escriu-me
My Photo

diumenge, 14 de setembre del 2008

Diumenge, 14 de setembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima









L'article és una entrevista de Albert Soler a Dolors Batallé, directora del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.








El senyor vila en un llarg, però sempre interessant article, parla de productivitat: "Som al pis 25 començant per dalt de l'edifici. Però és que els nostres costos com a societat es troben almenys al pis 20. Això fa que el lloc en el rànquing de competitivitat d'Espanya sigui el 29."
i de no estirar més el braç que la màniga: "El temps en què el braç ha d'estar per sota la màniga implica molta gent a l'atur, caiguda d'empreses, contenció pública, congelació de salaris de funcionaris..."




l'agenda:
LLORET
10.00. Plaça Pere Torrent. Trobada de vehicles clàssics, fins a 80 anys d'antiguitat.
Festa de Les Alegries. 11.00. Missa. i activitats infantils. 12.00. Inauguració de rajoles i restauració de la façana. 12.30. Sardanes, amb el Foment del Montgrí. Aperitiu per tothom. 16.30. Sardanes, amb la Bisbal Jove. 17.00. Activitats infantils. 18.00. Berenar per a tothom. Tot seguit, ball de fi de festa.

BLANES
09.00 a 13.00. Carretera a Malgrat. Cursa ciclista Memorial Miquel Colomer. Tot el dia. Passeig Mestrança. Fires d'artesania.
12.00. Casa del Poble. Jornades de recreació històrica Blanda Aeterna. Dades arqueològiques sobre la Blanda romana, de Maria del Vilar Vilà. Tot el dia hi haurà representacions romanes per la vila de Blanes.

TOSSA DE MAR
5a Campanya gastronòmica del cim-i-tomba. Restaurants: Capri, Castell Vell, El Portal, Fabrellas, L'Ajustada, Las Rías, Madrugada, Minerva, Pola, Sa Proa, Santa Marta, Túrsia i Víctor.

VIDRERES
Festa del Tornaboda. 16.00. Davant del pavelló. Festa de l'aigua i berenar popular amb pa amb oli i sucre o pa amb vi i sucre.
18.00. Casal de jubilats. Ball, a càrrec del duet Family.






Tranquils per ara que de Ryan Air no en diuen res...