escriu-me
My Photo

diumenge, 10 d’agost del 2008

Diumenge, 10 d'agost del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Una foto d'aquesta setmana:

Aquests dies de calor, masses flors no hi han, i les poques que encare aguanten, de fe que les abelles les ben aprofiten...
(Mireu la gran bola de pol.len que duu a la pota; la flor és d'una "Lantana Camara")


==========================
==========================

Avui ben poca cosa...els periodistes des d'ahir que deuen haver anat a guardar lloc a la sorra...!!!
Bon diumenge


La darrera frase de la carta és aquesta:"Que dur que és ser discapacitat."



Feu una ullada a la notícia i al blogg, valen la pena !!!




A Palamós CiU està a l'oposició i qui governa és el PSC juntament amb Ciutadans de Palamós



No sé si al final el Sr. Serra escriu amb segones: "El turisme gastronòmic és un sector a tenir cada cop més en compte: Blanes, Lloret i Tossa tenen una àmplia oferta de restaurants de diferents estils."

Si el veieu per aquí té aquesta cara...si no s'ha auto.operat...!!!






Qui firma l'article se sent avalat/da pel fet que"en les últimes setmanes, hem sabut que dones han assassinat els seus marits o ex-marits i tampoc passen a engrossir les llistes de morts per violència de gènere i es consideren assassinats per gelosia, econòmics, per la custòdia dels fills..."

Abans de llegir dues vegades la bonica xifra de 4.671€ havia trobat la mesura d'empastifar la cara de la propietària del gos, quasi que adient i dissuasòria, però convertint la bonica quantitat d'euros a pessetes i amb els temps que corren, el que provocarà serà l'efecte contrari i qui en patirà les conseqüències seran els pobres gossos, doncs els obligaran a anar "lleugers" de ventre...







L'article va sobre el finançament de Catalunya, que per la senyora que firma, ANGELINA GOMEZ RUEDA, és més que suficient ("Cataluña está en situación de privilegio en cuanto a porcentajes que recibe del Estado") i es pregunta que en fem dels diners ("¿Que hacen con el dinero, se les esfuma entre las manos? ") i ja no només aixó, sinó que diu que "Los movimientos de sus alcaldes y cargos políticos, y las vinculaciones especialmente con las empresas de la construcción, que todos los vecinos conocen,..."