escriu-me
My Photo

dissabte, 25 de juliol del 2009

Dissabte, 25 de juliol del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

El matí de Santa Cristina

La mar un xic moguda, però navegable; la s'Amorra Amorra de l'anada, (qui la guanya darrerament sempre ?), l'Obreria de Santa Cristina, (felicitats Alex i vogadors); els pescadors segons, van arribar frec a frec, (foto de l'arribada: la de dalt).

El dia: esplèndid; calor: per donar i per vendre; molts convidats il·lustres, a destacar: el Sr. Bisbe, a la foto del mig, el que va més abrigat, (us puc ben assegurar, jo que el vaig veure en directe, que, si ens cau en marc, no sura...).

La regata de tornada, la de les fèmines, es va fer esperar molt, tant, que, quan van amorrar, les autoritats eren a l'aigua. Es mossèns i es Sr. Bisbe són els que van amb el matalàs verd; els membres de la Corporació amb els matalassos roses, (foto de baix).
Van guanyar les vogadores d'es Casinet, per davant de les d'es Vano, segones, (a la foto de sota, es moment de tocar sorra es Casinet...).

P.D. l'estofat per sucar-hi pa...!!!
(les tinc amb format més gran; si en voleu alguna només heu de fer que dir-ho)

=====================
=====================
=====================

Avui dissabte:


ABBEY ROAD , un tribut a The Beatles( a les 22.30h)

=====================
=====================
=====================

Dimecres vinent:
Finalitzat el concert tindrà lloc un sopar a l'Hotel Santa Marta
Informació i reserves: 972 36 49 04


=====================
=====================
=====================


Ahir, i sense que serveixi de precedent, vaig faltar a la cita diària; avui us poso un xic del que ens vam perdre...



"Les autoritats convidades d'enguany eren el diputat de CiU Jordi Xuclà, el director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, el president del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria, l'alcalde de Blanes, Josep Trias, i el batlle de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez. A més, enguany també va comptar amb la participació del Bisbe de Girona, Francesc Pardo"

"Un dels veïns de la urbanització remarca que la deixadesa de la urbanització es fa palesa en el fet que "no es netegen les zones verdes ni les parcel·les propietat de l'Ajuntament", i d'altra banda reclamen que es faci la neteja "perimetral per evitar incendis a la zona, que no s'ha fet""
Ja us comentava l'altra dia la meva estranyesa per la quantitat de morosos que des del 2005 deuen les quotes de l'Entitat de Conservació i que pel nombre tan exagerat que són hom podria pensar que ho fan expressament i enfadats com sembla que estan a lo millor tampoc paguen els IBI's

"explica que ja fa mesos, quan va veure els primers indicis va demanar hora a l'Ajuntament de Lloret per poder parlar amb l'Àrea de Medi Ambient "però encara espero que em diguin alguna cosa""

"No quedava massa bé que mentre cantava La Sonrisa de Julia, els firaires encara fessin sonar els seus equips de música."
Això de la música dels firaires és quelcom que a Lloret desgraciadament és fet comú, i vull referir-me a que mentre hi ha actuacions o actes a la plaça de la Vila els cotxes continuen passant tranquil·lament pel passeig a cinc metres de públic i artistes; i així ho vam poder veure una vegada més ahir durant el Vall de Plaça.
A lo millor, no sempre es pot restringir el trafic quan es fa quelcom a l'indret, però hi ha vegades en que l'ocasió s'ho val...




a notícia posa que estava fondejat en aigües de Blanes i la veritat és que la proa si que era a Blanes, concretament passat Treumal, però us puc ben assegurar de fons de tota confiança que la popa arribava a cala Morisca, (oi que sí Pep i Neus ???




"Els ecologistes són persones que s'estimen l'entorn, i que dediquen, voluntàriament, hores de la seva vida a preservar el que la cobdícia vol transformar en vulgars bitllets de banc."

Doncs no sembla pas gens descabellada la proposta... de totes maneres si s'aconsegueix s'hauria de mirar de fer complir doncs els drets humans fa temps que corren i per a molta gent són uns perfectes desconeguts...











"L'estiu de 1967 va ser extremadament calorós, (...) I si aquelles nits de finals de juliol i primers d'agost de la nostra infantesa han esdevingut inoblidables, és per l'incendi enorme, desbocat, incontrolable, que durant sis dies es va estendre des de les muntanyes de Lloret als municipis de Tossa, Vidreres... amb l'impressionant horitzó rogenc

"A Lloret se'n faran al IES Lloret; a Blanes al CEIP Quatre vents i al sa Forcanera; a Vidreres al CEIP Salvador Espriu; i a Tossa al CEIP Ignasi Melé i Farré "



l'agenda:

LLORET
Festa major de Santa Cristina.
9.00. Neteja del fons del port de Canyelles.
12.00. Plaça Pere Torrent. Audició de sardanes amb la cobla Flama de Farners. Seguidament, entrega de premis del campionat social i aperitiu ofert per l'Ajuntament a la gent gran, per commemorar el 25è aniversari del Casal del Jubilat.
13.00. Platja de Lloret. 25è Trofeu Sant Elm. 1a prova de la regata d'embarcacions Classe Optimist per a alumnes de l'escola de vela.
17.00. Casal del Jubilat. Concert a càrrec de la coral del casal Tot Cor. Seguidament, festa de celebració de l'aniversari
17.00. Pistes de Can Sabata. Tirada popular de bitlles catalanes
19.00. Plaça Doctor Adler. Espectacle infantil a càrrec d'Àngel Daban
19.30. Plaça de la Vila. Audició de sardanes a càrrec de la cobla Flama de Farners
20.00. 20.00. Casal de l'Obrera. Concert de guitarra espanyola a càrrec de Bernat Padrosa i del Barcelona Duo de Guitarra
22.00. Pels principals carrers de la vila. Passada dels obrers de Sant Elm, per anunciar la festa de l'endemà
22.30. Plaça de la Vila. Audició de sardanes amb la cobla Flama de Farners
22.30. Passeig Manel Bernat. VI Clon Festival, amb l'actuació d'Abbey Road, banda tribut a The Beatles
22.30. Estany del Modelista, a l'av. El Rieral. Navegació nocturna de vaixells per radiocontrol

Blanes
Festa major de Santa Anna.
11.00. Missa a l'asil. Actuació dels capgrossos i la cobla del Col·legi Santa Maria.
20.00. El Convent. Concerts de piano de Chopin, a càrrec d'Enrique Bernaldo de Quirós i Cuarteto Gerhard. Dins el VI Festival internacional de música El Convent.
18.30. Passejada dels geganters de Blanes, pel carrer Muralla, carrer Raval i carrer Ample, fins a la plaça d'Espanya
19.00. Plaça d'Espanya. Concurs de dibuix
19.00. Monument a Joaquim Ruyra. Audició de sardanes amb la cobla Genisenca.
20.00. Plaça dels Dies Feiners. Festival folclòric, amb l'actuació de la colla de Puig d'en Valls d'Eivissa, el grup Mazantini de Ciudad Real i l'esbart Joaquim Ruyra de
22.30. Des de la Roca de Sa Palomera. XXXIX Concurs internacional de focs d'artifici de la Costa Brava, trofeu Vila de Blanes. Avui, Pirotècnia Vulcano.
23.15. Plaça dels Dies Feiners. Festival Folclòric, amb la colla de Puig d'en Valls d'Eivissa, el grup Mazantini de Ciudad Real i l'esbart Joaquim Ruyra de Blanes
23.30. Camp de futbol dels Pins. Sa Costa Barrakes. Rock i punk amb l'actuació dels grups Porretas, Anakronikos i Abeja Reina.


"Bajo un sol maravilloso
y un frondoso verde pinar
muy luciente y atractiva
Costa Brava sin igual.
Sol y mar
verde pinar
Costa Brava catalana"



"Sa Santedat predica al desert i tant clergues com seglars del conglomerat politicofinancer que es reclamen seguidors de la seva fe guarden un sonor silenci mentre van com sempre brutalment a la seva, amb el minúscul maquillatge d'una pretesa acció social corporativa"









Escoltar entrevista a Salvador Palaudelmàs, Obrer Major de Santa Cristina AQUÍ
Escoltar entrevista a Ester Olivé, regidora de festes AQUÍ
a regidora Maria Antònia Batlle parla de les visites al MOLL, els actes de dissabte i el piromusical de diumenge AQUÍ



"De moment, però, a l’Ajuntament d’Arenys de Mar no consta que s’hagi de treure sorra per portar també a Blanes, tot i que aquesta és una actuació que correspon a Costes."



"Según el Ayuntamiento de Benidorm y el sector turístico, el reportaje "describió Benidorm como un destino turístico de bajo nivel, olvidando que es el punto principal de destino de España y el municipio que más plazas hoteleras y turísticas ofrece"
En un dels comentaris desats pels lectors hi podem llegir això:"Supongo que sera parte del acuerdo con el Tripartit para hundir la imagen turistica de la competencia de la Costa Brava, como en Lloret de Mar no existe nada de esto."



""No hem fet una visió retrospectiva sinó prospectiva", reconeix Giralt-Miracle. "És possible que sigui una visió menys idíl·lica que la que ens han ofert els artistes que els han precedit, però és sens dubte més real ", afegeix el comissari."



"Graham, director de una discoteca local va más allá al augurar que "Lloret seguirá siendo un lugar para el ocio, digan lo que digan el jefe de policía y el alcalde e independientemente de las normas y ordenanzas que se promulguen"
Una conclusión: "Lloret quiere tranquilidad, pero también quiere dinero""




Del Bop Número: 141/0 d'ahir dia 24/07/2009



projecte bàsic i
executiu d’obres i instal·lació d’una central de
microcogeneració amb biogàs i producció
d’energia elèctrica per a la seva banda



DEL DOGC núm. 5428 - d'ahir 24/07/2009