escriu-me
My Photo

dilluns, 28 de juliol del 2008

Dilluns, 28 de juliol del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui dilluns:
Ple de l'Ajuntament
(a les 20.00h)
ORDRE DEL DIA

1.- APROVACIO ACTA SESSIO ANTERIOR (07/07/2008).
2.- DESPATX ALCALDIA.
3.- APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU DE LA PISCINA COBERTA I APARCAMENT DE LA NOVA ÀREA ESPORTIVA DE LLORET DE MAR.
4.- APROVACIÓ EXPEDIENT CONCESSIÓ D’OBRA PÚBLICA D’UNA PART DE LA NOVA AREA ESPORTIVA DE LLORET DE MAR.
5.- RETIMENT DEL COMPTE GENERAL DE L’EXERCICI 2007, QUE INTEGRA EL PRESSUPOST DE LA PROPIA CORPORACIÓ, ORGANISME AUTÒNOM “SERVEIS MUNICIPALS DE COMUNICACIO DE LLORET DE MAR” I DE LA SOCIETAT ANÒNIMA MUNICIPAL “LLORET FUTUR SA.”.
6.- DONAR COMPTE DE L'ESTAT D'EXECUCIÓ DEL PRESSUPOST GENERAL I SITUACIÓ DE TRESORERIA DEL PRIMER SEMESTRE DE 2008.
7.- MOCIÓ PRESENTADA PER TOTS ELS GRUPS MUNICIPALS DE L’AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR, PER DEMANAR A ADMINISTRACIONS SUPERIORS QUE S’OBRI UN DEBAT ENTORN L’AVORTAMENT AMB L’OBJECTIU DE MODIFICAR LA LLEI DE 1985, A FI QUE ES PUGUI ADAPTAR MILLOR A LA REALITAT.
8.- MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL DEL PSC-PM, PER A L’ELECCIÓ I NOMENAMENT DEL SÍNDIC/A DE GREUGES MUNICIPAL O DEFENSOR/A DEL CIUTADÀ DE LLORET DE MAR.

PROPOSTES D'URGÈNCIA.
CONTROL i SEGUIMENT MUNICIPAL.
PRECS i PREGUNTES.

PD. Per aquest Ple, la regidora, Laura Bertran, a petició de l'associació L'Aurora, ha redactat una moció per demanar un canvi en la legislació actual sobre l'avortament i ha aconseguit el consens de tots els partits. Si podeu, us animem a anar-hi. És un pas més en la campanya pel dret a decidir: avortament lliure i gratuït.
==========================
==========================
==========================

Si no vau llegir les notícies del dissabte o les del diumenge, feu-hi un cop d'ull, a lo millor hi veieu quelcom que no us agradaria passar per alt...
Avui poca cosa, és dilluns d'estiu...



És el que passa de vegades amb els nacionalistes, que tan sols estigui escrit en català ja queden obnubilats i tan s'els hi en fot si el que et serveixen és un monument al no reciclatge i la contaminació...!!!
Jo preferiria que estigués escrit tot en rus i que pol.lucionessin la meitat... cadascú té les seves prioritats...!!!
I que consti que de vegades m'hi deixo caure (contradiccions que un té), però Déu m'en lliuri de dir-ne una paraula que en pugui semblar aplaudiment...







A l'articulista, pel que s'hi pot llegir, no el busqueu a la platja, més aviat sota una bona ombra amb un bon gin-tònic...








Autoritarisme ecològic o revolució democràtica ( per SANTIAGO VILANOVA.-Periodista i escriptor)
El canvi climàtic és una realitat científica que tindrà efectes radicals sobre les formes de vida de les poblacions, riques i pobres.
Ja el 13 de juny de 1972, la revista francesa Le Nouvel Observateur va reunir a París Herbert Marcuse (filòsof), Edgard Morin (secretari general de la Confédération Française des Travailleurs), Sicco Mansholt (president de la CEE), Edward Goldsmith (director de The Ecologist i coordinador de l'informe A Blueprint for Survival), Phillipe Saint-Marc (un dels pioners de l'ecologisme i autor de Socialisation de la nature) i Michel Bosquet (escriptor i pensador, autor d'Écologie et Liberté).
Es tractava d'analitzar i discutir l'informe The Limits to Growth (Els límits del creixement)...



Us poso aquest enllaç, doncs aquesta web lloretenca és una de les mes visitades dins l'àmbit de la musica alternativa i s'està fent web de referència tant a nivell d'estat, com a Llatinoamèrica...



S'hi pot veure el vídeo dels focs...



A mi m'agafa un cobriment cada vegada que veig el cotxe de davant tirant la cigarreta per la finestra... En aquell moment m'agradaria estar conduint un tanc per esclafar...la burilla i que no prengués foc al bosc...