escriu-me
My Photo

dilluns, 13 de juliol de 2009

Dilluns, 13 de juliol del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima (

Aquesta setmana:

=====================
=====================
=====================


=====================
Cinema a la Fresca 09
Divendres 17 de juliol a les 22.30h a Sa Caleta


=====================

Música als Jardins de Santa Clotilde 09

Diumenge a les 7h de la tarda; entrada gratuïta."També estan interessats en la compra els mateixos directius de Don Piso"


El servidor de EL PUNT no va massa be avui i a moltes de les notícies els hi costa obrir-se o directament no s'obren"Fins ara, el Departament d'Innovació, Universitats i Empresa no ha rebut cap petició de llicència per obrir hipermercats a Blanes o Lloret. «Hi ha dos informes que són positius, però encara no s'ha demanat cap llicència»"


D'aquests el que ens queda més aprop dels que enumeren: "Gi-512 (Tordera / Maçanet de la Selva )""Disfressats de turista": aquesta és la vestimenta que porten els amants del descuit que pul·lulen per les voreres de la Riera quant arriben els turistes. I a fe que per les queixes de robatori en deuen ser molts o be un que treballa per cent.
El que ja no sé és si les estadístiques oficials de robatoris reflecteixen aquesta realitat doncs són molts els turistes que desisteixen de fer la denuncia davant la perspectiva de perdre mig dia de les seves vacances, (com a mínim), si opten per anar a fer el tràmit als Mossos. Això amb sort, si els arriben a atendre, doncs com ja explicava l'altra dia és vergonyós que en un poble 100% turístic la comissaria dels Mossos no disposi d'un servei de traducció per atendre els turistes i ja no parlo d'exigir un traductor d'un dialecte xinès, però com a mínim de les tres o quatre llengües més comunes entre els nostres visitants. I de vegades no és ni tant sols el fet de ser poliglota sinó la voluntat de donar servei, i aquesta els Mossos no la tenen i, en aquest aspecte al menys, els municipals sí.


La notícia no deixaria de ser una anècdota més d'un polític al que li han enxampat una mentida, però en aquest cas trobo que la mentida ve agreujada pel fet de que no solament va mentir per amagar per pudor una operació d'augment de pit sinó que ho va vestir com si fos un acte d'exemplaritat, doncs va dir que es tancava voluntàriament en un hospital, (de luxe és clar), per passar una quarantena voluntària per si de cas del seu viatge a l'estranger del que tornava portava enganxat algun virus de la grip, doncs no volia encomanar-ho als seus conciutadans...
De vegades hi ha polítics que ens volen fer combregar amb rodes de molí i darrera una mesura de lo més raonable s'hi amaga una intenció de lo més execrable... i no parlo pas de l'augment de pit, sinó d'això que ha fet ...
(hasta aquí puedo leer)

Un article ben llarg però del tot interessant.
"Abans hi posàvem tot tipus d'herbicides i la terra s'havia empobrit. Ens vam adonar que amb l'agricultura tradicional deixes de ser pagès. Ja no ets l'amo, sinó un treballador. Et venen la grana, ja amb tots els productes químics que hi has de posar...."
A part de l'aspecte salut, aquesta explicació del pagès ve a corroborar el que d'altres vegades he dit tot parlant dels transgènics i és el quasi monopoli que l'industria que els subministra exerceix; i ja no solament amb les llavors, sinó amb tota la cadena química que hi has d'aplicar perquè aquestes llavors rendeixin el que prometen, i que també et subministren els srs. de Monsanto entre pocs d'altres.
Aquí us deixo una de les moltes perles que sobre aquesta multinacional dels transgènics podeu trobar:
"Monsanto estaría perdiendo mercado debido a que alguno de los genes de resistencia a los herbicidas ha saltado de sus granos transgénicos a las malas hierbas."
Montse ara feia dies que no et donava records. Records. Ens veiem a Santa Cristina...


En aquests temps en que a tots ens sembla tenir Alzheimer sembla una bona notícia:"Les rates tractades amb aquesta proteïna memoritzen la informació d’un objecte durant mesos, mentre que els animals que no l’han pres només retenen la informació 45 minuts."
"Las estimaciones del Pacto por la Vivienda deberán ser actualizadas a la nueva situación para poder estimar el ritmo de promoción y las medidas a adoptar en vivienda protegida. Los promotores todavía ven hueco en la promoción de vivienda de escaso tamaño para propiciar la emancipación juvenil."

reparació i adequació del Paviment de
la Pista Poliesportiva Exterior de l’escola Pere
Torrent de Lloret de Mar, d’iniciativa municipal
i redactat pels Serveis Tècnics Municipals,


Projecte de
Rehabilitació de paviments de la part vella del
cementiri, d’iniciativa municipal i redactada
per l’arquitecte Jaume Corominas i Blanch, de
l’empresa EP Enginyeria Grup 7 S.L


Modificació Puntual del Pla
d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM)
en l’art. 49 de la Normativa Urbanística
referent a les condicions d’ordenació i ús en el
Sistema d’Espais Lliures, d’iniciativa municipal
i redactat pels Serveis Tècnics Municipals.


en l’art. 210 de la Normativa Urbanística,
referent al canvi i resituació d’usos privats de
la zona PE-2, d’iniciativa municipal i redactat
pels Serveis Tècnics Municipals


Projecte del Pla Especial Urbanístic
Golf de l’Àngel (PE-6) d’iniciativa de la
societat GOLF SANT PERE DEL BOSCH,
SL. i redactat per Estanislau Roca, Arquitecte
& Associats


conveni Urbanístic Santa Clotilde
Nord signat en data 29 de maig de 2009 entre
l’Ajuntament de Lloret de Mar i la mercantil
Promociones Solmar 2001, SL.


situat al Carrer Alberes i
carrer Mas Torrentsl’Ordenança general de gestió i de recaptació
dels ingressos de dret públic municipals la
gestió dels quals ha estat delegada al Consell
Comarcal de la Selva,