escriu-me
My Photo

dimecres, 12 de desembre de 2007

Dimecres, 12 de desembre del 2007, notícies de Lloret
Tots els diaris ho tenen a portada juntament amb l'atentad de Al-Qaida a Alger (60 morts)
La del abril encara, però la del gener si no s'abriga a Girona es fotera de fred, doncs hi ha aquell fred humit que s'et fot als ossos i segurament no li ho han dit.A Blanes ho tenen ben difícil.
Si per una collonada així porten el temps que porten, el dia que es decideixin asseuries i parlar d'arreglar el poble no el aixequen ni amb oli bullent...
Això d'augmentar el pressupost de neteja deu ser com la grip; va començar Lloret, ahir Barcelona i avui Tortosa; ahir la meva dona em va portar un prospecte d'un pop per netejar la piscina...és la grip de 1918...perdó de 1714
Si sou fills aneu en compte i si sou pares endavant, però tampoc us passeu...


Ja se sap que a la que hi ha eleccions a la vista el que té prioritat és el que dona més vots i per sort i desgracia d'ells els que estan atrapats dins un sexe que no els correspon són minoria.
La consellera parla de prioritats com si aquest fos un problema de cirurgia d'estètica o un luxe quan és una gran cabronada per el qui ho pateix.Que els preguntin a les dues o tres generacions de Chernovil i si no hi troven a qui preguntar que demanin a aquest Sr. de la patronal si ha pensat guardar els residus al garatge de casa seva i estar 100.000 anys sense entrar-hi, doncs això de pagar a un poblet africà perquè ens els guardi està molt mal fet...Només que els carteristes els puguin robar cinc euros a cascun ( que no és res) i fent la senzilla regla de tres de si a un: cinc, a cent mil.lions: 500 mil.lions d'euros... la conclusió és clara: aquests carteristes o no carteristes, es forren...!!!


M'agradaria saber qui cony l'ha tret del formol a aquest Sr. Bono. Tan ben guardat que semblava..
De totes maneres als nacionalistes d'aquí, però també als d'allà, ja els va be que en èpoques electorals treguin a processó aquests "SantsCristos"...Avui hi ha allò del EGM, o control de difusió i tant les ràdios, com els diaris tots han guanyat; sembla la nit electoral.
El que no ha pujat de lectors, és el més llegit entre la gent de 99 fins a 103 anys i el qui ni això, farda de ser el diari el més llegit en els bars de fumadors... I ja que hem tret el tema: ¿per quan la prohibició de fumar a tots els bars?, ja no per els clients, sinó per la salut laboral dels que hi treballen.
Els arxius del BOP un cop "clicats" s'us mostraran en format .pdf (Adobe Reader o Acrobat), per poder-los llegir un cop oberta la pàgina, heu de fer un clic amb el botó dret del retolí i dir-li descarregar, això us donarà un arxiu que heu d'obrir amb algun d'aquests programes del Adobe, si no els teniu, els podeu descarregar gratuïtament