escriu-me
My Photo

dissabte, 15 de desembre del 2007

Dissabte, 15 de desembre del 2007, notícies de Lloret

Que no ens serveixi d'excusa per obrir l'aixeta a tope, doncs obtenir-la té un cost energètic molt important, no és una aigua que ens vingui del cel, i mai millor dit i la complementem amb els aqüíferes de la Tordera, una conca sobre-explotada per tots costats.


Em dol tenir un gironí especialitzat a mortificar uns animals fins a anular-los completament, tenir-los en unes condicions deplorables, fora del seu àmbit natural, atemorits i tot això per diners i per donar gaudi a uns espectadors que consideren el domador com un heroi per comptes de veure'l com un torturador.













La cosa va de debò...







Amb el correu electrònic semblava que coses d'aquestes no podien passar i abans d'ahir vaig rebre varis mails que feia més d'una setmana que havien estat enviats. Misteris de la tècnica...



Per una vegada m'en alegro que un gironí hagi perdut la feina...tan de bo en trobi de seguida una altra millor pagada i sense que hagi de torturar animals...


Perquè uns animalons que viuen en un bosc de Sevilla han de pagar amb la seva vida la visita d'un cafre que ven gas.
A casa quan ve el "butanero" només li pago l'ampolla i llestos; la meva senyora fa el mateix...espero!!!


De vegades hi han titulars que penses que no poden ser veritat.
Resulta que fins aquesta setmana no era delicte enganyar al cosumidor...i jo amenaçant al venedor cada vegada que em sentia enganyat i resulta que ho feia amb tot el dret del món.



Quan era petit, al anar a comprar el pa de quilo, et donaven un pa i una llesca més ( la torna) per acabar de fer el pes.
Veig que en els hospitals han recuperat aquesta tradició.
Tranquils!!!, la torna mai era més grossa que la peça de pa...per lo menys a la fleca del meu poble...


Catalunya a l'exterior ( per Elisenda Paluzie / Centre d'Anàlisi Econòmica i de les Polítiques Socials de la UB)
Catalunya ha passat de ser un territori receptor d'inversió estrangera directa a esdevenir un territori inversor net a l'exterior. Però els nivells absoluts són encara molt baixos.
La ràtio d'inversió estrangera directa sortint respecte al PIB a la Unió Europea dels Quinze és aproximadament del 40%, mentre que a Catalunya és només del 15%. Sense grans empreses amb fàbriques arreu del món, Catalunya tindrà un rol secundari en el mercat global.
En el 2005 un 40% es va vendre al mercat dels Països Catalans (de fet, el País Valencià és el primer client comercial de Catalunya), un 29% al mercat de la resta de l'Estat, i un 31% a la resta del món, mentre que el 1995 aquest darrer percentatge era només del 22%.



(d'ahir 14/12)

15514 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Àrea d'Urbanisme Edicte de notificació d'actes administratius
Requerir a Valery Krapkov, que procedeixi a la legalització de les obres o ús del sòl consistents en que s´ha instal·lat un mòdul residencial mòbil (roulotte), d´uns 10 m2, en l´interior d´una parcel·la, sense llicència, en la finca situada a Urb. SERRA BRAVA, Illa E-III, parcel·la 18, C. Cedres, 6,

15515 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Àrea d'Obra Pública i Manteniment Edicte sobre aprovació definitiva d'un projecte
Es fa públic que el Projecte de clausura de l’abocador municipal de runa fora d´ús,

15516 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Àrea d'Obra Pública i Manteniment Edicte sobre aprovació definitiva d'un projecte
Projecte de renovació de paviments i infraestructures als carrers Costa de la Creu, Francesc Campderà i adjacents (Fase I i II)

Els arxius del BOP un cop "clicats" s'us mostraran en format .pdf (Adobe Reader o Acrobat), per poder-los llegir un cop oberta la pàgina, heu de fer un clic amb el botó dret del retolí i dir-li descarregar, això us donarà un arxiu que heu d'obrir amb algun d'aquests programes del Adobe, si no els teniu, els podeu descarregar gratuïtament