escriu-me
My Photo

dimecres, 28 de maig de 2008

Dimecres, 28 de maig del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

COMPARTIR COTXE:
Ja n'he tret l'entrellat, i la veritat és que era ben fàcil
(no trobaria aigua ni a mar...):


"Hola,
Si entres al web de l'Ajuntament de LLoret, tens un menú a mà esquerra. Dins de l'apartat "Municipi", una de les opcions que t'ofereix és la de Compartir Cotxe.
Equip de Compartir, S.L. "


I aquest és el link:
http://www.compartir.org/lloret/

Després del que m'ha costat, només em queda oferir-vos, que ja que avui vaig a BCN, si algú vol venir no li cobraré res...!!!


A veure si al final serem més coneguts que la "Monyos" però no pel coma etílic, sinó per la coma entre cultura, esport, natura, bon servei, qualitat,,, i que tan vagi adreçat a qui ens visita, com també a nosaltres mateixos, els lloretencs.
Entre que no paguen l'aigua i ara en Meca, s'estan guanyant la fama de mals pagadors...
No he llegit tota la carta, però així per sobre és forta; tot i que el final l'autor demana perdó:

"Perdoni pel to emprat i espero no haver-lo molestat, però és indignant que m´insulti dient que som elitistes i que segreguem per raó de gènere. Em sap greu, Sr. Boada, veure com pixa fora de test una vegada més. "


Si en voleu saber quelcom de més cliqueu el link i per els que des de la feina no disposeu d'accés a un navegador d'internet, només al correu, us adjunto l'explicació al cap de vall d'aquest resum...


Tothom es pot enamorar de qui vol i aquest senyor ho ha fet d'un pi; el problema radica en que pel sol fet de que li agrada un arbre voldria acabar amb tot el que l'envolta, i el més greu es que pensa que és ecologista...
Sinó llegiu:
Entre les diverses epidèmies que poden afectar el món vegetal (estornells, senglars, gavines...) hi hem d'incloure la processionària;
Caldria fer-hi alguna cosa i ajudar el pagès o propietari a ruixar-ho amb el producte químic adient ja que la vida vegetal és la que ens dóna oxigen

Per cert, els nius que es van repartir a Canyelles per a facilitar la nidificació de mallerengues i ajudar a lluitar contra la plaga de processionària, molts ja han donat les primeres niades i en d'altres les estan covant...Hi ha alguna una reflexió un xic simplista :

Algun ecologista dirà també que hauríem de passar amb menys energia i prou. Un alcalde veí, progressista, molt d'esquerres, deia: «Encara no he vist cap ecologista que vagi amb burro.»
O aquesta:

Segons els ecologistes, l'inconvenient de les eòliques és l'alteració del paisatge. Això, però, no és una alteració en les espècies, ni en les condicions mediambientals, ni en la biomassa, ni en la biodiversitat, només... no fa bonic (per alguns d'ells). Aquest, però, és un tema subjectiu.
Però l'article, en general, es pot llegir...
L'acudit d'en JOU
Aquesta setmana dedicat a l'entesa entre catalans i valencians...
Hi ha una curiositat en aquest edicte i és la publicació en EL PUNT:

Se sotmet l’expedient a informació pública pel
termini d’un mes a partir de l’endemà de la
darrera publicació d’aquest edicte al BOP de
Girona i al Punt Diari.

==========================
==========================
==========================

El llibre El mossèn de les putes i 13 contes més, amb els relats de l'últim premi Víctor Mora, es presenta avui en una peculiar roda de premsa al restaurant El Romaní de Lloret, precedida d'una cercavila del mossèn i les putes, que sortirà de la plaça de l'Ajuntament (20.30h). La presentació pública tindrà lloc divendres a l'ajuntament (20.30h), amb quatre dels autors: Joan Adell, Carme Cabús, Jeremies Soler i Enric Roca.