escriu-me
My Photo

dijous, 17 de setembre del 2009

Dijous, 17 de setembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Aquest diumenge:



A lo millor és aquesta l'ocasió perquè se'ns expliqui el traçat de la variant cap a Blanes i que ens ha d'apropar a l'autopista. Millor ocasió no trobo. No crec que que se'ns pugui dir "avui això no toca" doncs millor marc que la setmana de "Lloret Natura", de la "Mobilitat" i de la "Sostenibilitat", impossible...


Un cop col·locats els llums s'aixecarà
un mur per tancar el recinte esportiu.
F: carles colomer


Onzena posició diu poc del merit, doncs si n'eren setanta és una cosa i si n'eren nou una d'altra... ;-) ;-) ;-)

No sé si amb la mateixa "tecnologia via satèl·lit", però a Lloret ja fa temps que la biblioteca té aquest servei...







"Conforme passin les hores, les precipitacions aniran viatjant cap al nord i, de fet, divendres afectaran més les comarques gironines."


ELS PROJECTES:
CALDES D'ESTRAC
Recuperació, millora i restauració integral del parc de Can Montañà
353.855 euros
CALELLA
Condicionament acústic de la sala polivalent de la fàbrica Llobet i Guri
432.670 euros
CANET DE MAR
Casa Museu Lluís Domènec i Montaner
182.193 euros
MALGRAT DE MAR
Remodelació del nucli antic per a la dinamització del comerç i el turisme
225.000 euros
MATARÓ
Centre de Congressos i Reunions del Tecnocampus
944.297 euros
TEIÀ
Parc Arqueològic Cella Vinaria: museïtzació del jaciment vitivinícola romà de Vallmora
182.922 euros



De vegades de res serveix en programar una "Pedalada Contra el Canvi Climàtic" per contribuir a minorar les emissions de CO2 si al costat s'hi escolten els aplaudiments al projecte d'una pista de gel...
Programa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura



"¿Us heu fixat que als punts de comerç sexual de les nostres carreteres es dobla l'oferta cada mes a partir del dia 27, quan els jubilats ja han cobrat la pensió? Potser això ens hauria de fer rumiar una mica."
No sé si en son els jubilats els principals clients doncs sempre que veig algun cotxe que hi para és un jovenet el que hi va dins...

A França o a Itàlia, sense anar més lluny, està prohibit fumar en tots els bars i restaurants, sense excepcions. (Veure aquesta pàgina d’El Mundo per conèixer la legislació a la resta d’estats europeus, la majoria molt més restrictiva que l’espanyola).
A Nova York, pioners en això de prohibir fumar en llocs públics, van unes quantes passes per davant de nosaltres: ara ja proposen no deixar fumar ni a parcs ni a jardins!




"Davant les paraules de l'alcalde, la reacció del sector no s'ha fet esperar. L'associació de comerciants considera que les va pronunciar per a "calmar els ànims", "que no serviran de gaire", i que l'ajuntament "només es vol penjar una medalla"."





El regidor Josep Valls entrevistat per Jordi Colomer
Es tracta d'una llarga entrevista al Sr. Valls publicada en aquest mitjà, en el seu número de setembre, que com que no té edició digital em complica enormement poder-vos-la mostrar íntegrament. He agafat tres de les preguntes i les he penjat en plan "xapuza" en un servidor meu com si d'una foto es tractés.

Les podeu llegir íntegrament AQUÍ
El enunciats són aquests:

Pregunta: "La finca de Can Juncadella ha estat el centre de polémica diverses vegades. Darrerament s'ha signat un conveni per un camí de ronda. S'han acabat les polerniques?
Resposta: "Aixó ho ha de dir qui crea la polèmica. Per nosaltres no n'hi ha hagut cap. Se n'ha fet molta polémica i se n'han dit moltes mentides d'això (...)"


Pregunta: Lloret ha denunciat el nou pla general davant la Direcció General de Medi Ambient de la Comissió Europea. Afirma que hi falta un informe. Quines conseqüéncies pot tenir aquest fet?"
Resposta: "L'Ajuntament va portar el trarnit del POUM fins a I'aprovació provisional. L'aprovació definitiva és responsabilitat plena del govern d'aquest país a través de les comissions territorial s d'urbanisme (...)

Podeu llegir-ne més sobre aquesta denúncia aquí:
SOS Lloret es persona a Brussel·les per denunciar el POUM
i també aquí:
L’informe Margrete Auken i el POUM de Lloret


Pregunta: " En quin punt esta el tema de I'autopista?
Resposta: "Sabem que hi ha el projecte. Sabem que hi ha aprovat el tram que arriba fins a les Alegries i fins al terminal Pujol, per entrendre'ns (...)"

En aquest enllaç cap a la web de SOS Lloret es pot escoltar com en declaracions d'ara fa un any, (4 i 21 setembre/08), a Nova Ràdio Lloret, el regidor Riera diu que el projecte es desconeix i en canvi el regidor Valls diu el contrari:

Ignasi Riera: “El que no es pot caure és en la trampa que jo crec que cauen ells, de ja posar-li un traçat, i a dir-li que passarà pel mig de l’Àngel, dir-li que passarà pel mig de Sant Pere del Bosc, quan el projecte es desconeix”.

Josep Valls: “Bé, estem parlant d’un traçat que ja ha passat tots els tràmits i que està aprovat definitivament”


Arribats aquí jo em pregunto:
Si demà el Sr. Crespo a la roda de premsa per explicar la mobilitat lloretenca de present i de futur no ho explica,

Fins quan l'equip de Govern esperarà per fer-ne públic per on carai passa aquesta variant ???
Ho pensa dir o esperarà al dia en que les màquines ens ho ensenyin ???
És que els lloretencs no ens mereixem conèixer el projecte amb anterioritat per poder-hi dir la nostra ???

Tant de bo demà aquestes preguntes tinguin resposta...




Tram/Tren

Per accedir al pla s’ha d’anar a la web del DPTOP, a l’apartat d’actuacions, en fase d’informació publica, plans territorials



"Jacques Cannavagio, un cors amb pedigrí de mafiós instal·lat a l'Escala, on regentava la pizzeria El Port i que seria detingut el juliol del 1988 amb cinc persones més quan es va descobrir que havia condicionat en una cala prop de Lloret un amagatall subterrani amb 17 tones de haixix"


A la finca situada a Urb. Els Pinars parc.
4325 C/ Bellmunt, 40 s’han executat obres
consistents en que s’han realitzat obres sense
ajustar-se a la llicència....


Vist l’escrit d’al·legacions entès com a recurs
de reposició presentat per el/la Sr. XAVIER
MIRANDA LUNA,...


“Projecte
bàsic i executiu d’obres i instal·lació
d’una central de microcogeneració amb biogàs
i producció d’energia elèctrica per a la seva
banda” a l’EDAR de Blanes






" (...) ntroduir, en el POUM de Tossa de Mar, les modificacions següents relatives al Pla de millora urbana del Peregrí (...))
Recurs d'alçada interposat pel senyor Mauricio Navarro Peñas, en nom i representació de Bufete Jurídico Inmobiliario, SL


Recurs d'alçada interposat per la senyora Maria Gol Viñas,
" (...) ntroduir, en el POUM de Tossa de Mar, les modificacions següents relatives al Pla de millora urbana del Peregrí (...))


"Recurs d'alçada interposat per la senyora Núria Gay Bobé,"
" (...) ntroduir, en el POUM de Tossa de Mar, les modificacions següents relatives al Pla de millora urbana del Peregrí (...))


"Recurs d'alçada interposat per la senyora Maria Teresa Moré i Fàbregas, regidora, en aquell moment, de l'Ajuntament de Tossa de Mar"
" (...) ntroduir, en el POUM de Tossa de Mar, les modificacions següents relatives al Pla de millora urbana del Peregrí (...))


Recursos d'alçada acumulats interposats per la senyora Anna Maria Cruz Llobet, pel senyor Angel Cruz Boada i per la senyora Maria Cruz Boada
" (...) ntroduir, en el POUM de Tossa de Mar, les modificacions següents relatives al Pla de millora urbana del Peregrí (...))


retorn dels catalans emigrats i llurs descendents