escriu-me
My Photo

diumenge, 25 de gener de 2009

Diumenge, 25 de gener del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

La garbinada d'ahir des del Cavall Bernat, al cap vespre
Tampoc va ser res de l'altre món, amb la ventada que va fer...
Després de la llevantada de Sant Esteve ja no ens valen aquestes minúcies ...

========================
========================
========================

Avui ben poca cosa hi he trobat...El Sr. Serra fa un repàs de totes les nacionalitats que podem trobar a Blanes des dels 1.072 residents de l'Uruguai fins als paisos sense representació a Blanes: "D'altres països més llunyans i més desconeguts, com Kiribati, Nauru, Samoa, Tonga o Tuvalu, mai hi ha hagut cap ciutadà entre nosaltres."
l'agenda:
BLANES
12.00. Passeig del Mar. Audició de sardanes amb la cobla Banda del Col·legi Santa Maria.
FotCiencia, exposició del Certamen nacional de fotografia científica. Sala d'exposicions de la Casa del Poble. Fins al dia 31 de gener.

TOSSA DE MAR
Festa major d'hivern. A partir de les 10.00, al passeig de Mar, XX Fira de Brocanters. 11.00. X Baixada de carretons, des del Mirador de Sant Jaume fins al pont de l'avinguda Ferran Agulló. I després de la cursa, cap a les 14.00, a la zona de la porta de Sant Feliu, dinar popular. 18.00. Edifici La Nau. Titelles, amb 3/4 de Quinze.
Fira de col·leccionisme, de 9.00 a 14.00, al passeig del Mar.

VIDRERES
20a Festa de Sant Antoni Abat. 9.00. Horts d'en Pere Pau, al pavelló. Esmorzar pels cavallistes. 11.30. Ofici solemne en honor de Sant Antoni. Tot seguit, concentració de cavalls pels principals carrers de la població, acompanyada pels grallers de Vidreres. 12.15. Plaça de l'Església. Benedicció dels animals. A continuació, als horts d'en Pere Pau, piscolabis popular, exhibició de salt i jocs d'habilitat amb el cavall.
17.30. Casal del jubilat. Ball a càrrec de Luís Pedro.

"La tercera fase de la de Blanes, para alcanzar los 60 hectómetros cúbicos, tiene fecha de 2012."