escriu-me
My Photo

dimecres, 18 de març del 2009

Dimecres, 18 de març del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Comença a l’Antic Sindicat una exposició, amb tallers, sobre la seguretat dels productes.
Davant de l’enorme oferta de productes i, també, perquè cada vegada venen de més lluny, aquesta exposició ens mostrarà les eines per poder escollir millor i més segur.
========================
========================
========================

Aquest proper diumenge:
MANIFESTACIÓ CONTRA LA POLITICA AMBIENTAL DEL GOVERN DE LA GENERALITAT
DEFENSEM EL TERRITORI!
Més de 160 col•lectius de ciutadans/es, entitats ecologistes i plataformes de defensa del territori, a iniciativa de la Federació d’Ecologistes de Catalunya (EdC), hem organitzat una campanya de denuncia de la política ambiental del Govern de la Generalitat, per fer front als nombrosos conflictes ambientals, territorials i que afecten també a la salut de les persones arreu del territori català (amb més de 440 conflictes). Convoquem una manifestació pel 22 de març, “Dia internacional de l’aigua”.
SOS Lloret
hi està adherida com a Entitat en Defensa del Territori
http://www.soslloret.org/?p=278

========================
========================
========================

Avui dimecres:
Ens complau convidar-vos a la xerrada i col.loqui que sobre violència masclista, i dins dels actes del Dia Internacional de la Dona, farà TAMAIA, Dones contra la violència.
(A les 20 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Lloret de Mar.)


















Ahir sota la foto d'aquesta mateixa notícia hi feia l'observació de que no hi veia el Sr. Crespo . però que em semblava veure-hi el regidor Romà Codina; i efectivament era així .
La raó és que el Sr. Crespo té un problema de salut, concretament amb una vàlvula del cor que requereix intervenció quirúrgica, i estarà de baixa entre dos i tres mesos, període en que agafarà, (ha agafat ja), la vara d'alcalde el Sr. Codina.
Li desitjo una ràpida recuperació al nostre alcalde...!!!

Sr. Crespo: com que les coses del cor no volen disgustos, si hi ha quelcom de lleig en el dia a dia municipal li faré una edició especial per vostè d'aquest resum diari en que li pairaré de tot allò que ens pugui endarrerir la seva tornada... ;-) ;-) ;-) Ànims !!!








La segona etapa, en principi, també està previst que surti de la ciutat de la Costa Brava.

No n'estic massa vessat en aquests temes però crec que l'Hospital Municipal de Lloret deu la seva fundació com a residència geriàtrica a la religiosa Maria Gay.





I no serà la Ratjada...





Va començar ahir














Sánchez Camacho té un perfil similar al del Jorge Fernández Díaz: funcionaris de carrera, que saben què vol dir que hi hagi comandament. A més és dona , ve de Blanes, parla català, però és filla de guàrdia civil...




span style="font-weight: bold; color: rgb(255, 204, 153); font-style: italic;font-size:100%;" >"Esta pirotecnia ganó el pasado año el primer premio en el Festival Pirotécnico de Blanes."
N'hi poden dir la "Mascletà BIO"...




ha resolt contractar el Sr. Xavier Suñer Puigdevall,
tècnic mitjà, en règim laboral temporal
i amb la modalitat contractual de contracte
d’obra i servei determinat, a fi i efecte de desenvolupar
el projecte “responsabilitat social i
gestió sostenible a les empreses”, dins del
Pacte Territorial per a l’Ocupació,


bases
per a la convocatòria d’un lloc de delineant,
adscrit als Serveis Tècnics del Consell
Comarcal de la Selva.





interpuesto por D.ANTONIO PITA REYES ENRIC CASADELLÀ MIRÓ ANTONIO SÁNCHEZ CARRIÓN M. ISABEL PEREA HERNÁNDEZ DANIEL MEDRÁN GONZÁLEZ MANUEL RUBIRA TRUJILLO JOSÉ RAMÓN RIAL CASAIS JOSÉ RAMÓN RIAL CASAIS , contra la aprobación definitiva del POUM de Lloret de Mar