escriu-me
My Photo

dimarts, 10 de juny de 2008

Dimarts, 10 de juny del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Des de Vidreres ens demanen Solidaritat:
Desde el AMPA del CEIP Salvador Espriu os queremos animar para formar parte de las movilizaciones que se están llevando acabo por el tema del transporte escolar.
Os pedimos que os unáis a la movilización que se llevará acabo el viernes, 13 de Junio a las 18h en la que se irá desde el pabellón de vidreres hasta el consell comarcal, en Santa Coloma de Farners

(Crec que el CEIP Salvador Espriu no és el de Vidreres, però en tot cas m'ho fan arribar des de l'AMPA de Vidreres)Altra vegada versió reduïda; que ahir entre anar el Ple i pair el que hi van dir s'em feien les "quinientes"...


Lo collonut d'aquesta notícia es que la complementen amb aquesta foto. La sort és que queda ben explicat en el peu de l'instantània...
Jo em pregunto: la foto és de la piscina i només hi falta l'aigua o és realment com quedarà Lloret després que ahir s'aprovés la retirada de les mostres comercials a les façanes...???

L'article acaba amb aquesta proclama:
"No és el moment de plantar cara? Ara és l'hora regidors! Ara és hora d'estar alerta! Per quan vingui un altre engany, esmoleu ben bé les eines! "Aquest titular demostre el poc respecte cap als animals terrible.
Que el verí estigui a prop d'una escola ho agreuja, però delicte ja ho hauria de ser el posar verí contra els gats...


El projecte presentat aquesta setmana a Girona preveia omplir Susqueda amb l'aigua procedent del Roine (contaminat com pocs i no amb "xampany" o "Pernod", sinó amb metalls pesants fruit del seu pas per diverses nuclears i químiques franceses...Es veu que portava dos cadàvers en el maleter, però que el cotxe no era robat...


La notícia no explica si el que conduïa el cotxe de dalt era el jutja del Suprem que va donar la baronia a la sra. Agatha i el comtat a la Milá.
De petit algú, republicà de ben segur, em va ensenyar aquest tros de prosa rimada:
"El baró del nap dret, amo de castells, grutes i cent mil cases de putes"
Sort d'aquest sisè punt de l'ordre del dia sinó més d'un hi hagués fet una becaina...

Si us heu qüestionat un sol segon, en pro o en contra, aquest tema no us podeu saltar aquest article; vet-ho aquí unes pinzellades:

"CiU acceptava el Plan Hidrológico Nacional (PHN) si s'hi afegia un annex 9; volia que es combinessin el PHN i el Roine. Es volia resoldre el problema financer del BRL (Baix Roine Llenguadoc, hòlding semipúblic creat en 1955 i que té el dret de vendre 73 hm³/segon de l'aigua del Roine)."
"El senyor Espadaler va anar més lluny: per a «salvar el Delta de l'Ebre» proposava la prolongació del Roine a València"
"Aznar hi va renunciar per no haver de dependre d'un estat estranger... "
"Tots els transvasaments són inútils i malbaratadors; les conques existents aporten 1.491 hm³, quan la necessitat real és inferior als 436 hm³. "

Els números no em quadren massa...
2 litres per persona i dia d'estalvi deu representar com a màxim un 1% del consum...
2 litres per persona i dia en una família de quatre són 240l al mes: un parell de dutxades
La veritat és que molt i molt estalviadors d'aquestes xifres no es dedueix...Parla d'en Joan Puig de Blanes i la seva polèmica (també del seu blogg) amb air Berlin.
Millor a lo millor es podria dir, però més clar no...!!!
Masses vegades "banalitzem" la paraula "nazi" i l'hauríem de tenir en molt més respecte no pols nazis, sinó i com molt be diu aquest bloggista per les víctimes i treure-la només en comptades ocasions i amb la més estricta necessitat...
Feu-hi un cop d'ull...!!!
La foto la mateixa: