escriu-me
My Photo

divendres, 23 de gener de 2009

Divendres, 23 de gener del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva MarítimaTaller de Hip Hop
A càrrec de Salmonetes Ahumados
Dijous de 8 a 10 del vespre
Durada: 10 sessions
Inici: 22 de gener de 2009 (ull!! va començar ahir)
Preu: 18,50 euros/14 euros amb el Carnet Jove
Lloc: El Puntet

========================

També:
Curs iniciació al photoshop
Curs d'iniciació a la fotografia digital
Curs d'iniciació a DJ
Taller de manualitats
Curs de monitor d'activitats en el lleure
Curs d'iniciació a la guitarra (acords i cançons) (va començar el 20/01)
Curs d'iniciació al massatge (va començar el 19/01)

és informació AQUÍ

========================
========================
========================

No gaire res...!!!

No us puc dir res ni de com va anar la tertúlia de TV amb el Sr. Crespo en el "Catalunya opina", ni tampoc res del que van recomanar la Mercè Martí i la Rosa Haba a la xerrada sobre "feng shui" de la Lletra Borda en el Romaní...Hi ha alguna botiga en que la immersió l'haurem de fer a l'inrevés: anar els catalans a comprar-hi, doncs tant propietaris com dependents els únics mots en català que coneixen són: sí, no i adéu...

Fer negoci sí, però no a càrrec de la salut dels veïns..."Destaca la possibilitat d'obligar els locals musicals a usar sonorímetre, semblant a un tacògraf, que mesuraria l'índex de sorolls."
Aquesta semblaria un bon remei, sobretot pel fet de ser un mesurament en continu i no solament en el moment de l'inspecció...


"S'ha d'evitar que la nova situació derivada de l'increment de població condueixi a un debilitament de l'estat del benestar i a una erosió progressiva de la cohesió social per la competència de recursos escassos."
Y el que encare és millor que reciclar molt: span style="font-weight: bold; color: rgb(255, 204, 153); font-style: italic;font-size:100%;" > "a més, durant el 2008 es van generar menys residus que l'any anterior."

L'article torna a parlar del restaurant Gironí, El Pagès, que ja sortia ahir en un altre article per alló de que "ofereix cada dia cinc minuts gratuïts, sense presumir ni d'ONG ni de cap dèria religiosa"

Si s'en prohibeixen els petards i a mi m'agafen mirant cap un altre costat no vol dir res, a lo millor és una senzilla torticolis; i si veient-me picant de mans us fes l'efecte que aplaudeixo, no en feu cas a lo millor ho faig per passar-me el fred... i si és a l'agost, la calor..."Entre el 1987 i el 2008 s'han construït, és a dir, s'han edificat 0,7 habitatges per cada nou habitant"
«La demanda era real, però l'ocupació no»
Pel sr. Mariné, el fet de menjar és més un dos i dos són quatre de pesem-en tres de vitamina C, una de midó i dues llegums, que no pas una acte social de salut i respecte cap el què i com ho mengem, d'on ve i com està produït. Per ell mentre compleixi la norma i ens cobreixi les necessitats vitals endavant les haches...: "No hi ha aliments dolents si compleixen les normatives legals"

És com una variant de les parelles lingüístiques (?)...: " La finalitat última del projecte és, doncs, afavorir la integració social, cultural i lingüística dels alumnes d'origen estranger"

el projecte
de renovació i millora de la xarxa de transport
d’aigua potable des del bombeig de la
Montgoda al dipòsit de Canyelles, redactat per
l’Enginyer Industrial, Joan Ruiz Castro, d’Aqualia
SA,
Estatuts del Consorci del Govern Territorial de Salut Alt Maresme . La Selva Marítima
Projecte de Remodelació i millora de l'Av. Amèrica des del carrer Puerto Rico fins al Passeig de Fenals, redactat per l'Enginyer Municipal, Miquel Buixeda i Lampérez,

Projecte d'Accés a la Urb. Font de Sant Llorenç., redactat per l'Enginyer de Camins, Canals i Ports, Martí Corominas i Blanch, de l'empresa EP Enginyeria Grup 7 S.L.,

Estatuts del Consorci del Govern Territorial de Salut Alt Maresme . La Selva Marítima