escriu-me
My Photo

divendres, 18 de juliol del 2008

Divendres, 18 de juliol del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui divendres !!!
Recordeu que aquest divendres, 18 de juliol, projectem la pel·lícula 'El baño del Papa', d’Enrique Fernández i César Charlone. Com és habitual, la projecció tindrà lloc a Sa Caleta, a dos quarts d’onze de la nit.
Una pel·lícula d’Enrique fernández i César Charlone; Uruguai, 2007. 97 min.;
Entrada gratuïta.
Guanyadora del Premi Horitzons al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià 2007.
Sinopsi:
El 1988, Melo, una petita ciutat uruguaiana fronterera amb el Brasil, espera delerosa l'arribada de Joan Pau II i consegüentment la de milers de feligresos. Els habitants del poblet, pobres la majoria, saben què significa: gent que voldrà menjar, beure i comprar records. Beto, un petit contrabandista de pa sucat amb oli, es vol fer d'or amb un tassa de vàter. Tothom, tard o d'hora, haurà de fer les seves necessitats. Però ja se sap que les persones humils són eternes víctimes del destí.



Aquestes declaracions les va fer el Sr. Crespo en la seva participació ahir en el programa de tarda de TV3 "El Club".
Havia estat citat per parlar dels darrers fets ocorreguts a Lloret i com a bon coneixedor, que és, de que un segon de televisió val el seu pes en or, a fe de Dèu que ho va saber aprofitar... en la defensa de Lloret semblava una metralladora i si no li treuen el micro encara estaria amb l'speech.




Aquesta sí que és bona..!!!






(Com el nostre alcalde ahir a TV3)





L'Agenda:
LLORET DE MAR
Festa major.
9.00. Pistes de Can Sabata. Torneig quadrangular de petanca, entre els equips de Lloret, Blanes, Tossa i Vidreres.
19.00. Plaça Pere Torrent. Festa intergeneracional. Aperitiu-berenar per a grans i petits, festa infantil i sessió de ball a càrrec del conjunt de jubilats Los Bien Avenidos.

BLANES
22.00. Plaça dels Càmpings. Concert d'havaneres i cançó catalana, amb el grup Voramar.
22.00. Plaça de l'Església. Continuació de la mostra d'entitats culturals locals, amb la coral rociera Romero Verde.
Nits de Lluna Plena al jardí botànic Marimurtra.

TOSSA DE MAR
Excursió guiada del cicle Pas a Pas, de Tossa a Sa Boquera pel camí de ronda, per diumenge, a les 8.00. Cal inscriure's anticipadament a l'Oficina de Turisme. Excursió guiada del cicle Pas a Pas, de Tossa a Sant Feliu de Guíxols, dissabte, a les 9.00. Cal inscriure's a l'Oficina de Turisme.



M'agrada la frase final de l'article: "Ja començava a ser hora que s'acabés la imatge d'una ciutat visitada només en dies de pluja a la costa!"



















No se sap si té res a veure amb els raïms de cap d'any, ni si els prohibiran...
Ara sense conya, es veu que seran unes bombes tan intel.ligents que només mataran uniformats, així que ja cal que aneu en compte capellans amb sotana, pintors, mecànics, metges i regidors encorbatats els dies de Ple...


Si us el baixeu veureu la diferència. És com canviar de cotxe (crec, doncs el cotxe ja fa dies que no m'el canvío..); es molt i molt ràpid, carrega les pàgines quasi instantàniament independentment de la velocitat de connexió que tingueu; es molt personalitzable i té un munt de complements; es pot instal.lar en català, tot i que té un "però" aquesta versió 3.0 i és que la correcció de català mentre escrius dins (formularis, o els articles que puges al blogg), encara no funciona, tot i que si això us és imprescindible a la versió 2.0.15 sí que ho fa i encara és descarregable i també molt bona.












La veritat sigui dita que no entenc massa de que parlen, però a la freqüència de 87.6 de FM actualment a Lloret si escolta RAC1