escriu-me
My Photo

divendres, 10 de juliol del 2009

Divendres, 10 de juliol del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Avui divendres:



L'autor no n'analitza la repercussió econòmica, ni la incomoditat ciutadana, sinó la vessant esportiva: "Parlar del Tour és parlar de ciclisme, esportiu en aquest cas, en una ciutat com la nostra en què un important nombre de ciutadans utilitzen la bicicleta com a mitjà de desplaçament habitual. La pedagogia és molt important i aquest esdeveniment no ens ha de fer perdre l'oportunitat de fer-ne."




L'autor aprofita, que parlar de LeTour avui s'escau, per deixar anar tota una serie d'actes patrocinats per la Fundació Caixa Girona, que hi ha a Tossa i altres indrets, ara que parlar de si la fusió amb Caixa Catalunya també és tema del dia...

"La societat presidida per l'implicat en aquest cas de presumpta corrupció va presentar un concurs de creditors i un expedient de regulació d'ocupació"


"En l'enquesta, Ryanair fa tres preguntes als passatgers: si viatjarien drets una hora si per aquest motiu la tarifa fos gratuïta; si viatjarien dempeus una hora si això suposés pagar la meitat que un passatger assegut, i si pensen que els passatgers haurien de tenir l'opció de viatjar drets en vols curts "com passa amb els trens, els autobusos i el metro""

Transavia és la filial de baix cost d'Air France-KLM


Si per comptes de començar per Figueres ho haguessin fet per Lloret hagueren acabat el talonari de multes doncs es rara la fruita en el Caprabo on l'origen de la fruita sigui el correcte. A lo millor aquests dies com que de fruita catalana n'hi ha a dojo no passa tant però a l'hivern lo més normal és trobar dins les caixes de poma o pera marcades com de Girona o Lleida fruita on la petita enganxina a la fruita diu tot el contrari, Xile, Sud-àfrica...
I al final després de tantes errades i reclamacions un ja pense en la mala fe com a mal menor doncs si és deixadesa fa por tractant-se d'aliments...


D'aquesta senyora no és pas la primera vegada que us en poso una escrit. El darrer publicat en El Punt es titulava " Llibertinatge sexual" hi podíem llegir coses com aquesta: "Molts adolescents i joves, en practicar el sexe, s'han ficat en una situació incontrolable i catastròfica. Pensen que serà una font de diversió, sovint després de sessions de música on l'alcohol i les drogues estan massa al seu abast, però acaben fastiguejats, amb buit interior, infelicitat, animalització, por, esclavitud, desil·lusió, malalties..."
Avui s'ha superat i explica la homosexualitat de manera quasi insultant: "és un estil de vida frustrant ja que "la persona no s'identifica amb la seva pròpia masculinitat o amb la seva feminitat i desesperadament intenta cobrir aquest dèficit unint-se a una altra persona del seu mateix sexe"
Em sap greu tirar de tòpic masclista però crec que a aquesta senyora se li escau allò de que "el que li passa és que li falta un bon polvo"...





El sr. Castaño va veure Le Tour de diferent manera a la dels altres articulistes...

Aquest títol ve a compte de l'estadística que es publica avui en diferents mitjans i que per ara no acabo de trobar trobar on es diu "que els francesos són considerats els turistes més queixosos, garrepes i maleducats. A l'altre costat hi hauria els japonesos, els més discrets i generosos."
Si l'estadística és certa la tenim clara doncs si feu un voleieu pels nostres carrers de turistes practicant "el francès" se'n veuen molts, però d'ulls petits i estirats ben pocs i encara els que es veuen no són pas nipons sinó xinesos en espera de que puguin obrir el super de cap e munt del carrer Sant Pere...



Tots tranquils...
Llegint la descripció de les quaranta del mus no he sabut trobar-ne cap que sembli afectar-nos...; ni en aquestes del 2009, ni en un apartat que titulen "Projectes de futur", ni en un altre que en diuen "Les obres de l'Estat"...
De totes maneres la setmana passada el conseller Nadal va dir que ara anirien pel tram Palafolls-Lloret; esperem que amb temps ens expliquin per on passarà i si ho farà trinxant els paratges de Sant Pere del Bosc i L'Àngel.
Si ja se'n coneix aquest traçat que espera l'Ajuntament en convocar la ciutadania a la sala de Plens i amb un bonic Power Point explicar-ho per tal de que no tinguem ensurts el dia que apareguin les màquines i així oferir a la ciutadania l'oportunitat de donar-hi el seu parer. O és que el traçat d'aquesta infraestructura és menys important que el SÍ PEIN o el NO PEIN de Santa Cristina???; doncs per això be que es va obrir el saló de Plens i inclús es va encapçalar manifestació...


'agenda:
LLORET
Exposició de pintors lloretencs. Antic Ssindicat. Fins al 15 de juliol.

Blanes
II Jornades gastronòmiques del suquet de peix de Sa Palomera. Fins al 12 de juliol.
22.00. Plaça dels Càmpings. Cantada d'havaneres a càrrec del grup Peix Fregit.
Festes del barri de Valldolig.
Nits de lluna plena, al Jardí Botànic Marimurtra.
Els paradisos de Rafael Bataller, un pintor fotògraf, exposició de fotografies. Casa Saladrigas. Fins al 2 d'agost.
Olis d'Avel. Casa del Poble. Fins al 15 de juliol.
Terra i memòria, de Guinovart. Casa Saladrigas. Fins al 2 d'agost.
Fons d'art, pintura. Galeria d'art L'Arcada. Fins al 17 de setembre.

Tossa de Mar
Història i evolució del sector turístic local. Edifici La Nau. Fins al 26 d'agost.
Més aprop, arquitectures de dins, de Laia Bedós. Galeria Joan Planellas. Fins al 28 de juliol.
Obra de Jaume Oates. Museu municipal. Fins al 30 de setembre.

Vidreres
Curs de cobla, agrupació musical, els dimecres, de 18.30 a 20.00, a partir de setembre. Més informació i inscripcions, al telèfon 972 85 00 67





És una queixa a quelcom ben comú a molts ajuntaments que són "les contribucions especials, per la reurbanització dels carrers"






AQUÍ l'entrevista amb Maria Antònia Batlle, regidora de Cultura

AQUÍ l'entrevista Jordi Masbernat, director general de la Fundació Carl Faust

"El Ministeri de Medi Ambient ha contractat una empresa externa perquè faci un estudi de l’impacte mediambiental del dragatge. Un estudi en què els mateixos pescadors podran participar. "


"Segons la formació no nacionalista, cap televisió ha promocionat ni Girona ni el litoral gironí ja que han començat a emetre en obert quan la cursa ja era a Lloret de Mar."

"per ser “incapaç de solucionar de forma útil i eficaç la situació financera que travessa l'ajuntament de Blanes”."





La foto boníssima...!!!



Us presento un amic: "Emili Sarrión, presidente de la asociación de comerciantes Barnacentre. "Veo muy difícil intentar prohibir este comportamiento. La vestimenta es importante, y Barcelona no puede ser, con todos los respetos Lloret de Mar"



Per ara (6.40h) lo més calent l'aigüera... Demà m'ho miro i si hi ha quelcom ho dic...
No entenc perquè molts de dies els passa això. Amb lo fàcil que és deixar la publicació programada perquè es posi a la pàgina a les 00h com si fan quasi sempre els del DOGC.



No hi he sabut veure res que sembli fer per nosaltres...