel·ligible. Redéu, quin ensopiment!"."

Exemple i manque de respecte...!!!







De vegades els polítics proven de vendre'ns la moto de que no tenim res a envejar dels europeus, però només cal sortir un xic per adonar-se de que tenim un país de joguina i que amb l'únic que ens assemblen és en els preus, però en els serveis que rebem i en l'aspecte general de les coses estem a anys lluny...

Qui escriu la carta quasi que recomana no comprar el llibre: "Espero que aquest llibre, per coherència amb el seu autor, no sigui mai traduït al català."




Aquest és el circ que ha vingut darrerament a Lloret i que ja des d'aquest resum vaig denunciar (15/07/08) el fet que porta animals per " la situación de crueldad que viven los animales en los circos, durante los entrenamientos y el hacinamiento en pequeñas jaulas."
Encara queden dies per la propera vinguda del circ... Amb temps, els nostres representants municipals podrien preparar una moció declarant la prohibició d'utilitzar animals en espectacles públics en el nostre poble, tal com han fet altres ajuntaments, (en aquella ocasió recordava la feta per l'Ajuntament de Lleida).
Vinga, Srs. Crespo, Elorza, Ontañón, Garcia, Teixidor, Coloma..., feu-ho pels animals, si us plau...!!!



En el Consell Comarcal han aprofitat el cap de setmana i com aquesta 50 ordres d'embargament més...