escriu-me
My Photo

dilluns, 14 de setembre del 2009

Dilluns, 14 de setembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Aquest dimecres:


=====================
=====================
=====================


Avui a totes les portades:

el referèndum d'Arenys de Munt
Per cert que ahir us posava que la nostre regidora n'Ester Olivé presidia una de les taules de la consulta feta a Blanes, i és veu que no, que no era pas ella, tal com podeu veure a la foto d'aquí sota:



=====================

i també avui... la tornada al cole



"Així ho ha comprovat l'entitat Mifas, que reclama una base de dades completa sobre turisme per a discapacitats físics a Girona"
Les dades de l'article d'avui les proporciona Mifas a través d'una base de dades online i semblen més fiable que les dades que normalment dóna la Creu Roja doncs solen parlar únicament dels punts on ells presten el servei i els mitjans desconeixent la realitat ho generalitzen; tot i això les dades que proporciona Mifas tampoc són del tot complertes doncs provenen de les respostes donades pels ajuntaments a una enquesta de principis d'estiu a la que únicament hi van respondre 22 ajuntaments.
A la platja de Lloret s'ofereix el servei de bany amb cadira amfíbia des del 2005, i a la platja de Fenals, el servei es presta des del 2006. De la dada dels lavabos adaptats no sé com ho tenim aquí doncs desconec si vam ser un dels ajuntaments que va contestar l'enquesta.

"La gent amb discapacitats físiques ha de saber que a Girona pot fer vela, caiac, handbike, vol en globus, vol sense motor, esquí, descens en BTT, submarinisme, tir amb arc, equinoteràpia o paracaigudisme"



D'això sí que se'n pot dir allò de: una de freda i una de calenta ...



"El repte és descobrir cinc plats saborosos a través de l'aroma, el gust i la textura dels ingredients, prescindint del sentit de la vista."

L'historia del Sr. Pujol li serveix per clamar contra el Govern: "carreteres del país s'estan convertint en petits bordells camuflats gràcies a la permissivitat provocada per una demagògia barata que confon llibertat amb tot s'hi val";
i en canvi a mi em serveix per preguntar-me si a aquestes persones que surten a fumar la cigarreta i que tot sovint les veus dempeus davant la porta de seva l'empresa algú els controla l'horari...


"Aquest dimecres: la periodista i escriptora Natàlia Molero, que parlarà de la dona en els mitjans de comunicació."

P.- "I cap a on ha d'anar aquest canvi de model de mobilitat?"
R.- «Doncs ha d'haver-hi menys espai per als cotxes i més per als models que són més sostenibles i més amables, és a dir, per a la gent que va a peu, la gent que va amb bicicleta i la gent que usa el transport públic.»"
Programa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura de Lloret (Del 21 de setembre al 4 d'octubre )

La Núria es queixa i amb raó que "Tot això, avalat amb diners públics dels governs d'esquerres."







El Sr. Borlaug en el tema dels transgènics havia estat a mig camí entre els defensors i els detractors doncs ell els veia com una manera d'augmentar el rendiment, però amb el que no estava d'acord era en deixar aquesta investigació en mans privades i abrogava perquè fossin els poders públics qui en lideressin els treballs, doncs li feia por que "esta tecnología quedara en manos de multinacionales como Monsanto."
Montse, si et llegeixes l'article t'hi trobaràs reconfortada: "la oposición ecologista a los transgénicos es elitista y conservadora. Las críticas vienen, como siempre, de los sectores más privilegiados: los que viven en la comodidad de las sociedades occidentales, los que no han conocido de cerca las hambrunas. Lo dicen porque tienen la panza llena. Yo fui ecologista antes que la mayor parte de ellos."







adjudicar
definitivament a l’empresa APARCAMENTS
ROMEPARK, SL el contracte de
serveis, mitjançant procediment obert, consistent
en LA VIGILÀNCIA, GESTIÓ DE
COBRAMENT, CONTROL D'ACCESSOS,
INSPECCIÓ, NETEJA I MANTENIMENT
DELS PÀRQUINGS MUNICIPALS,
el preu i la durada del
contracte són els següents:
-Preu: 8,90 €/ hora, (IVA a part)
-Durada: 1 any, amb possibilitat de pròrroga
per 3 anys més


En data 18/08/2009 el Sr. Francesc Durà i
Vilà, en representació de la FUNDACIÓ PRIVADA
EL VILAR, presenta, en temps i forma,
al·legacions contra el plec de condicions
de l’esmentada licitació.
Per tant, mitjançant Decret d’Alcaldia n.
953/2009 de data 19/08/2009 s’ha suspès
provisionalment la licitació per contractar el
citat servei.


El gos identificat amb el número de xip identificatiu:
981098102355541, titularitat de la
Sra. Angelica Vanesa Torres Camacho de Sant
Pere de Vilamajor





"BASES REGULADORES DEL SISTEMA D'ACREDITACIÓ DE LES ENTITATS PRESTADORES DEL SERVEI D'ATENCIÓ DOMICILIÀRIA DE LLORET DE MAR"