escriu-me
My Photo

diumenge, 15 de febrer de 2009

Diumenge, 15 de febrer del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima


La foto no és la que figura a l'article doncs és molt petita; aquesta l'han facilitat des del propi servei de premsa de l'Ajuntament.
És una entrevista al Sr. Ruscalleda on es toquen varies tecles...


Parla de la foto de la Costa Brava feta a les Bahames i recorda l'imatge en que"Penélope Cruz i Matthew McConaughey, varen protagonitzar l'any 2005 a la pel.lícula Sàhara on es veu a l'horitzó un gran sol i punta d'agulla i no era el Carib, era cala Boadella de Lloret de Mar,"


l'agenda:
LLORET DE MAR
17.30. Espai XXS - Casal de l'Obrera. Cinema infantil, amb la projecció de Kung Fu Panda.
A la nit. Concert.-Zoom Club. Mae & Citrico / Serx.

BLANES
12.00. Passeig de Mar. Audició de sardanes amb la cobla Contemporània.
17.30. Teatre de Blanes. Alegretto, espectacle de teatre còmic a càrrec de la companyia Teatre Mòbil.
19.00. Centre Catòlic. Concert de piano a càrrec de Katia Michel.
Busco feina. Immigració i món laboral. Biblioteca comarcal. Fins al 6 de març. Dalí de Cadaqués per Robert Descharnes. Fundació Àngel Planells. Fins al 13 d'abril. Pintures de Toni Becerra. Galeria d'art L'Arcada. Fins al 19 de febrer. Samso, una perla en el Kattegat, fotografies de P.G. Ejby. Casal cívic Can Borell. Fins al 20 de febrer.

VIDRERES
17.30. Casal del jubilat. Ball a càrrec del duet Celeste.


"L'acceptació del turisme com a motor econòmic té un únic però: el 72% estan d'acord amb l'afirmació que cal reduir les molèsties que genera el turisme a la ciutat" ; aquest pot ser el cas dels flamants helicòpters en que es despenjava ahir el nostre Ajuntament...
No tot si val per aconseguir un turista més, ni tots els negocis són compatibles amb la qualitat de vida dels que els han de suportar: autòctons o visitants...No penseu pas que aquesta millora us lliurarà del meu incordi, doncs tot i que, això sí, a lo millor em permetrà a mi llevar-me vint minuts més tard, no crec pas que sigui d'un contingut tant personalitzat com que ens permeti seguir l'evolució del "canari" dels nostres regidors... i no parlo de sexe que a lo millor sí en parlava el consell del Sr. Paco "hierbas", doncs no me'l imagino tant cruel com per tancar a les fosques durant quaranta dies un animaló...
Cada vegada ho veig més clar: no parlaven d'un ocell de ploma, parlaven d'abstinència com a solució a un "gatillazo"...