escriu-me
My Photo

diumenge, 18 de gener del 2009

Diumenge, 18 de gener del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui diumenge:
Avui diumenge dia 18 a les 11 del matí us convoquem a una concentració a la plaça de l’Església per protestar contra la continuació de la massacre que Israel està portant a terme en la Franja de Gaza.
========================

La Plataforma per la Pau de Lloret de Mar s’hi adhereix (...) i manifesta novament la seva ferma oposició a totes les guerres, a la vegada que demana als pobles: Palestí i Israelià, i als seus dirigents , que trobin solucions negociades i definitives per trencar i finalitzar aquesta espiral de violència que sembla no tenir fi.
========================


Us adjunto una pregunta que he trobat en un dels molts articles que surten cada dia en pro/contra d'uns i altres i que serveix per ambdós costats:
"Repudiem la violència només si ve d'elements que d'entrada hem considerat dolents? Sens dubte això és maniqueisme."

========================
========================
========================


També per avui diumenge:
Recollida de signatures anti-taurines
(avui a BLANES)

Persona de contacte: Elena Villalta
Telèfon de contacte: 667437664dissabte de 16:00 a 20:00 Davant Ajuntament
de 11:00 a 14:00 Passeig de Mar, a prop carrer ample

IniciativaLegislativaPopular
per l'Abolició de les Corrides de Toros

Una ILP és una eina legal que consisteix en recollir 50,000 signatures en 120 dies només a una comunitat autònomai, un cop finalitzat aquest termini, s’han de presentar al Parlament per a la seva validació (en aquest cas, el Parlament de Catalunya).
A partir d’aquí, i un cop validades les signatures, els diputats tenen l'obligació d’abordar el tema proposat en el ple.
http://www.prou.cat/index.php?c=quisom.php&idiom=cat





Nau de les brigades
Carrer Sant Bonós i Pl. Cerdanya
Local Social al barri del Raval
Marquesina Oficina de Turisme
Carrer s'Auger
Local Social a Mas Borinot
Façana de l'Ajuntament
Carrer Jaume I
Nucli Antic
Reguladors semafòrics
Talús carrer Carles Faust


L'autor analitza diferents actuacions dels dos pobles i arriba a la conclusió: "Si mirem els darrers 30 anys, Lloret sempre ha portat la iniciativa i ha anat dues passes per davant de Blanes"
La veritat és que anar dues passes davant no vol dir ser sempre els millors, els burros sempre van dos passos davant la carreta i això no els és garantia de res...
Millor llegim l'article...




Com veieu avui el professor Vila escriu des d'aquelles fredes terres, (avui estem a -25ºC.).
Si voleu saber-ne un xic més sobre aquell país, (el paisatge nevat no té cap influència sobre el ritme de vida: la gent va en cotxe i a peu com ho fem nosaltres a casa nostra.) i de com i de què viuen, feu-hi una ullada.
Com sempre ben interessant...


L'autor posa les moltes reaccions que ha rebut de part dels lectors al article que amb el mateix títol va publicar el 7 de desembre passat (el trobareu en el meu resum d'aquell dia




"Lloret de Mar - 1 milió d'euros en desperfectes, sobretot a cala Canyelles, on el temporal va fer més mal
Tossa de Mar - 1,5 milions, sobretot en actuacions per refer la platja
Blanes - 400.000 euros en danys en mobiliari, neteja... Falta avaluar els danys a la platja, el sector pesquer i el port"

Crec que exactament aquest mateix article ja el van publicar la setmana passada... i com aquest varis d'altres que si surten també a l'edició de pagament és quasi per demanar un descompte...i és que costa molt omplir un diari cada dia...




Mossèn Reixach culpa d'aquesta iniciativa al mal fer de "(...) la jerarquia, partidària de l'intervencionisme constant. I sospito que és això, en darrer terme, el que ha provocat la campanya, sufragada amb donatius que, en el fons, són un vot de càstig a la jerarquia.)







"A Blanes (Selva) una solitària excavadora va col.locant roques de protecció en unes platges pràcticament desaparegudes."