escriu-me
My Photo

diumenge, 13 d’abril del 2008

Diumenge, 13 d'abril del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

El hoquei Lloret salva la categoria, tot i perdre, i l'Akasvayu a la final de la ULEB Cup...!!!





L'article fa referència a la quantitat de milions en subvencions que ha rebut el diari de la competència, El Punt, i concretament el seu editor Eliseu Climent, al que al final li dedica aquesta frase: " Aquí, ets un patriota. De les subvencions, és clar."
Aquesta denúncia la trobareu en diferents articles avui en aquest diari; inclús a la portada amb aquest titular: ""El Punt" ha rebut 15,2 milions d'euros de la Generalitat en sis anys"





L'Agenda :
LLORET DE MAR
12.00. Jardins de Santa Clotilde. Concert de jazz a càrrec de Roger Mas Quintet.
BLANES
12.00. Passeig del Mar. Audició de sardanes.
VIDRERES
18.00. Casal del jubilat i pensionista. Ball a càrrec de Leo i Rosamari.

L'article acaba apuntant la solució al problema dels abandonaments: "Només acceptarem com a mesures més dràstiques la implantació d'autèntiques polítiques que protegeixin la vida i castiguin els autèntics culpables."





Ahir deia que Lloret no surt a la guia de viatges més venuda del mon, la Lonely Planet, doncs avui afirmo que a la guia de locals sense fum, Lloret, malauradament, tampoc hi sortirà...



Però no penjo l'article per aquesta reflexió, si voleu trivial, sinó per la frase on ens expliquen una costum del que anomenen "el látigo de la Zarzuela" que no és altra que el sr. Jaime Peñafiel. La frase és aquesta: " Jaime Peñafiel porta la bragueta horitzontal en lloc de vertical. Va assegurar que era comodíssim"







No diu res de rebaixar el preu del plat de "pilotilles" de 20 unitats i això em preocupa...