escriu-me
My Photo

diumenge, 15 de març del 2009

Diumenge, 15 de març del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima


Avui diumenge:
El quintet de solistes de l’Orquestra Camerata XXI oferirà avui diumenge a les 17.30 h el primer concert familiar de l’Espai XXS, "Veniu a Venècia s'hi fan cançons".
Si vols veure el quintet en directe amb un altre repertori clika
AQUÍ


S'ha fet una tasca encomiable i en un temps record s'han aconseguit la gens menyspreable xifra de 2.600 signatures, el que vol dir la gran estima i reconeixement que es té cap aquesta família; de totes maneres sempre he trobat a faltar al costat de les fulles d'adhesió una bacina on dipositar-hi la voluntat juntament amb la signatura.



span style="font-weight: bold; color: rgb(255, 204, 153); font-style: italic;font-size:100%;" >"Tots els ciutadans que ho vulguin podran inscriure's a la pastisseria Frigola."


A Lloret s'ha limitat tant aquesta "concessió" que no es permet preguntar res que afecti a un mateix i ho porten tant al límit que només es permet preguntar quelcom que no t'importi res... i per preguntar que tal la Pantoja, doncs quasi que no...
Una norma que s'hauria de precisar o directament dir que a Lloret no es permeten preguntes per part del públic.
L'article del sr. Serra, també parla de comportaments incívics en el Ple de Blanes
"Tampoc és el lloc idoni perquè alguns ciutadans boicotegin amb les seves preguntes i amb les seves exigències", i d'això millor que m'apliqui el mea culpa i em mantingui amb el cap cot...



Així com la primera no li van acceptar, aquesta segona van quedar per rumiar-s'ho; i per Lloret pot ser interessant amb la quantitat d'extraradi que tenim.
Cal recordar que
"la primera comarca en considerar que la subvenció total ja no era viable per falta de fons va ser la de la Selva"




El Sr. Vila té raó si del que es tracta és només de fer bullir l'olla sense mirar ni què hi posem dins, ni si tindrem prou llenya per mantenir el bull, ni si el fum matarà als comensals, ni si el que hi ha dins l'olla dóna per tots...
Sort que al final hi posa uns grans de seny i saviesa: "
i volem resoldre el planeta cal refer plantejaments personals per incorporar la solidaritat, la responsabilitat i el treball. Aquesta economia que en pot sortir pot ser la de l'abundància frugal."

És una entrevista al Sr. Toni Cassany, (assessor i mediador familiar) que sabent qui l'ha portat fins a Girona us en pot donar una pista de com pensa: "Convidat per Les Alzines i la Universitat de Navarra."
Tot i que reconeix que "dues persones del mateix sexe tenen dret a viure juntes" a la que li parlen de drets es fa l'orni, doncs per ell "És una cosa diferent, també socialment.", i ara be lo bo, hi afegeix : "Si tots fóssim homosexuals la civilització s'acabaria." i darrera algú li respon o fins i tot s'ho respon ell mateix: "II si tots fossim capellans, també."

ixí com a Lloret ens queixem dels barrets mexicans i els vestits de faralaes, el Sr. Ferrer també ho fa dels plats d'alguns restaurants: "Antipasto de verdures amb bolets, confit de tomàquet a l'alfàbrega i pinyons amb flocs de pernil d'aglà", "Gamba, sorra de gamba i essència de gamba", "Panna cota de cítrics amb culís de maduixa i llengua de gat amb arrós inflat de xocolata", "Semifred a les tres xocolates amb sopa de mango i gelat de Macadàmies", i preferiria el que el 1983, l'aleshores president de l'Associació d'Hosteleria de Girona, en Josep Carerras, proposava: Faves a la catalana, calamars farcits, vedella de Girona amb pèsols, escudella i carn d'olla, botifarra amb seques...

Sr. Crespo, si ho pensa imitar millori'n l'idea i doni també te,,,





Isa, te la dedico...!!!





A la foto els 72 de Perth...




" Burkina Faso i al Níger"