escriu-me
My Photo

dimarts, 26 de febrer de 2008

Dimarts, 26 de febrer del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

A totes les portades el debat ZP/Rajoy,


fins i tot a l'acudit de El Punt.


Quasi tots donen guanyador ZP, però depenent del color del diari és per un percentatge o un altre, amb un matis o un altre...S'haurà de seguir de prop...!!!


Si hi ha ofertes de rotondes i a lo millor per el preu d'una ens en donen tres, llavors aprofito per demanar-ne una per a l'entrada de Canyelles.
Abans hi havia una senyal que n'indicava el encreuament, amb la conseqüent obligatorietat de menys de 50Km/h, però ara ni senyal hi ha...
Aquests estudis el que provoquen es el vot útil i amb conseqüència les formacions que no hi surten veuen com les seves propostes i tot el treball d'uns anònims militants que al llarg de quatre anys s'ho han estat "currant" no tenen ni la satisfacció de veure's recompensats amb el vot dels seus simpatitzants...
Conclusió: vota a qui et proposi solucions a les teves inquietuds que un vot mai es en va...Si passeu per davant de l'església feu-me un favor, entreu a fer una ullada no sigui que s'hagi caigut algun Sant...Del nou documental no en tinc cap referència, però del "Els límits de la Costa Brava (2003)", l'he vist i val mol la pena. El va editar el col.legi d'arquitectes de Girona i és una mirada a la Costa Brava des de com era per endevinar que en esdevindrà.
Si algun col.lectiu o particular el volgués jo el puc aconseguir.


Ahir a la tarda un tal Sr. Rotllan m'enviava aquesta notícia i la titulava així:
"Veieu ara de què merda serveix la portecció PEIN. Que fa la Generalitat per protegir Canyelles ?- Aixó volen que vagi també Santa Cristina..???"
Aquest senyor confon la víctima amb el criminal i això sent advocat com és, no és el més recomanable.
Qui ha fet el presumpte mal al PEIN de Cala Morisca, no ha set ni la Generalitat, ni el fet que sigui PEIN; l'únic responsable i presumpte culpable dels moviments de terres és el propietari de la finca, que aquí és un senyor de Kazastan, com en el cas de Santa Cristina, seria l'Obreria.
També es pregunta que fa la Generalitat per protegir Canyelles; doncs m'imagino que d'entrada el que farà serà analitzar si aquests moviments de terres són legals o no, i actuarà en conseqüència, com en qualsevol altre presumpte delicte.
No sempre es pot aprofitar el fet que el Pisuerga passi per Valladolid, Sr. Rotllan...!
I per últim destacar el bon paper jugat per SOS Lloret a l'estar a l'aguait d'aquesta possible irregularitat, denunciant-la i restant-ne vigilant perquè es faci complir la legalitat.

Els de la meva generació, de petits, abans d'entrar a classe, cada dia, formàvem en el pati i cantàvem el "Cara al Sol" i crec que fins i tot algun dia el "Montañas nevadas"...
Tot torna...!!! esperem que no...


Jo començo:
Des de Canyelles ni Orió, ni quasi que la lluna de València...
Com veieu no es tracta del programa d'en Toni Soler, sinó del país...
2305 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Àrea d'Urbanisme Edicte de notificació d'actes administratius
Tornar a incoar expedient sancionador
a KONSTANTIN TOPORKOV, com a
presumpte responsable de la infracció
urbanística consistent en la construcció d'un
habitatge, (exp. D'obres 133/05, aprobat el
20.6.05 en Junta de Govern), però fins la data
no s'han complert els condicionants de la
llicència, i no ha estat retirada, sense ajustar-se
a llicència municipal, en la finca situada a Urb.
Los Pinares, parc. 4306-B, C/ Bellver 11

2304 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Àrea d'Urbanisme Edicte de notificació d'actes administratius
Incoar expedient sancionador a
ALEJANDRO BARGALLO TRILLAS, com a
presumpte responsable de la infracció
urbanística consistent en la construcció d’un
porxo de planta baixa, d’uns 40 m2 adossat a
l’habitatge existent, sense llicència municipal,
en la finca situada a Urb. Roca Grossa, parc.
133-A, C/ Aligues 23.

Els arxius del BOP un cop "clicats" s'us mostraran en format .pdf (Adobe Reader o Acrobat), per poder-los llegir un cop oberta la pàgina, heu de fer un clic amb el botó dret del retolí i dir-li descarregar, això us donarà un arxiu que heu d'obrir amb algun d'aquests programes del Adobe, si no els teniu, els podeu descarregar gratuïtament