escriu-me
My Photo

diumenge, 22 de novembre de 2009

Diumenge, 22 de novembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de la Selva Marítima

Festa Major de Sant Romà 2009

Descarregat el programa AQUÍ


Avui diumenge 22

IX FIRA MEDIEVAL

=====================

DANCE DANCE REVOLUTION –
HOTTEST PARTY 2


HORA: de 10 del matí a 2 del migdia
LLOC: El Puntet
Passa-t’ho bé tot ballant amb aquest fantàstic joc-simulador de ball per a la Wii.
Diversió garantida per a tota la família.


=====================

TROBADA D’INTERCANVI DE
PLAQUES DE CAVA


HORA: de 10 del matí a 2 del migdia
LLOC: passeig Verdaguer
Acte organitzat per ACP Costa de Llevant


=====================

ESPECTACLE DE DANSA

HORA: 2/4 de 6 de la tarda
LLOC: hotel Olympic
A càrrec de l’alumnat de l’escola de Sara DiíLaz
Acte organitzat per l’escola de Sara Díaz


=====================

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE COSTA
BRAVA, PLATÓ DE CINEMA


HORA: 6 de la tarda
LLOC: Espai XXS - Casal de l’Obrera
A ca`rrec d’Isidor Llorca, amb la presència de l’autor del llibre, Lluís Molinas.
Posteriorment projecció de la pel·lícula filmada a Lloret de Mar La Piel Quemada
Entrada gratuïta


=====================
"No fa pas gaire, Lloret va muntar un concurs per substituir la caspa dels aparadors per gadgets més genuïns. Ara és un poble d'interior, Sant Hilari Sacalm, el que, seguint Lloret, ha muntat el seu propi concurs (A Sant Hilari hi ha flamenques?)."

"L'any 1925, Juan Ángel Gómez Alarcón, nascut a Albacete el 1882, arribà a Catalunya, on continuà exercint la carrera judicial (magistrat), primer a Lleida, després a Tarragona i, finalment, a Girona, ciutat en la qual morí el 1971"


Els del diari escriuen el verb competir amb un guió al mig; a lo millor s'ha d'escriure així si la que fa la competició és una "tia"... Cesca help !!!


El logo que tenen és guapo i ben trobat: la muntanya de Sant Joan amb focs d'artifici amb els colors de l'arc de Sant Martí que identifiquen internacionalment el moviment gai i lesbià...Ja m'ho deia l'avi: "tot s'apuja noi..." i hi afegia: "més d'un si farà la torrada..."


No és que els de Tamariu vulguin institucionalitzar l'escabrosa pràctica d'arrencar les ungles als gats locals perquè no estripin els sofàs, no !!!, del que parla la notícia és de la Carpobrotus edulis, " la planta exòtica invasora que durant els darrers anys han colonitzat el litoral de Palafrugell" "Castelló organitza una jornada per retirar plantes invasores a la platja de la Rubina"...
El test en la que la tinc a casa té els dies comptats... el dia que vagi a Tamariu els hi plantaré...
Així descrit em sembla una excel·lent iniciativa...
A LLoret està previst un sistema semblant pel calor extret de la futura pista de gel per tal de mantenir-lo ben fred: s'aprofitarà per escalfar el mar...
Millor encara: escalfarem el planeta !!!


El Sr. Valls reclama seny: "Els ajuntaments han treballat molt i molt bé, i tal com està el pati el que ara menys ens convé és que tot plegat quedi paralitzat, sota la sospita que tot procés urbanístic és corrupte. Una mica de seny, sisplau!"

No és pas que la gent li tingui manies perquè és a ratlles el problema que comporta ens el explicava el sr. Martinoy en el seu article de divendres passat "invasions d’espècies" on hi podiem llegir: "Com que els musclos tenen la funció de filtrar aigua per alimentar-se teòricament contribueixen a tenir-la neta, però això és fals perquè al filtrar-la el que fan és agafar el fitoplàcton, base de la cadena tròfica d’altres espècies."

Interessant article on hi podem trobar infos com aquesta "Parlar de Cornellà del Terri és fer-ho de la fira de l'all, i Crespià s'associa amb la mel, Llers amb la cirera, Armentera amb la poma, Viladrau amb la castanya, Lladó amb el formatge i Brunyola amb l'avellana." però també té diferents apartats dedicats a: "Itineraris Transversals, Productes del mar, Oques i gallines, Oli tradicional, Conèixer l'elaboració d'aliments, El vi de l'Empordà"

Diuen que el turisme golfista, (que no golfo, tot i que de vegades juguen junts), és un turisme tant i tant bo.
Acceptant aquesta premissa, (la de que és un bon turisme, no la de que tots són uns golfos), llavors, un que només ha agafat un pal d'aquests en una ocasió, (i per poc mato als companys de partida), em pregunto:
És rentable una instal·lació tant gran ???, (econòmicament parlo, doncs ambiental-ment és un desastre)
Ho pregunto perquè si només parlem de jugar, no m'imagino i crec que no és així, un camp saturat de gent que ha pagat per jugar i que ha de fer cua en el "green" per embocar la bola, tot i jugar sota la formula: "Greensome-chapman"...
Llavors vol dir un volum molt petit de gent del que estem parlant...
Així des de fora, (i com he dit, sense entendre-hi res), hom diria que un golf normalet només és rentable si porta associat un bon "pelotazo" constructiu darrera... doncs de gent que juga més aviat pocs.


I jo que em pensava que "Correus" del carrer Oliva havien tancat per manca de producte...

Una treballadora i el gurda de seguretat que repassa el contingut
dels paquets al centre de Correus a Mas Xirgu. Foto: MANEL LLADÓ.
Ells no entenen de discussions polítiques...Jo ja li vaig dir al mossèn que si no temperava l'aigua beneita se li escaparien clients...
La exclusiva casa de Prenefeta en Blanes