escriu-me
My Photo

divendres, 9 de maig del 2008

Divendres, 9 de maig del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

Recordeu que avui CINE-CLUB ADLER !!!

“LOS TESTIGOS”, una pel·lícula d’André Téchiné. Les témoins (França, 2007) 112 min, projecció en V.O.S.E.
Divendres, 9 de maig, 21:30h, Sala Palas Atenea, Carrer de Constantí Ribalaigua, 7
Sinopsi: Estiu de 1984. Manu arriba a Paris, on comparteix habitació d'hotel amb la seva germana, Julie. Adrien, un adinerat doctor d’uns cinquanta anys, el presentarà als seus amics, Sarah i Mehdi, una jove parella que acaba de tenir el seu primer fill. De sobte, l’epidèmia de la SIDA irromprà en les seves vides (i, de retruc, en les de tota una generació) per alterar l'ordenada tranquil·litat dels seus destins individuals.


S’ha anul·lat la Festa del Comerç Just a Lloret el dissabte dia 10 amb previsió del temps; se celebrarà el pròxim dissabte dia 17 a la mateixa hora.
La Plataforma per la Pau també fera la recollida de signatures per la Campanya STOP BOMBES DE DISPERSIÓ el dia 17 de Maig.





Vaja!!!, que no s'hi han trobat cocodrils però quasi...


Fóra bo que l'Ajuntament de Blanes els hi pagui aquests quatre dies d'hotel als treballadors del Ministeri, per si de cas han de tornar a començar a omplir de sorra s'Abanell...




Trobo que la Carme (del CAP del Hollywood) i la Maribel i l'Elvireta (del Trueta) estan en prou bona forma com per poder treballar fins els 70 i més; no s'ha de desaprofitar el pou de coneixements que acumulen...!!!
Records a totes tres...







L'Agenda :
LLORET DE MAR
21.30. Sala Palas Atenea - Hotel Guitart Central Park. Sessió de cineclub, amb la projecció de la pel·lícula Los testigos, d'André Téchiné.
23.30. Sala Beach Club. Actuació d'Illinoise + Memorikol + Dj BaiLable.
Trobada de vehicles clàssics, per diumenge. Trobada, de 10 a 12 del matí, a la plaça Pere Torrent. Es farà cada segon diumenge de mes. Més informació, al telèfon 636 28 04 84.
BLANES
22.30. Capella de l'Esperança. Actuació de Joan Vinyals & Cece Gianotti.
XV Mostra de Teatre de l'Ensenyament Públic Secundari de les comarques de Girona. 10.00. Teatre de Blanes. Rodoreda: la innocència perduda, de l'IES Santa Coloma de Farners. 11.15. Esbarjo. Airport, obra en anglès, de l'IES de Celrà. 12.15. Teatre de Blanes. Semen up, de l'IES Anton Busquets de Sant Hilari. 16.30. Teatre de Blanes. Presència, de la Cia. Escletxa, de l'Escola de dansa Esclat, de Blanes.
VIDRERES
21.30. Ajuntament. Imaginar l'educació del segle XXI: fer bé les coses o fer les coses millor?, a càrrec de Ferran Ruiz, llicenciat en ciències físiques i catedràtic de matemàtiques.





















5958 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Negociat de Sancions Edicte de notificació de propostes de resolució en matèria de denúncies de trànsit

5988 - AJUNTAMENT DE BLANES Edicte de notificació d'acord d'incoació d'expedient sancionador
5941 - AJUNTAMENT DE BLANES Edicte de notificació de denúncies en matèria de trànsit
5985 - AJUNTAMENT DE BLANES Edicte de notificació de proposta de resolució
5987 - AJUNTAMENT DE BLANES Edicte de notificació de proposta de resolució
5986 - AJUNTAMENT DE BLANES Edicte de notificació de proposta de resolució
5942 - AJUNTAMENT DE BLANES Edicte de notificació de sanció

6196 - AJUNTAMENT DE VIDRERES Anunci de licitació
l’expedient de contractació
per l’adjudicació del contracte per
l’explotació i el manteniment de la piscina
municipal per la temporada de 2008.


Esperem que les empreses d'auto-cars s'hi acullin per tal de millorar les emissions dels seus tubs d'escapament; els motoristes serem els primers que els ho agrairem, doncs anar darrera de segons quins auto-cars és mortal de necessitat per la quantitat de fum que treuen...