escriu-me
My Photo

dimarts, 23 de juny del 2009

Dimarts, 23 de juny del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Cicle Música als Jardins de Santa Clotilde per aquest estiu
Un xic més avall a les notícies de EL PUNT en podeu veure la programació



"Per aquesta formació hi ha altres accions "en les quals s'han gastat els diners alegrement" que haurien de mesurar-se com per ?exemple "l'ajuda de 10.000 euros a l'atleta José Luis Blanco o el pagament de 37.000 euros per a realitzar la Nit del Turisme""


"A qui li pot tocar la loteria? A qui se li acudeixi un projecte encisador, com per exemple un mètode per a l'extermini dels gavians."
El sr. Arbó parla de "tocar la loteria" doncs creu que és/serà una forma ben fàcil "d'accés a un lloc de treball públic"

Entre ells Josep Lluís Blanco i també "l'atleta gallega afincada des de fa anys a Lloret de Mar Eva Arias."

"A dia d'avui, la fundació està més centrada a conservar llavors pròpies del territori que a ubicar espècies al·lòctones en un jardí ja que pretén disposar de totes les granes possibles per si mai s'extingeix una espècie es pugui tornar a introduir quan es donin les condicions necessàries que permetin la seva supervivència."


Alcohol, cotxe i foc una combinació explosiva...

Ja només falta que a sobre el que tira el petard entre les cames d'una velleta o d'un gos no hagi de donar la cara sinó que ho pugui fer amagat a 25m...
Lo que hem d'aguantar els que no ens agraden aquests enginys...!!!
Compte
on i contra què o qui
ireu els petards si us plau...!!!


"aquestes qüestions de gran calat polític i social no es poden prendre amb finalitats partidistes per treure'n rèdits particulars. "


No sé a què ve aquest titular doncs crec que la projectada per girona no respon pas a aquests canons de bellessa...
El que sí que diu la notícia però queda un xic amagat és que:
"moltes incineradores estan al mig de les ciutats perquè ja no es tem que contaminin o facin soroll. El director de Residus de l'Agència de Residus de Catalunya, Jordi Renom, també indicava que la nova directiva europea tendeix a evitar els abocadors."

Qui deia que les eleccions europees no eren importants...
Mireu com treu pit el sr. Trichet sabent que han guanyat els partits de dreta... Se sent com peix a l'aigua...


La veritat és que per la foto no s'entén massa la notícia. A lo millor és un cas com aquell que s'aplica a les persones lletges que diem: pot ser lleig però té un gran cor...



Que busquin pels bars de les rodalies que segur que els camioners s'han entretingut fent el carajillo.
El meu veí, ja grandet ell, tenia un novia joveneta que fa tres anys va baixar un moment a l'Schlecker a buscar palets per les orelles i encara l'espera...
Jo li dic que segur que ha trobat cua doncs és un sùper que vèn molt...



"El músic togolès Kodjo Senyo obrirà, el 5 de juliol, el cicle de concerts dels Jardins de Santa Clotilde, a Lloret de Mar"
PROGRAMACIÓ
Kodjo Senjo 5 de juliol
Yardém 19 de juliol
Euclydes Mattos 2 d'agost
Cubacant 16 d'agost
Josep Soto Sextet 30 d'agost
Tots els concerts són gratuïts i començaran a les 7 de la tarda


La notícia fa referencia a Barcelona ciutat però és perfectament extrapolable a casa nostre


La cosa ve de la polèmica surgida arran de que la Comunitat Europea vol prohibir les festes amb foc i aquí sota el paraigues de la Patum de Berga si vol enquibir qualsevulla utilització de petards per tal d'esquivar la normativa europea. El mateix va pasar amb les curses de braus, que amb el rotllo de les tradicions amb braus de les terres de l'Ebre es van esquivar les prohibicions que la llei de protecció dels animals defineix clarament i que es vulnerent amb aquests tipus d'espectacles...

"Si els responsables del ministeri paressin una mica d'atenció als que realment en saben –les colles de diables i de bestiari, els organitzadors de la Patum, les grans pirotècnies, etcètera–, n'hi hauria prou per fer un document que casés les obligacions europees, que hi són, i les festes amb foc."




"De tant en tant estaria bé donar exemple. Ser coherents i, des de la responsabilitat del càrrec que s'ocupa, no només buscar el desgast del contrincant (estratègia caducada i sense sentit), i donar suport a decisions delicades, necessàries i imprescindibles, tot demanant, això sí, que s'acompleixin les condicions per a un bon servei."
Una polèmica com aquesta de l'ncineradora de Girona, a Lloret també la vam viure, encara que molt més discreta, amb l'abocador comarcal i el nou centre de reciclatge, també comarcal, que tindrem.
A casa nostre el debat va ser molt tranquil tant des de l'equip de govern com des de l'oposició i ambdues instal.lacions van tirar andevant sense masses embuts. Crec recordar que unicament ERC va mostrar-ne el seu desacord per permetre que Lloret es convertís en l'abocador de les deixalles de la comarca.



El sr. Coello no sé si colabora molt o poc en les feines de casa però el que sí que té és una gran estima i consideració cap a les dones: " La proximitat als problemes i l'enfocament pragmàtic de les solucions són característiques d'actuació femenines"

"Barraques de Reus és una festa del seu temps, són cinc nits de festa i de música actual, i alhora d'actes complementaris propis de la nostra cultura; el que és popular i el que és tradicional es saben donar la mà a les barraques."
Poso l'article doncs a Lloret també hi ha Barraques, i per molts anys que hi siguin, doncs és gràcies a elles que algunes entitats locals recapten alguns fons per tirar andevant la seva activitat a lo llarg de l'any; però tot i que el nom coincideix amb el de l'article i amb el d'altres festes d'altres pobles, a les Barraques de Lloret els hi falta un no sé què per esdevenir realment un acte social en si mateix i com deia la cançò per ara "no és això companys, no és això"...


Escoltar Francesc Durà, gerent del taller el Vilar d’ASPRONIS: AQUÍ



Obres del “Projecte de condicionament i millora de serveis al carrer S’Auguer i cruïlla final”
4. Pressupost base de licitació: 1.074.550,50 euros, IVA exclòs.


Obres del “Projecte pavimentació i serveis del carrer Jaume I.”
4. Pressupost base de licitació: 2.226.253,93 uros, IVA exclòs


Obres del “Projecte pavimentació i millora de serveis dels carrers Sant Jaume, Fornaca, Valls i trams de Pere Roure, Verge Maria i Tapioles.”
4. Pressupost base de licitació: 879.647,31 euros, IVA exclòs.


Obres del “Projecte de construcció de local social de l’Associació de Veïns al barri de Raval”
4. Pressupost base de licitació: 304.778,86 euros, IVA exclòs


“Projecte de condicionament i millora del carrer Sant Bonòs i plaça Cerdanya”
4. Pressupost base de licitació: 743.103,91 euros, IVA exclòs.


El gos identificat amb el número de xip
identificatiu: 0953000000920379, titularitat de
Francisca Expósito Querol.


ha resolt contractar el Sr. Aureli Hernàndez i
Minobis, administratiu, amb la modalitat de
contracte d’obra i/o servei determinat, a temps
parcial (20 hores setmanals), per dur a terme
les tasques derivades del conveni signat amb la
Generalitat de Catalunya, mitjançant la Secretaria
de Joventut del Departament d’Acció
Social i Ciutadania, per a la promoció de
l’accés dels joves a l’habitatge,



"el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació va dictar una resolució per la qual es desestima el recurs de reposició interposat per Televisió de Lloret, SL, contra la Resolució del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de 14 d'octubre de 2008 d'inadmissió d'una sol·licitud de subvenció per a l'emissora de televisió Canal Català La Selva."

Estimo íntegramente la demanda interpuesta por Dña. María Flores Benegas y D. Francisco Muñoz Robles frente la mercantil Port Mar Sol SL y declaro que el pleno dominio sobre el aparcamiento número 20 ubicado en la calle Mas Baell, 12 de Lloret de Mar