escriu-me
My Photo

dijous, 4 de juny de 2009

Dijous, 4 de juny del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

S'han prorrogat uns dies el plaç d'inscripcions d'alguns dels casals d'estiu:
El de la Parròquia
========================
El del Club de Rem Hotelers

========================
========================
========================

XIX edició dels ENCANTS ROTARY
Aquest diumenge 7 de juny a la plaça de Pere Torrent
A benefici de la Fundació Sant Romà, per la restauració de l’església parroquial.

Una ocasió per adquirir coses a bon preu.
Un ocasió per buidar els armaris d’allò que teniu arraconat.
Podeu portar-ho al Puntet, o trucar als núms. 972-364784 (Juli) o 972-364799 (Joan)
Us hi esperem.
Rotary Club Lloret de Mar
Col.labora !!"El grup municipal socialista ha criticat l'actuació del govern i assegurat que el terreny s'hauria d'haver destinat a la construcció d'un casal cívic per als veïns de Fenals"El sr. Alum parla dels dos nous projectes de pàrquing a Blanes i en fa unes consideracions ben interessants: "Dimarts, al migdia, vaig anar fins a l'aparcament del port. En el centenar llarg de places de què disposa vaig comptar-hi cinc turismes i dos autocars. Sí, ja ho sé, és només una dada. Una dada que es repeteix centenars de dies i nits a l'any i que resulta, en tot cas, contradictòria amb la inqüestionable manca de places que pateix el municipi." i acaba amb aquesta reflexió: "Em fa por que, com ha passat amb alguns altres projectes, s'anteposin els interessos d'una part de la població als de la majoria dels blanencs."


Això de refer les ordenances de civisme és de lo més fashion. Tossa l'ha aprovat recentment; a Blanes "estan en ello"; i ara Vidreres.
Fornicadors sota les estrelles !!!, leaf, leaves the world ends; tot i que sempre us quedarà Lloret, "si la metereologia lo permite y la autoridat no lo impide..."


"Amb vistes a la vaga del proper 10 de juny, algunes escoles han enviat als pares notes en què demanen que els seus fills vagin vestits de taronja aquell dia a l'escola."
Els que tingueu samarreta de SOS Lloret ja teniu equipament...; a lo millor la del Barça de Wembley també us val..., tot i que la de SOS és més reivindicativa."Encara és molt aviat per fer cap tipus de valoració però, mentre el sol no ens traeixi, aquest estiu pot ser que no sigui tan dolent com molts pronosticaven."
"D'aquí a tres mesos veurem si s'han fet els deures";
vol dir que d'aquí a tres mesos es veurà si el calaix perd pel sobreeixidor...

Una idea: que la fotin en marc...!!!Es tracta d'un estudi sobre sostenibilitat a les comarques gironines. De nosaltres, La Selva, en diuen coses no massa bones tot i que també en tenim algunes:
COSES BONES:
"Té l'índex més baix de cotxes per habitant
Major percentatge de treballadors que no han de treballar fora de la comarca
Menys ritme d'envelliment de la població"

COSES DOLENTES:"Percentatge més elevat per desplaçaments en cotxe per treballar
Proporció de creixement del sòl urbanitzable molt elevat
Poc territori protegit, i alta ocupació per infraestructures"

Es pot consultar l'estudi a: http://www.visor.centresostenibilitat.cat

Potser la modernitat és això: arribar a l'altra punta de món en cinc minuts i no saber com moure's pel barri mentre celebrem el dia sense cotxes, la setmana de la mobilitat ..."
Amb reclamar més transport públic no n'és suficient si no hi posem quelcom de part nostre; de totes maneres : "perquè un transport públic funcioni ha de ser més eficaç i més barat que el privat."; sobretot eficaç...


"Però els tractors no els hi han pas aparegut de cop a la zona, no?, això no es podia haver previst abans?""Hi serà present el president de la Confederació Espanyola d'Hotels i Activitats Turístiques (CEHAT), Joan Molas; a part del president de la CEOE, Gerardo Díaz Ferrán; el president de Foment del Treball, Joan Rossell..."


"El termini acaba el 30 de juny. Han d’adreçar-se al departament de Benestar i Família del consistori."