escriu-me
My Photo

dissabte, 21 de febrer del 2009

Dissabte, 21 de febrer del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui i demà...
RuadeCarnestoltes




Felicitats Majestat !!!






L'autor de la carta és aquell regidor de Blanes que va enviar aquella circular de "el que digui l'interventor ni cas..."; s'hi poden trobar frases dignes de ser examinades per un jutge i dedicades al nostra interventor Sr. Arbó: "El lladre es pensa que tots roben"; i acaba amb una gens subtil amenaça cap a ell: "Però acabaré amb una altra refrany estranger per a l'interventor i escriptor de novel·la negra: "Quan vegis la barba de ton veí pelar, posa la teva a remullar""
Bes que el to d'aquesta carta no tingui a veure amb l' absència de l'article setmanal del Sr. Arbó d'aquest darrer dimarts...
Demano una duana a la Costa d'en Gallina ja i que es controlin les entrades pel Vilar i també la de Sant Francesc !!!



L'article tot i que comença felicitant l'aeroport i les autoritats que n'han fet possible l'èxit: "L'aeroport Girona-Costa Brava viu uns excel·lents"; "s'han fet bé els deures -bàsicament, les institucions del territori i la companyia de baix cost Ryanair"... analitza diferents manques de seguretat, (ben interessants de llegir), i conclou: "sofia del baix cost ha estat la clau de l'èxit de l'aeroport, però no seria gens positiu que aquesta filosofia comercial s'estengués, ni que sigui parcialment, a la gestió i, en especial, a la seguretat."

GMail de google, ja està disponible en català des de fa temps i pel meu gust funciona millor i és molt més compatible amb l'outlook.

A veure si en descobreixen el secret aviat que la vida és massa curta...

"amanida catalana, una paella individual i postres de pastisseria. "Volíem celebrar el nostre dotzè aniversari i se'ns va acudir que aquesta podria ser una bona fórmula", explica l'amo"
Com sabeu La Taberna del Mar es troba en el carrer dels Pescadors nº 5 de la nostra Vila, a tocar de l'Ajuntament.
De totes maneres abans de treure l'olla del foc de casa pregunteu que sigui aquest el local, no fóra que sia el d'Empuriabrava i us quedeu sense dinar...


"En l'edició digital de Diari de Girona, ahir alguns lectors aplaudien l'obligatorietat de passar la ITV perquè així les motos deixarien de fer fressa. No té res a veure, es pot passar la ITV en perfectes condicions i al cap de poca estona tornar a tenir la moto trucada."
No sé si qui escriu l'Editorial té la casa plena de motos i li dol la butxaca, però fa un flac favor a una mesura que en principi ha de tenir el benefici de la bona intenció.






El període que s'analitzarà és el comprès entre els anys 1999 i 2007, període durant el qual tots els partits amb representació a l'Ajuntament han estat tant al govern com a l'oposició
Compareu aquesta descripció del període amb la que fa el DIARI de GIRONA; quin dels dos diu mentides ???


l'agenda:
LLORET DE MAR
11.00 a 13.30. Concurs de disfresses pels carrers del centre del poble. 16.00. Rua de Carnaval, pel passeig Camprodon i Arrieta, el passeig Verdaguer, el passeig Agustí i Font, l'avinguda Just Marlés i l'avinguda del Rieral. 23.30. Envelat de l'Auditori de l'Hotel Evenia Olympic Resort. 22è Ball de les Dones, amb l'actuació de l'orquestra La Blanes i el trio Ignara.
11.30. Biblioteca municipal. El racó dels contes, amb Les gallines són de la Xina i els pollastres del Japó, a càrrec de Dolors Arqué.
A la nit. Zoom Club. Paco el Alemán i Dj Juanra presenten Metal Night Carnaval.

BLANES
19.00. Centre Catòlic. Presentació del curs Emocions i dinàmica del riure, a càrrec de Núria François.
18.00. Pavelló d'esports. Festa infantil a càrrec del grup Mamacaca. Caramels i xocolatada per a tots els nens i nenes disfressats. 19.00. Arribada del Rei Carnestoltes. 22.00. Ball de disfresses amb la disco mòbil show La Supernova. Hi haurà coca de recapta per a tothom.
22.00. Teatre de Blanes. Representació de l'obra Petó públic, a càrrec de la cia. Mentidera Teatre.

TOSSA DE MAR
10.00 a 14.00. XIV Concurs de disfresses als llocs de treball. 12.00. Des del carrer Peixateries. XIX Cursa de disfresses. 17.00. Discoteca Tú Rai. Ball de disfresses infantil, amb l'animació a càrrec de Fly. 23.00. Discoteca Tú Rai. Ball de la Dona, amb disco mòbil Beach Party.

VIDRERES
17.00. Sala del Casino. Espectacle infantil amb La Caputxeta Vermella. Tot seguit, xocolatada popular. 1.30. Pavelló municipal. Bacanal de Carnaval, amb l'actuació dels grups ATK + Dr. Five + Raggatunning.





Tant l'alcalde Crespo com diversos regidors de l’equip de govern aniran caracteritzats dels personatges que van fer història al llarg del boom del turisme.
Qui farà de sueca ? ...de suec no els cal disfressa, en segons què ja se'l fan la resta de l'any...