escriu-me
My Photo

diumenge, 22 de febrer del 2009

Diumenge, 22 de febrer del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima




Segurament alguns de vosaltres no li acabeu de veure el què en el gastar diners en aquesta mena d'estudis i ho trobeu tant inútil com saber el sexe dels àngels, però en canvi a mi em sembla fonamental per demostrar que el que l'home destrueix no és solament natura a seques, o bellesa o paisatge, és també un tema econòmic i el millor exemple el tenim a s'Abanell: "el cost que cada any suposa reparar les platges després de cada temporal, una tasca que abans realitzava la naturalesa i que ara ha d'efectuar l'home, ja que l'alteració dels ecosistemes impedeix la regeneració natural"

A la xerrada de fa un parell de setmanes sobre Turisme Sostenible es feia esment a que aquesta indústria, la turística, és, i sense ser-ne explícit, una de les més subvencionades, i el millor exemple el trobem precisament en els carburants per als avions que estan exempts d'impostos, o sigui subvencionats si ho comparem amb els que utilitzen altres mitjans com és ara els autocars.
Jo em pregunto: el dia que a les companyies d'autocars, que fan exactament la mateixa feina que la que fa Ryanair, o sigui portar turistes d'un lloc a l'altre, s'els inflin els dellonsis i denunciïn aquesta clara discriminació envers aquesta competència que passarà...???
Amb sort, si apugen els preus del carburat d'aviació, potser
els flamants helicòpters amb que ens vol inundar de turistes de qualitat i soroll l'Ajuntament es quedaran a terra...






El pagès de l'acudit d'avui del Sr. Puigvert es pensa que el turista marxa esparverat del soroll de les esquelles de la seva vaca i no sap que del que marxa és del traüt impropi d'un lloc de vacances que fan els flamants helicòpters amb que ens vol obsequiar l'Ajuntament...

Si teniu amics caçadors, cosa talment mal feta, amb la pena us hi va la penitència, així que si en voleu saber quelcom de més de la tuberculosi del vostre amic haureu de clicar la notícia; pels demés dir-vos que no parla de casa nostre sinó del barranc de Lloret, cap a les terres de l'Ebre, concretament en els Ports.

Millor que no us acosteu avui per Blanes doncs al perill de trobar-vos el Sr. Ramos s'hi afegeix avui el que us posin una multa sense raó aparent...


l'agenda:
LLORET DE MAR
12.00. Rua de Carnaval, pel passeig Camprodon i Arrieta, el passeig Verdaguer, el passeig Agustí i Font, l'avinguda Just Marlés i l'avinguda del Rieral. 17.00. Envelat de l'Auditori de l'Hotel Evenia Olympic Resort. Espectacle infantil a càrrec del grup Trapisondes. Desfilada de disfresses. 23.00. Envelat de l'Auditori de l'Hotel Evenia Olympic Resort. Ball amb el conjunt Rolls. A la mitja part, entrega de premis.
A la nit. Zoom Club. Alex Garcia / Mark Wieding / Serx.
BLANES
12.00. Passeig de Mar. Sardanes amb la cobla Santa Maria de Blanes.
TOSSA DE MAR
16.30. Av. Ferran Agulló, davant la caserna de la Guàrdia Civil. Rua de Carnaval, fins a la discoteca Tú Rai, on hi haurà ball a càrrec del grup Latin Swing.
VIDRERES
17.30. Casal del jubilat. Ball a càrrec de Molina i Mercedes.
17.30. Pavelló. 42è Concurs de disfresses infantil, amb el grup d'animació Rovell d'Ou.

M'encanta la facilitat amb que fan anar els zeros la gent. Amb 15.000 milios d'euros a Matar´ço el que menys trobaria a faltar seria un hotel...









La cosa va que aquest diari va demanar que per Sant Valentí els lectors enviessin fotos d'enamorament i els de la foto de tant enamorats no tenien ni idea d'on van passar les vacances...