escriu-me
My Photo

dissabte, 2 de gener del 2010

Dissabte, 2 de gener del 2010, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima (

Feliç Any Nou !!!

des de Canyelles



=========================
=========================
=========================


avui dissabte:



=========================
=========================
=========================



a partir d'avui:
PAISATGES
(interiors)

Nova sèrie de pintures de
JOAN SALA GASCONS

que podeu veure exposades, des de primers d'any, a:

BAR-RESTAURANT MAS c/. Sant Pere 50
CAFÉ-HOSTAL MARI c/. Sant Pere 70
ASSESORIA GIRONA Avda. Vidreres 21

L'import íntegre de les vendes anirà destinat a

CÀRITES PARROQUIAL de Lloret de Mar



=========================
=========================
=========================



demà diumenge:

Si la garbinada no afluixa més que una trobada pot ser una escampada...!!!
(L'any passat ja es va haver de canviar de data pel mal temps; si em confirmen (?) que es fa o es trasllada us ho dic...)


=========================
=========================
=========================





Els hi han sorprès i desagradat tant que "el president de l'associació de veïns, Luís Simón, assegura que s'havien plantejat la possibilitat que les modificacions responguessin a "una inocentada", ja que es van produir al llarg del dia 28 de desembre."

Com posa el cartell que us adjunto a dalt, és avui a les 12h davant l'església
"Es tracta d'una acció que van realitzant periòdicament per mostrar la repulsa a la violència de gènere."






En aquest cas no són pas els atrevits lloretencs qui proven la fredor de l'aigua del 2010, sinó els ganxons de Sant Feliu de Guíxols.
Suposo que aquí serà el diumenge després de reis, sempre que, amb el que queda de setmana, no s'hagi acabat la piscina doncs aquest n'és el motiu del nostre acte reivindicatiu/festiu, encara ho veig improbable per més que els tràmits semblin força avançats.... Potser l'any que ve ???

"Gironins de 3 a 90 anys van desafiar els 13ºC de l'aigua a la platja de Sant Feliu de Guíxols i els més atrevits van anar a tocar una boia a 30 m"




La veritat és que com a coneixedor d'això i de la factura que cada mes pago de telèfon+ADSL quan he de trucar a un 902 se'm retorcen els budells, encara que potser no tant com en Màrius de la Bisbal que la seva emprenyamenta li fa dir això: "Malaguanyat «tsunami», que no apareix per emportar-se a tota aquesta xusma especuladora; és que no en tinc prou de pagar 65€ cada mes a més de les trucades amb el mòbil que em podria estalviar? Malaguanyat pa que mengen i llàstima de l´aire que respiren.."

Pujo aquest article de la sra. Pujadó doncs és un xic el que em passa a mi amb aquest resum diari que us faig arribar. Ella acaba l'article amb un desig que comparteixo 100%: "desconeguts lectors, que els temps que comencen us siguin ben propicis"

Si heu d'anar algun lloc tampoc deixeu de fer-ho per llegir aquest article del sr. Millás, però si disposeu d'un minut feu-hi una ullada, es divertit i si a sobre us fa reflexionar sobre el sentit de moltes converses que tenim al llarg de la jornada el temps us serà més que profitós... Són aquelles converses que la meva companya que domina això dels idiomes en diu "smalll talk"
"a la taula del costat dos joves (noi i noia) discutien sobre si una bateria de mòbil descarregada pesava menys que una carregada"



Esperem que la davallada de tones de deixalles no signifiqui un encariment del preu del rebut i així engrandeixi el llibre de les grans contradiccions del nostre sistema com ja ha passat amb l'aigua que com que amb la sequera vam aconseguir convèncer a la gent perquè l'estalviés ara resulta que a l'empresa concessionària no li surten els números doncs té menys vendes i l'apugen...
Seguint aquesta infernal lògica que treguin el tercer tram del canon en el rebut, el que penalitza qui més consumeix, doncs no és lògic que li apugin per menys consum general i també el penalitzin per evitar-ho...
Conclusions: intenteu que el veí gasti quanta més aigua millor, fomenteu-ne el consum tot estalviant la pròpia pel be de la vostra butxaca...; i en el cas de la brossa, com que és de les poques coses socialitzades, (tant paga qui s'afana en comprar sense embolcalls i que els pocs que compra els recicla com el qui diàriament emplena el contenidor de deixalles), feu-ne tanta com podeu que sinó ens l'apujaran...!!!


"Fins i tot em varen denegar la meva inscripció amb un dorsal popular, cosa que està oberta a qualsevol persona""




"El segon premi ha estat atorgat a Walter Astrada pel treball titulat “Violència postelectoral a Kènia”"



D'això m'he queixat jo més d'una vegada, de l'incompliment de determinades lleis per part del nostre Ajuntament, (fora de termini de les neteges dels boscos, incompliment dels horaris de les llums nadalenques, ...); qui escriu la carta es queixa de l'Incompliment per part del Govern de l'Estat de la llei de dependència


Com que sóc masoca us poso aquest article d'aquest bon (?) senyor (?) que justifica els toros així: "El toreig conté una veritat: representar realment la lluita de la vida amb la mort"
Per cert, l'articulista es diu JOSEP MARIA UYÀ; us ho dic per si us el trobeu en algun lloc fosc doncs per com argumenta pot ser perillós...

Josep, tampoc cal que la teva dona ho vagi explicant...!!! ;-) ;-) ;-)


"L’ajuntament de Blanes ha renunciat a l’ocupació dels baixos del carrer Muralla 28, propietat de la Generalitat. Aquesta renuncia permetrà que la Casa del Poble, que reclama des de fa anys la propietat confiscada pel franquisme, negociar la seva compra"