escriu-me
My Photo

diumenge, 8 de març del 2009

Diumenge, 8 de març del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui diumenge:

en podeu consultar el programa AQUÍ

========================

ANADA A L'APLEC DELS PERDONS
Sortint a les 9 de la plaça de la vila, ens parem a esmorzar en algun indret del camí, o visitem els Jardins de Santa Clotilde. A l'arribada i després de l'ofici i l'audició de sardanes, per a enllaçar amb la festa de la tarda, organitzem una arrossada popular.
========================

CAMPIONAT SELVA MARESME DE JUDO
Competicions en categoria aleví i benjamí
(de 10.00 a 13.00 hores al Pavelló Municipal)



No hi busqueu res més a la notícia doncs tant com hi havia us he posat; fins i tot n'he canviat el titular: "RC i Churchill" doncs l'article en si no parla de Lloret tot i que d'entrada m'ho ha pogut semblar, doncs el contestador del mòbil d'un dels nostres regidors diu més o menys això: "Churchill va dir, (...) em deixaria matar perquè tu poguessis dir el que vulguis"; i que no el canviï doncs algun vot li pot donar: "Si Oriol Junqueras continua citant Winston Churchill sóc capaç de votar-lo"


Ja he explicat més d'una vegada que a Lloret es caça amb xarxa, (a la Tortuga, a cala Banys, ...), amb la llicència per fer-ho, jo l'he vist, però el que ja no permet el paper és caçar indiscriminadament ni comercialitzar els ocells que caces i això és fà i no solament per tenir-los a la finestra de casa dins una gàbia minúscula sinó també per vendre'ls com a "pajaritos fritos" de tapa en algun bar de l'extraradi.
Ja vaig explicar una vegada com en una botiga de fotografia de Lloret m'havien ensenyat fotos, que els havien portat per revelar, d'una taula de menjador plena a vessar, (desenes, pot ser centenes), de petits ocells morts, mallerengues, pit-roig, verdums, caderneres, pinsans...,
Per secret professional no m'en van voler dir l'amo i sempre m'en he penedit de no haver-hi fet més.


"Discursos com aquests, que prèviament hem escoltat al nostre conseller de Turisme"

La carta és una resposta a una anterior i el tema és: "la Subdelegació de Govern de la provínvia de Girona, (...), no troba necessària la intervenció lletrada en els procediments de retorn d'estrangers que passen per la frontera."


No es tractava pas de cap acte de protesta per tenir els carres aixecats sempre, sinó: "La Botiga al Carrer que organitza l'Associació de Botiguers de Blanes Centre"

Molts de la Selva Marítima.


Un bon amic, i dissenyador gràfic amb bon gust, crec que signaria aquestes frases doncs per ell aquest treball professional més enllà del geogràfic ha estat impecable; com a amic, només per amistat, m'ha perdonat la befa que n'he estat fent aquests dies...
Per cert que dels 72 de Perth no s'en sap res...
Amb aquests, si des del Patronat no els hi cancel.len la VISA, passarà com aquell Conclave de l'edat mitjana on no hi havia manera de que elegissin Papa, (totes les dones de vida lleugera de Roma havien entrat a la reunió)
Fins que des de fora no els van tallar el subministres no van treure la "fumata" blanca.
(Oi que va anar així mossèn Jesús ??? )

Il.lustren l'article amb aquesta foto que no sé si s'ha d'interpretat com a metàfora amenaçadora d'on poden acabar les pobres aus...


Levi's, una factoria de Bonmatí que va tancar l'any 2004 deixant a l'atur més de 300 persones

"Estem construint una nova cultura on els homes comencen a compartir el que havia estat el patrimoni cultural de les dones, així com les dones s'estan introduint en allò que la història havia reservat als homes."




Veig que l'Anna també hi era. ;-) ;-) ;-)


l'agenda:
LLORET de MAR
Aplec dels Perdons. 9.00. Sortida caminant de la plaça de la Vila cap a l'aplec. Esmorzar a sa illa d'es Bot i visita als jardins de Santa Clotilde.
12.00. Capella de l'ermita de Santa Cristina. Missa amb cant dels goigs a la santa i veneració de sa relíquia.
13.00. Audició de sardanes amb la cobla La Principal d'Olot.
14.00. Arrossada popular.
16.00. Audició de sardanes amb la cobla La Principal d'Olot.
Celebració del Dia Internacional de la Dona. 10.00 a 13.00. Plaça de l'Església. Dones amb nom propi, lectura de textos.
18.00. Jornada de portes obertes a l'Associació de la Dona Activa, amb la projecció del vídeo El secreto i posterior debat sobre Com millorar fàcilment la nostra vida, conduït per l'homeòpata-naturista David Bacardit.
Mercat de brocanters, col·leccionistes, artesans i alimentació, a la plaça Pere Torrent.
10.00. Plaça Pere Torrent. Trobada de vehicles clàssics, fins a 80 anys d'antiguitat.

Blanes
19.00. Teatre de Blanes. Representació de l'obra Espera'm al cel, de Josep Alum Vilabella.
Festa dels Premis Recvll 2009. 12.00. Església parroquial de Santa Maria. Missa en memòria dels membres de Recvull.
13.30. Restaurant Mont-Ferrant. Dinar i lectura i proclamació del veredicte a càrrec de Maria del Vilar Puig. Presentació dels llibres de narració i poesia de les obres guanyaodres de la passada edició. Parlaments de cloenda a càrrec de Carlles Duarte, director de la Fundació Carulla, i Josep Trias, alcalde de Blanes, que glosaran la figura de Benet Ribas a la cloenda de l'any del seu centenari.
Exposicions: Dalí de Cadaqués per Robert Descharnes. Fundació Àngel Planells. Fins al 13 d'abril; Pintures de Carlos Morago. Galeria d'art L'Arcada. Fins al 12 de març.

Tossa de Mar
18.00. Casa de Cultura. Projecció de la còmedia musical Mamma Mia. Dins els actes del Dia Internacional de la Dona.

L'article no ve firmat

L'acudit no il.lustre la foto però com s'hi escau.
És l'acudit d'en JAP





Li fan una entrevista:--Destruïda la costa, ja només ens queden els cims. ¿Del Lloret de Mar on va créixer, en queda res?
--Si coneixes bé la Costa Brava, encara hi ha llocs amb encant. A Lloret hi ha molts racons que la gent desconeix que fan que encara avui sigui un poble màgic.