escriu-me
My Photo

dimecres, 24 de setembre del 2008

Dimecres, 24 de setembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui dimecres ( a les 8 del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament):
Conferència a càrrec de Ole Thorson: “Mobilitat sostenible a Lloret de Mar”
==========================

Demà dijous( a les 8 del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament):
Conferència a càrrec de Jordi Cabañas: “Bicing: l’experiència de Barcelona”
==========================
==========================
==========================

Dissabte vinent(dia 27 de setembre):
H ha les inscripcions del curs 2008-2009 de l'esplai Capicua.
Les inscripcions es realitzaran al 1r pis del Fòrum Lloretenc (Carrer Felicià Serra i Mont, 13) amb els següent hoarari: de 10h a 13h i de 17h a 19h

==========================
==========================
==========================



VOLS DEIXAR DE FUMAR?
SI ET DECIDEIXES, TRUCA'NS!!! HO FEM EN GRUP!
ELS DIJOUS, DE 19 A 20 H
ENTREVISTES: 3 I 6 D'OCTUBRE DE 2008
INICI: 9 D'OCTUBRE DE 2008
LLOC: HOSPITAL SOCIOSANITARI-LLORET DE MAR
972 201306 (MONTSE SALVACHÚA)
GRATUÏT!

==========================
==========================
==========================

moltes mercès...? felicitats!!!








La cançó deia que el que era difícil era fer l'amor en un Simca 1000, però crec que ho deien perquè no coneixien l'Ajuntament de Tossa...




A la carretera de Tossa a l'alçada de l'encreuament de Canyelles de sempre hi havia hagut una senyal que avisava d'aquest encreuament i que n'obligava a anar a un màxim de 50Km/h. Un bon dia algú en va decidir que no hi feia falta i des de llavors sortint de canyelles per incorporar-te a la carretera cap a Lloret has de sortir amb el cor encongit i amb el gas a tope...
Lo seu seria una rotonda, però com que per cap allà el 2050 n'hi ha una de prevista a l'alçada de Coll de Llop, que enganxarà amb el túnel per sota la Roca Grossa, l'hotel de 5 estrelles que es vol fer a Costa Marcona i l'encreuament de Canyelles, doncs ens esperarem i si ens maten abans serà perquè Déu així ho volia...


Aquests dies estant baixant d'Europa els migradors i ja fa un parell de setmanes que veig verdums entre nosaltres.
Ho dic per avisar als caçadors amb xarxa que cada hivern esperen, amb el permís de les autoritats corresponents, (Generalitat), els verdums i caderneres en el bosc a tocar de Cala Tortuga, (arribant a Cala Tortuga just al costat de la carretera a mà esquerra, és ben visible, també en el bosc de l'antic sanatori a Cala Banys); us en dono els detalls per si hi passegeu algun matí de dissabte o diumenge d'aquesta tardor/hivern hi feu un bon xivarri i si no hi ha ningú aprofiteu per trencar-lis el muntatge que hi deixen d'un dia per l'altre, (branques, ferros...)










Entrevista molt interessant...!!!
Segons el Sr. Mujeriego, (que si mireu la foto té un xic l'expressió de murri digna del seu cognom), depurar les aigües negres seria més lògic i barat: "
És un problema de percepció del públic. Agafar l'aigua de mar es considera una activitat innòcua, en canvi la reutilització d'aigües depurades ens porta al cap la idea d'aigües residuals, contaminació fecal..., si bé això no s'adiu amb la realitat."



La notícia fa referència a l'Ajuntament de Barcelona.
Recordeu que aquí a Lloret esta obert el termini per inscriure's; hi han crec forces opcions d'horaris i nivells i si hi esteu interessats heu d'anar a l'Oficina del Català en els locals de l'antic Sindicat en el carrer Sant Pere.
Jo ja hi vaig passar, (encara no m'hi he apuntat), per no martiritzar-vos tant amb les meves errades ortogràfiques i gramaticals...ho procuraré(?).


No semblen bons temps per afegir una condició suplementària a la de buscar un lloc segur on guardar els estalvis, però a la que hagin passat aquests trasbalsos monetaris que estem vivint, i si després d'ells encara no ens ho han robat tot: "Hem d'estalviar els diners en coherència amb les nostres idees i amb el nostre cor, aquest és un dels conceptes més revolucionaris i eficients per construir la pau." ; o fins i tot potser és aquest el bon moment, oportú, per buscar una banca amb ètica on refugiar amb seguretat els nostres estalvis.






Com veieu a Salou ens el posen a Girona. Deu ser perquè l'aeroport de Reus no acaba de "despegar" ...





Com que és el Diari de la Generalitat i avui és festa a Barna, deuen considerar que festa jo: festa tot-hom...