escriu-me
My Photo

dijous, 5 de juny de 2008

Divendres, 6 de juny del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui divendres!!!
Presentació de la campanya d'estalvi d'aigua "I l'aigua, on és?"

Sota el lema "I l'aigua, on és?", els monitors del grup SomQuiSom de l’Esplai Capicua, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lloret de Mar, organitzen per avui divendres, 6 de juny, una roda de premsa (a la sala de plens a les 18.00h), amb motiu de la campanya de sensibilització per a l’estalvi d’aigua. La campanya és la culminació del projecte en què han estat treballant durant tot aquest curs.
I ja pel dissabte, 7 de juny, durant tot el dia Campanya de Conscienciació per a l’Estalvi en el Consum d'Aigua.


Demà dissabte:Per diumenge:
INTERCANVI DE PLAQUES DE CAVA DE CATALUNYA

Diferents membres de l'associació de col·leccionistes de plaques de cava de Catalunya faran intercanvi de les plaques.
Data: Diumenge, 8 de juny
Hora: 10. 00 h
Lloc: pl. Pere TorrentEl DPTOP rectifica i diu que la connexió viària entre la C-32 i Tossa morirà a Canyelles (sortirà des del paratge de les Alegries de Lloret de Mar i que mitjançant un túnel ( sota Roca Grossa) s'arribarà a la zona de Canyelles) i no el polèmic projecte aprovat el 2001, que passava pel mig del Massís de Cadiretes, espai protegit pel Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN).
L'entitat ciutadana SOS Lloret per la seva banda ha apostat sempre per fer un traçat no agressiu al medi natural. Ahir, el seu portaveu, Sebastian Braden, va criticar la Generalitat per ser poc transparent a l'hora de donar informació sobre aquesta carretera.
Braden recorda que "Lloret i Tossa tenen dret a saber què es fa en el territori"
Des del Centre d'Estudis Avançats de Blanes, el socioecòleg, Rafa Sardà afirma que les dades que tenen sobre el trànsit entre Blanes i Tossa de Mar no justifiquen la creació d'una autopista i que l'única solució és la variant fins a Canyelles sempre respectant el medi natural.No ho sap prou be vostè, sr. Dalmau...!!!
Vist el projecte sembla fàcil, ara cal veure si el que ens la vol vendre és seriós, a quin preu i de quina qualitat, doncs veient la quantitat d'indústria que sustenta al seu pas (varies nuclears, tota la química de Lyon...) no m'agradaria que amb aquesta aigua ens omplissin Susqueda per a depurar-la més tard, com resa el projecte...Mentre els veïns no es queixin a nosaltres ja ens va be...


l conseller Nadal fa una mirada bucòlica cap els rius, muntanyes i sembrats que han canviat la seva fisonomia a rel de les pluges i explica i diu perquè l'Onyar no ha revingut.
Però després de tot això i aprofitant que l'Onyar passa per Girona com el Pisuerga per Valladolid diu:
"Tampoc no hauríem d'oblidar, però, que la solidaritat hidràulica del Ter té a les comarques del sud de Catalunya el seu just contrapunt en la solidaritat energètica que nodreix els nostres dèficits."
I la veritat és que mirat així no li manca raó.
Els polítics tenen un tap per a cada ampolla...!!!L'Agenda :
LLORET DE MAR
00.00. Beach Club. Concert de pop amb l'actuació de Filippo Landini + Dj BaiLable
Trobada de vehicles clàssics, per diumenge. Trobada, de 10.00 a 12.00, a la plaça Pere Torrent. Aquesta trobada es farà cada segon diumenge de mes. Podeu demanar més informació, al telèfon 636 28 04 84.
BLANES
Festes del barri de sa Massaneda. Festes del barri Mas Florit.
20.00. Biblioteca comarcal. Joan Comorera, a càrrec de Ramon Franquesa, professor d'economia mundial de la Universitat de Barcelona i investigador de l'ACIM, Associació Catalana d'Investigacions Marxistes.
22.30. Capella de l'Antiga. Actuació del grup Getsemaní. 22.30. Capella de l'Esperança. Concert del grup Meridiana.
TOSSA DE MAR
16.30 a 21.00. La Nau. ( DONACIÓ DE SANG)
Excursió guiada del cicle Pas a Pas, de Tossa a la Font d'en Dalmau, per dissabte, a les 9.00. Cal inscriure's anticipadament a l'Oficina de Turisme. Excursió guiada del cicle Pas a Pas, de Tossa a Sa Boquera pel camí de ronda, per diumenge, a les 9.00. Els interessants cal que s'inscriguin anticipadament a l'Oficina de Turisme.
Lloret té ple d'actes aquest cap de setmana i em consta que EL PUNT n'ha estat informat, però en canvi a la relació d'actes, pel cap de setmana d'aquesta secció, només hi ha la trobada de vehicles clàssics...
A lo millor el que ho rep diu gràcies, ja vindré, i ho llença...
Misteris de la vida...


Tots busquen el seu forat...
A Lloret juguem a la ACB en bàsquet (turisme esportiu), intentem ser campions en hoquei (turisme familiar), en handbol (turisme cultural), en rugbi (turisme de natura)...
Però no cal oblidar que, per ara, en el turisme que juguem la "Champions", i en som guanyadors, és el turisme jove i de diversió... i també l'hem de cuidar, tan o més que els altres.
Com diria el mestre Puyal: "¿s'entén companys...?.


I llavors les explica:
Flexiseguretat és un mot lletgíssim per designar un concepte carregat de bones intencions, gairebé un ideal, per no dir un impossible. Flexibilitat i seguretat alhora? Com s'aconsegueix, això? De moment han inventat el mot. L'ambició de combinar seguretat i flexibilitat en els llocs de treball. Tal com exigeixen, diuen, les noves condicions de l'economia i la producció globalitzades.
Estanflació, en canvi, és un concepte econòmic una mica més antic, però no gaire. Designa la situació actual als països de la Unió Europea en què una economia estancada, que creix poc, ha de patir, això no obstant, una inflació considerable.L'acudit d'en JOU:
A Laporta li ensenyen la porta..


El portaveu d'ICV-EUiA a Lloret de Mar, Antoni García.
7283 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Negociat de Sancions Edicte de notificació de denúncies en matèria de trànsit
7282 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Negociat de Sancions Edicte de notificació de resolució d'expedient sancionador en matèria de trànsit
7281 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Negociat de Sancions Edicte de notificació de sancions

7478 - AJUNTAMENT DE BLANES Edicte sobre aprovació definitiva d'un projecte
Projecte d’Ordenació i dotació
de serveis de la Rambla Joaquim Ruyra i
zones de l’entorn”.

7266 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte sobre contractació de personal
resolt contractar la Sra. Carmen Cuenca i
Aldea (NIF 06540149F), adscrita a l’Àrea de
Benestar Social, en règim laboral temporal,
amb la modalitat contractual de contracte
d’obra i servei determinat, a partir del dia 14
de maig i fins el 20 de juny de 2008, a fi i
efecte de dur a terme el tancament del projecte
d’Escola Comarcal de Pares i Mares.
7267 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte sobre contractació de personal
resolt contractar la Sra. Inés Esteve
Montagut (DNI 47681309D), cap d’estudis,
7310 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte sobre nomenament de personal
Nomenar la Sra. Teresa Carretero Gallego
com a educadora social adscrita a l’Àrea de
Benestar Social
Nomenar com a treballadores socials,
adscrites a l’Àrea de Benestar Social del
Consell Comarcal de la Selva, d’acord amb les
bases de la convocatòria i l’acta del tribunal
qualificador corresponent, les persones següents:
Sra. Montse Navarro Ruiz, Sra.
Elisabet Gordón Gámez i Sra. Montse Llorente
Álvarez.


No hi he trobat res

Dijous, 5 de juny del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

DARRER DIA PER APUNTAR-SI...!!!
(Si no som 30 se suspèn la sortida!!!)
DARRER DIA PER APUNTAR-SI...!!!
(Tot-hom s'hi pot apuntar, no cal ser jubilat...!!!)
DARRER DIA PER APUNTAR-SI...!!!
(Si no som 30 se suspèn la sortida!!!)
"El Casal del Jubilat al musical Mamma Mia a Barcelona"

La sortida és divendres 27 de juny, obert a tothom.(Darrer dia d’inscripció: avui dijous 5 de juny . Va, vinga, som-hi!!!)


=========================
=========================


Aquest divendres!!!
Presentació de la campanya d'estalvi d'aigua "I l'aigua, on és?"

Sota el lema "I l'aigua, on és?", els monitors del grup SomQuiSom de l’Esplai Capicua, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lloret de Mar, organitzen per aquest divendres, 7 de juny, (a la sala de plens a les 18.30h), una campanya de sensibilització per a l’estalvi d’aigua. La campanya és la culminació del projecte en què han estat treballant durant tot aquest curs.


Avui fa un mes sortia publicat en el DOGC aquest anunci i jo us el posava amb comentari inclòs:
Ens l'haurem de mirar; no sigui que ens espatllin la meva platja favorita...

Doncs be..., han acabat els trenta dies previstos per poder fer-hi al.legacions i tot-hom hi ha pogut dir la seva.
El port de Canyelles havia tingut una concessió/explotació durant més de 30 anys, que va vèncer l'any 2000 i que s'havia anat prorrogant, any a any, fins ara.
Aquest any, els seus gestors han presentat a la Generalitat aquest avantprojecte per aconseguir-ne la concessió per els propers 20 anys.
Em consta que l'Ajuntament, com a part interessada, n'ha hagut de fer una valoració/informe que ha fet arribar a la Generalitat, de la que en desconec el contingut.
Per altra banda, l'Entitat de Conservació de la Urbanització Cala Canyelles hi ha presentat al.legacions; concretament tres al.legacions i unes consideracions sobre l'activitat de restauració projectada.
En el seu escrit, aquesta Entitat, ha posat per endavant la bona relació de veïnatge que ha mantingut amb la Junta i socis del Port, tota vegada que molts d'ells són veïns de la pròpia Urbanització.
En quant a les tres al.legacions presentades són:
1ª.- Reclamar com a publiques unes escales que partint de la Urbanització travessen les instal.lacions del Port per arribar a la platja.
2ª.- Considerar com a platja, i per tant fora del projecte, la part de sorra actualment vallada i que s'ha vingut utilitzant com a parking de remolcs.
3ª.- Demanar que el perímetre del Port es quedi tal qual està actualment, és a dir la opció detallada com Alternativa 0, tota vegada que l'Alternativa 3 (aixecar els actuals espigons) ens semblava arriscada i també tindría un impacte visual greu.
Desconec en aquests moments si cap altra entitat o particular hi ha presentat cap més escrit.

Se'm fa com a mínim curiós que un fet tan important com la concessió d'un be públic per vint anys no hagi generat cap mena de debat social a Lloret...!!!
A lo millor en el proper Ple s'en parla, ja veurem...


Els de SOS Lloret ja fa temps que el lema el tenen clar
"Carretera fora de Sant Pere !!!", tot i que a lo millor ara hi hauran d'afegir
"i de Cadiretes també..."
En un moment la notícia diu:
"la C-32 començarà al paratge de les Alegries i s'endinsarà pel massís de les Cardiretes, que en la seva major part es troba protegit pel Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN) del Massís de Cadiretes. La carretera transcorrerà en paral·lel a Rocagrossa i passarà a prop de la urbanització Serrabrava fins a desembocar a Tossa de Mar"
A veure si al final encara tindran raó els de l'Obreria de Santa Cristina en no voler el PEIN...!!!En un moment de l'article el sr. Martí Gironell fa aquesta reflexió tan evident i al mateix temps tan menystinguda:
"Són gent com vostè i com jo. Si fa no fa amb els mateixos maldecaps i les mateixes il·lusions. L'única diferència que determinarà que ells siguin refugiats ambientals i vostè i jo no, és el lloc on hem nascut."


Si en voleu saber quelcom més sobre el tema, o fins i tot si voleu ser dels primers en gaudir d'una baralla d'aquestes, feu una ullada a:
http://www.cartescatalanes.cat


I no solament dels preus parla:
"Les etiquetes fantasioses van des de les declaracions ambigües i no comprovables, com activa les teves defenses cada dia, t'ajuda a controlar el pes de forma natural i amb efecte antioxidant, a altres que indueixen a error o són falses, com 0% de colesterol."


Mireu quanta raó hi ha en aquesta frase:
"La única solución al hambre es la vuelta a una agricultura sostenible social, económica, política y medioambientalmente, destinada a la alimentación en lugar de al comercio"Interessant article...!!!


Ja hi tornem amb els biodiesel...de totes maneres ahir vaig fer ple i vaig passar d'ells.De si porten o no porten col.lesterol aquell dia no tocava...Ja ho sabeu, a comprar-se un Ford mentre tot bevent una Pepsi netegeu o us poseu guapo/es amb alguns d'aquests productes de Procter&Gamble:
i els de PricewaterhouseCoopers? aquests fan de tot: "es la mayor firma de servicios profesionales del mundo. Ofrece a las empresas y a las Administraciones servicios profesionales especializados en cada sector." OK...?)Les patronals veuen que de gent amb cotxe, rentadora o rentaplats de més de quinze anys ja en quedem ben pocs...


Si tens tretze anys ja cal que t'hi afanyis a complir els catorze si vols moto...El poso no perquè hi sortim, sinó perquè no ens ha caigut ni la "pedrea" (sort que som vila esportiva...!!!); Blanes, Tossa o Vidreres tampoc els hi ha tocat res...


També li poso perquè ja no hi sortim ni com a excepcionalitat 1, ni res...
O sigui que vinga aigua a la font de l'entrada...!!!


Altra vegada han comprat escombres noves...!!!

6922 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte de subhasta
6923 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte de subhasta
6921 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte de subhasta
6719 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació d'actes
7108 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de diligència d'embargament de béns immobles
6711 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de diligència d'embargament de béns immobles
6709 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de diligència d'embargament de béns immobles
6708 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de diligència d'embargament de béns immobles
6710 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de diligència d'embargament de béns immobles
6712 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de diligència d'embar gament de béns immobles
6715 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de diligència d'embargament de vehicles
7107 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de diligències d'embargament de béns immobles
6714 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de liquidació en període voluntari
6920 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de liquidació en període voluntari
6713 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de liquidació en període voluntari
6919 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de liquidació en període voluntari
6707 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisió d'embargament
7227 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisió d'embargament
6706 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisió d'embargament
7103 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisió de constrenyiment
7104 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisió de constrenyiment
6701 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisió de constrenyiment
6703 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisió de constrenyiment
6705 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisió de constrenyiment
6702 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisió de constrenyiment
7224 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisió de constrenyiment
6704 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisió de constrenyiment
7225 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisió de constrenyiment
7226 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisió de constrenyiment
7102 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisions d'embargament
7106 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisions de constrenyiment
6914 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisions de constrenyiment
6916 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisions de constrenyiment
6918 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisions de constrenyiment
7105 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisions de constrenyiment
6915 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisions de constrenyiment
6917 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de provisions de constrenyiment
6717 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de requeriment
6716 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de resolució de recaptació
6718 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de notificació de sol·licitud d'informació
6720 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de subhasta
6721 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de subhasta
6723 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de subhasta
6722 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Servei de Gestió Tributària Edicte de subhasta