escriu-me
My Photo

divendres, 3 de juliol de 2009

Divendres, 3 de juliol del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

CINE-CLUB ADLER i Ajuntament de Lloret de Mar presenten:
Cinema a la fresca 2009
V Cicle de Cinema Llatinoamericà
Avui divendres inauguració amb:
LA TETA ASUSTADA de Claudia Llosa
'La teta asustada'
Una pel·lícula de Claudia Llosa
Perú, 2008. 94 min.
Pel·lícula parlada en castellà i en quetxua i subtitulada en català.
Entrada gratuïta.
Guanyadora de l'Ós d'Or a la Millor Pel·lícula i el Premi FIPRESCI al Festival Internacional de Cinema de Berlín 2009.
Sinopsi:
Fausta pateix la malaltia de «la teta asustada», una estranya malaltia que es transmet a través de la llet materna de dones que van ser violades durant la gestació i la lactància en l’època del terrorisme al Perú. És un terror atàvic que es transmet de generació en generació i que Fausta pateix en moments de crisi. La jove, a més, guarda un secret que no vol revelar, fins que la sobtada mort de la seva mare l'obligarà a trobar una sortida al laberint, dintre i fora d'ella.Aquests que aprofiten qualsevulla ocasió per parlar malament de lloret: Al.lucina paperina !!!

Tant de bo aquesta bona iniciativa no l'aprofitin els llestos per anar al super a buscar expressament quinze bosses per poder fer el canvi... que de tot hi ha a la vinya del Senyor.
Com dic, la iniciativa és bona però encara trobo millor que:
"el consistori s'ha compromès a engegar dinàmiques amb les botigues de la població per crear una xarxa de comerços respectuosos amb el medi ambient"
Esperem que la bossa d'aquesta vegada sigui un xic més gran que la de l'anterior campanya doncs era just pel bocata i quasi que la beguda ja no hi cabia...


COMPTE AMB EL FOC... !!!
El sr. Alum aprofita l'article per parlar del consum d'aigua: "L'altre dia un jardiner, sota un sol de justícia, regava una de les rotondes de la blanenca avinguda de s'Abanell, a la una del mig dia!"

Si el dia de la prohibició va concentrar uns quants centenars de persones no vull ni imaginar-me el dia de l'aixecament de la prohibició...pot ser boníssim...

"Pel que fa a la seva procedència, la hipòtesi més clara pel membres de l'entitat Orchis és que aquesta tortuga entrés al mercat juntament amb algunes de les de Florida -que també són una amenaça per a l'autòctona"Un altra dia serà doncs com canta en Raimon: "som molts més dels que ells volen i diuen..."


A veure si amb aquesta "Iniciativa Legislativa Popular" tenim més sort... tot i que al meu entendre va néixer un xic coixa doncs en demana la prohibició de «les curses de braus i els espectacles amb braus (...) llevat dels correbous allà on són tradicionals.", i trobo que s'ha de prohibir qualsevulla espectacle que representi una tortura o escarni per l'animal i els correbous, igual que els espectacles denigrants amb animals en els circs que ens visiten i que ni l'equip de govern ni l'oposició fan res per evitar-ho ho fan. A lo millor és que creuen que no hi ha vida més enllà d'un circ amb animals... Hi han desenes de boníssim circs on no els calen martiritzar animals per divertir el personal i el circ CRIC d'en Tortell Poltrona n'és el millor exemple... i català."Així, en alguns municipis de la Costa Brava ja han sobrepassat el 60% del territori urbanitzat i en algunes cales podem trobar més de 100 embarcacions fondejades en un dia típic d'estiu."

Compte amb la quantitat de vaselina que el lobby nuclear esta utilitzant per endinyar-nos altra vegada aquesta energia que fins i tot ens volen vendre com a neta sense parlar-nos del perill que representa ni de l'activitat de centenar d'anys que els seus residus que provoca.
Haurem de tornar recuperar aquelles enganxines:


Abans el turista venia a la platja i no el parlessis d'anar a Barcelona; més tard venir a la platja i no anar a Barcelona era com que no...; ara la truita s'ha girat i s'intenta aprofitar el capital que Barcelona representa per atraure el turista; quant la truita estigui ja doradeta d'aquest costat no sé quin serà el següent plat...

A casa nostre si a un turista el roben, cosa molt/massa freqüent, si va als Mossos a denunciar el fet segur que mai més torna de vacances a casa nostre, doncs a la mala llet que el robatori li ha proporcionat hi haurà d'afegir la poca ma dreta per no dir desgana que aquest funcionaris li brindaran i que farà que s'emporti un bon mal record de l'experiència..., si és que després de perdre mig dia de les seves vacances pot aconseguir fer la denúncia doncs incomprensiblement en un poble 100% turístic com el nostre la comissaria no disposa de personal acreditat com per parlar un sola llengua estrangera, (tret del castellà, és clar); ben al contrari que el servei que dona la policia local que, tret de "honroses" excepcions, dóna un servei més que eficient i no és per dorar la píndola a ningú..."D'ençà de l'any 1903 les religioses de la Immaculada són presents amb vocació de servei a Lloret de Mar, on són popularment conegudes precisament com “les franceses”.""En total Marimurtra està format per 14 hectàrees, de les quals quatre són visitables. Les altres 10 són de bosc autòcton mediterrani. S'hi poden veure més de 3.000 espècies dels cinc continents dividides en tres espais: el subtropical, el temperat i el mediterrani. El seu pressupost anual és d'1 .200.000 euros"
"el visiten cada any una mitjana de 120.000 persones."A la finca situada a Urb. La Creu de Lloret,
parc. C-29, C/ Platja d’Aro 21. es realitzen
obres consistents en uns abocaments de terres
en el jardí d’un habitatge, ocupant una superfície
d’uns 300 m2 i una alçada d’uns 4 m.
sobre el nivell natural del terreny, en el punt
més desfavorable, sense llicència municipal.


S'ESTA
REALITZANT LA INSTAL·LACIO D'UNA
PLANTA BAIXA, PREFABRICAT DE
FUSTA, D'UNA SUPERFICIE D'UNS 25 M2.
EN LA FINCA EXISTEIX OBERT UN
EPLU-O50083, I UN ESIU -050044, PER LA
INSTAL·LACIO D'UN MODUL RESIDENCIAL
MÒBIL., en la finca situada a C MAR
DEL JAPO N.0008, SENSE LLICÈNCIA.


Ordre de asfaltar el tram del carrer on
s’ha fet la rasa amb material aglomerat en
calent, deixant el ferm amb el mateix acabat
que l’existent, a Urb. Lloret Residencial, S-14,
C/ Saturn 27
PROPIETARI:
NOM ANTONIO SEURA DACUMHA


Situació finca: Urb. Lloret Blau, C/ Conflent
14, parcel·la 416
PROPIETARI:
NOM CONSTRUCCIONS VIDRERES
PARK, SL, repr. per JOSE LAZARO LOPEZ
Observacions de la inspecció:
Com a conseqü.ncia del rebaix del terreny
realitzat dins la parcel·la i prop del carrer s’ha
trencat el tub que canalitza les aigües de pluja
del carrer Conflent. Aquestes aigües discorren
lliurament pel mig de la parcel·la el que ha
provocat que la reixa de desguàs hagi quedat
tapada i la vorera i l’asfalt del carrer comencin
a ensorrar-se.
Nom establiment: CLUB MARGARITA
Denúncia número: 09-OVP-2050
Titular: SISMANDELFOS, SL
Data infracció: 11/03/2009
Hora infracció: 00:52
Adreça infracció: AV JUST MARLES N.0066
Infracció: Incompliment de l'OPVP en matèria
de repartiment de propaganda en mà. En la
data abans esmentada, els Serveis de la Policia
Local van comprovar que s'estaven repartint
targetes d'aquest establiment vulnerant allò
establert a l'article 54 de l'OPVP.
proposar la
imposició d’una sanció econòmica de 750 €."Anul·lar la classificació de l'àmbit PMU la Gabarra i atorgar-li la classificació de Sòl No Urbanitzable i la qualificació de Rural de protecció forestal general RF-A"

"esmenar l'errada observada a la fitxa del PAU Sant Eloi en el sentit següent:
Substituir, en el punt 1, .Tipus de sòl., la determinació .Sòl urbà consolidat. per la de .Sòl urbà no consolidat.."