escriu-me
My Photo

dissabte, 24 d’octubre del 2009

Dissabte, 24 d'octubre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

BIBLIOTECA MUNICIPAL


Mostra itinerant de títols de llibres adreçats al públic infantil i juvenil especialment triats pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CLIJCAT).
A més, en paral·lel també tindrem l’exposició: «De l’ABC a l’SMS» La comunicació escrita en els llibres per a infants i joves, un recorregut per tot el procés d’aprenentatge de l’escriptura a través d'aquests llibres.



=====================
=====================
=====================


Per dilluns
El Fòrum Social Català us convida a la xerrada informativa sobre FSCAT
Serà dilluns dia 26, a les 8 del vespre, al Puntet.

A la reunió vindrà un membre de l’organització FSCat-Barcelona per informar les entitats, col·lectius i persones de la societat civil de Lloret, en què consisteix FSCAT a LLORET.

El Fòrum Social Mundial (FSM) és una trobada anual que porten a terme diversos moviments socials, amb l'objectiu de celebrar la diversitat, discutir temes rellevants i buscar alternatives a les problemàtiques socials derivades del neoliberalisme i la globalització econòmica. Inicialment va ser proposat com a contraposició al Fòrum Econòmic Mundial que es realitza anualment a la població Suïssa de Davos on es reuneixen les elits econòmiques, financeres i polítiques d'arreu del món,
El FSM, segons les declaracions aprovades, pretén ser un espai obert i democràtic, un punt de trobada de l'esquerra mundial i del moviment altermundista o antiglobalització.
Al Fòrum Social Català a Lloret, Qui hi pot participar?
Està obert a totes les entitats , col·lectius i persones de la societat civil amb l’excepció dels partits polítics, organitzacions governamentals, militars o violentes.
Us hi esperem .

Lloret també creu queUN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE


=====================
=====================
=====================


Aquest dimarts:


=====================
=====================
=====================


***En la categoria de sector serveis, l’establiment La Campana, un restaurant de cuina tradicional, amb sala de ball, que ha conservat un tracte proper i familiar amb els seus clients.
***La Carpa es va endur el premi del sector oci.
***El guardó per al jove empresari va ser per a Montse Fauria i Anna Martínez, que regenten la sabateria infantil Peu Xic
***El guardó per la trajectòria empresarial ha estat per a Ernerst Deutú, que regenta l’hotel Mercedes
***L’hotel Monterrey va rebre el premi a l’especialització turística.
***El guardó per la fidelització turística ha recaigut en la família Corretja, (Alex Corretja), que des de fa més de 20 anys és clienta de l’hotel Rigat Park.
***El premi per la innovació empresarial ha estat per als germans Daniel i Simon Mordoh, han implementat a Lloret franquícies d’importants marques de roba
***La família Gallart-Torras de l’hotel Anabel ha rebut el premi a la qualitat turística.
***Finalment el premi Lloretenc de l’any, màxim guardó de la nit, va ser per al lloretenc Sebastià Ruscalleda pel llibre que tracta sobre el quadre del pintor Joaquim Sorolla de la platja de Santa Cristina





"Els accessos a les urbanitzacions de Creu de Lloret, Aiguaviva Park i Lloret Residencial"


Crec que Lloret també hi ha demanat quelcom però a la notícia no en parla.









Aquí sí que en citen LLoret així com també Vidreres.





"està concebuda com un gran aparador perquè alguns dels animals que malviuen als centres d'acollida puguin ser adoptats. "

A l'article ensenyen diferents gossos amb les seves famílies adoptants:



Hi trobo a faltar un detall a l'etiqueta i és que hauria de posar la talla mínima que ha de fer l'especie per a ser venuda i si pot ser dibuixada a escala 1:1 encara millor. Tot i que alguns establiments ja se les "empescarien" per tenir-ho mig esborrat...
Parlant de coses esborrades n'estic fins als nassos dels súpers que venen ous de gallines suposadament criades NO amb gàbies i que haurien de mostrar a la clova el numero començat amb "1" i que en moltes ocasions esta borrós... Només ho he vist en els ous d'aquesta categoria, (la més cara). És que ens venen gat per llebre a preu de llebre ???. A mi que m'estafin en el preu no m'agrada però que em venguin ous d'unes pobres gallines engabiades en petites capses que no les permet ni girar-se ni ajupir-se, això em posa dels nervis...
Ja que les inspeccions de la Generalitat, potser per la llunyania, no són tot lo curoses del que se'n podria esperar des d'aquí demano si des de l'Ajuntament es podria habilitar algun tipus de servei que davant una denuncia com la meva per lo menys ho comprovés i si legalment no hi pot fer res que per lo menys en cursés una denúncia amb un xic més de pes de les que tramito jo...
Si volen començar, aquí unes pistes: Bon Preu, Caprabo i quasi sempre la marca d'ous que no fa les coses com hauria: "LIDEROU"


No sé com ni de que va el bloc Arbúcies Futurperò del què diuen de la regidora de ERC és fort: "No voldria ser mal pensat, però què n'ha fet la senyora Córdova dels 7 milions d'euros? Una casa potser?"
Si en cliqueu el link veureu que el lema del blogg promet: "Comentaris anònims i lliures d'Arbúcies"

Una notícia que reconfortarà al equip de Govern del nostre consistori davant les crítiques que va rebre per no voler co-participar en la TDT que l'Ajuntament de Blanes li proposava.
El nostre Ajuntament en aquell moment no en va veure clar la viabilitat econòmica i va preferir apostar per continuar la col·laboració amb la tele privada Canal Català la Selva.
No sé quines són les condicions pactades per aquesta col·laboració però així com abans una de les condicions era la retransmissió en directe del Ple municipal el darrer no va ser així... A veure si el de dilluns tampoc el donen i llavors sí que ja quasi podrem dir allò de "apaga i vámonos".


Una reflexió sense sutures: "Definitivament, la pobresa dels altres no mobilitza ningú. Ni la que provoca que cada 7 segons es mori un nen de fam al món, com diuen, ni la que veiem o intuïm al costat de casa nostra. No sé, exactament, quina és la raó, però ens quedem igual, cada vegada més impertèrrits –jo el primer– envers el sofriment dels que no tenen recursos..."














"el conseller del departament de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, en una conferència a la seu de Girona del Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya titulada Present i futur de les infraestructures de Girona."