escriu-me
My Photo

dissabte, 4 d’agost de 2007

Dissabte, 4 d'agost del 2007Si ens ho mirem de lluny, la resposta frívola a aquest titular podria ser : sí, refrigerada, pintada de blau turquesa i amb farbalans, però si passa per casa teva, suposo que vols les màximes seguretats...


D'ahir
D'ahir
D'ahir
D'ahir
D'ahir
L'AGENDA:
LLORET
Els músics surten al carrer, a Lloret
Tribor, Hot Staff, Head Injury i Hellbilly Club actuaran avui en el segon festival Músics al Carrer, organitzat per Hot Injury Produccions a la Roca d'en Maig de la platja de Lloret, (19.00 h, gratuït). Hi haurà barraques, amb preus populars.
Sardanes: 22.30. Plaça de la Vila. Audició de sardanes amb la cobla Ciutat de Girona.

BLANES
22.00. Auditori. Òpera en versió concert, a càrrec de l'Associació de l'Òpera de Sabadell, amb La Cenerentola, de Rossini. Dins el IV Festival de música clàssica El Convent.

TOSSA DE MAR
Exposicions:
Ceràmiques de Salvador Cortadellas. Sándana. Fins al 15 d'agost. Exposició del Fons d'Art de la Fundació Privada d'Art Contemporani Català. Museu Municipal. Fins al 15 de setembre. Somriures, de Tavi Algueró. Dins el programa Exposicions viatgeres. Casa de Cualtura. Fins al 19 d'agost. XXXII Saló d'Estiu. Edifici La Nau. Fins al 18 d'agost.
20.00. Galeria d'art Joan Planellas. Inauguració de l'exposició Punt i punt, de Zenitani Yoshiyasu.Un altre artícle i video del turisme de borrachera.


Vigileu a qui convideu a casa...