escriu-me
My Photo

divendres, 20 de març del 2009

Divendres, 20 de març del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui divendres: Dia MundialSense Carn
Per la teva Salut

Dia mundial sense carn
na dieta absent de productes d'origen animal ha demostrat ser un arma extraordinària contra malalties com el càncer, diabetis, Alzheimer, l'obesitat, els problemes cardíacs
Pel planeta

Problemes mediambientals de les explotacions animals
Mantenir una alimentació sense carn és una bona forma de cuidar l'aigua potable del planeta. Produir 1 kg de blat consumeix 30 vegades menys aigua que produir 1 kg de carn
Per Solidaritat

El Vegetarianisme pot acabar amb la fam al mon
La dieta occidental basada en la carn està devastant les terres, deforestándolas per a criar bestiar, en comptes d'alimentar directament a les persones amb els cereals i llegums destinats als animals.
Pels Animals

Les granges industrials
Tots els animals, incloent els humans, som idèntics en la nostra forma de sentir dolor i plaer. Quan decidim evitar la carn estem promovent una vida menys violenta per a tots els éssers que habiten en aquest planeta.
========================
========================
========================

Avui arriba a l'Espai XXS la tendresa i la poètica de la pallassa Alba Sarraute i del seu espectacle Mirando a Yukali triat pel públic aquest trimestre.
El muntatge ha estat premi del Públic del Festival de Pallasses d’Andorra (2007) i de la Fira de Tàrrega (2008) i si t'agrada viatjar amb la imaginació no te'l pots perdre.
Un espectacle que combina l'humor, el circ, el cabaret i la música; un xou que fon totes aquestes tècniques per articular textos de Miguel Hernández, Koltés, Rousseau, Saint-Exupéry i Brecht.



"SOS Lloret denuncia els futurs desenvolupaments dels sectors de Lloret Verd i Mont Lloret, on es preveu la construcció de 832 i 649 habitatges."

"Tot el que no comuniquis per escrit és com si no existís. Ja saps el que et toca fer. Imprès, segell i timbre"
serà així P** ??? ;-) ;-) ;-)


Si aneu per Blanes, a la placeta davant Correus, hi ha un lloc de l'ONCE on una garrotxina d'Olot, (lloretenca d'adopció), ven cupons.
Si n'hi compreu, a part de col.laborar amb l'ONCE i temptar la sort, sapigueu que donareu negoci a una noia que tot i la seva seguera participa activament i amb una empenta que ja voldríem molts de nosaltres en l'Associació de Veïns del seu barri (Can Ballell).


Tant de bo el programa hagi previst a qui llogar i a qui no un apartament/casa, doncs cada vegada és més usual aparellar turistes d'apartament amb impresentables...


span style="font-weight: bold;font-size:100%;" >És una entrevista a l'alcaldesa de Palamós na María Teresa Ferrés"´L´objectiu és que en el futur ens convertim en un port d´origen´"



Nadal va reiterar que l'aeroport de Girona es veurà "temporalment" afectat: "Potser fa una baixada al principi, però segur que es tornarà a recuperar, perquè Ryanair seguirà apostant per Girona, tenim el seu compromís"


A la foto podem veure el sr. O'Leary just en el moment després de donar el seu compromís al sr. Nadal...


"No sabem encara què fer-ne dels residus que tenen milers d'anys de vida, ara els posem en piscines a les mateixes centrals nuclears. Deixarem que paguin la factura els néts dels nostres néts? És això una actitud responsable?
Encara és ben vigent aquell eslògan: Nuclear ???, no gràcies !!!





Aquest article enllaça, tot i que no n'és el propòsit, amb el dia mundial sense carn que se cel.lebra avui.


Una veritat com un temple aquesta d'avui del sr. Mariné...

Ja no és solament el Patronat de Turisme qui ens menteix amb les fotos, també l'Església, ...però aquests ho tenen més fàcil: es confessen i llestos...










No s'han tret la galvana. Són les 6.53 i encara hi ha penjat el BOP d'ahir...
Demà us en diré que ens havíem perdut...





Comarca: la Selva
CEIP Pere Torrent (Lloret de Mar), codi: 17002107, a l'IES Lloret de Mar (Lloret de Mar), codi: 17008811.
CEIP Esteve Carles (Lloret de Mar), codi: 17004657, a l'IES Lloret de Mar (Lloret de Mar), codi: 17008811.
CEIP Pompeu Fabra (Lloret de Mar), codi: 17004955, a l'IES Lloret de Mar (Lloret de Mar), codi: 17008811.
CEIP Àngels Alemany i Boris (Lloret de Mar), codi: 17008080, a l'IES Lloret de Mar (Lloret de Mar), codi: 17008811.
CEIP de Lloret (Lloret de Mar), codi: 17008717, a l'IES Lloret de Mar (Lloret de Mar), codi: 17008811.


5 Manobres/Peons
2 Auxiliar Manteniment


Modificació per inclusió: Auxiliar Manteniment; Una plaça. Cat. C2

cobrir un mínim de 6 places d'Agent interí de la Policia Local durant un període de sis mesos, temporada estiu 2009.




Bases reguladores de la convocatòria d'ajuts per la creació de la Xarxa de serveis locals de promoció econòmica (XSLPE) adreçat als ajuntaments