escriu-me
My Photo

dijous, 16 de juliol del 2009

Dijous, 16 de juliol del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Aquest divendres:


Cinema a la Fresca 09
Divendres 17 de juliol a les 22.30h a Sa Caleta
Entrada gratuïta


Pel·lícula guanyadora de la Petxina de plata al millor actor al Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià 2008.

Sinopsi:
La vida de Leonardo -un escriptor d'èxit, prou fastiguejat- i la seva dona -universitària- canvia quan els fills, ja grans, han emprès el vol, ja se n'han anat de casa i ells dos han d'encarar la buidor del niu. Només quan accepti la seva nova situació, que inclou un gendre amb les seves pròpies ambicions literàries, una filla que s'instal·la a Israel i una dona amb un imprevist entusiasme per la vida social, Leonardo serà capaç de ser realment feliç.





Comença fort el sr. Serra...

"Els propietaris dels terrenys que conformen el pla parcial Costa Brava de Blanes decidiran el setembre de manera definitiva si atenen la petició de l'Ajuntament d'urbanitzar el sector on hi ha els terrenys que s'han de cedir a Educació per a la nova escola Sa Forcanera."


El senyor Vilanova es queixa de la política de productes de "marca blanca" com a marca única en alguns productes de Mercadona però fàcilment extrapolable a qualsevulla supermercat. "Sota el mateix nom i producte canvien de fabricant quan els convé, canvien de qualitat i un ja no sap si el iogurt que li va agradar el mes passat li agradarà avui." jo hi afegiria que a part de no saber-ne si és el mateix gust i qualitat del que vas comprar la setmana passada mai et posa l'origen de les coses.
Recordo un rumor que crec no era cert però em serveix per il·lustrar el que vull dir, que deia que el Lidl, rei dels productes sense marca, el principi d'estar entre nosaltres venia els làctics molt barats i aquest rumor, crec que totalment infundat, ho atribuïa a que eren productes elaborats amb llet procedent d'explotacions ramaderes properes a Txernòbil però com que no en posava l'origen així estava el rumor
Vosaltres compraríeu llet si sabéssiu que ve de Txernòbil ??? i si no ho sabéssiu...???



"Ara s'està desinsectant aquest recinte com ja es va fer amb els tèrmits del Museu Municipal"
Ai mare quina por quant es fa servir aquest mot: desinfectar !!!.
L'empresa que es dedica a aquestes labors a les nostres contrades té un nom tan explícit com: EXTERMINATOR



En un moment de l'article i dins un barrig/barreig de impressions estivals el sr. de Pablo i posa aquesta frase: Les urbanitzacions inacabades semblen cetacis en extinció ancorats en platges d'oblit. Algun promotor dorm, tranquil o intranquil, al Brasil o la Dominicana, preguntant-se si tindran llei d'extradició." que em serveix per dir que la tant esperada "Llei de Regularització i Millora d’Urbanitzacions amb Dèficits Urbanístics" , Lloret paradoxalment, amb el munt d'urbanitzacions que tenim, no s'hi podrà acollir i la raó és que les condicions que en demanen quasi cap les compleix; segons paraules del regidor d'Urbanisme sr. Valls i avalades pels serveis tècnics, a la que li falta un all li sobra una ceba; de totes maneres no es tracta d'una llei en grans subvencions per arreglar aquestes mancances sinó que els ajuts que s'hi preveuen són de finançament no dels projectes sinó de la seva redacció i això gracies a Déu entre la voluntat de l'Ajuntament i la de les prou mai valorades Entitats de Conservació a Lloret ja s'ha anat fent.

No és que aquest any els empleats roben, segons els amos de robar s'ha fet sempre: "El 18 per cent dels comerciants pensa que els seus empleats agafen més diners de la caixa que l'any anterior."




"Coincidint amb plena temporada turística, quan els carrers són plens d'estrangers que busquen un record per portar a casa, l'exposició mosta com les principals raons de ser del souvenir són crear el desig de viatjar, construeix l'experiència d'un viatge i funciona com a record són les principals raons de ser del souvenir."

Qui es presenti al càsting és per regalar-li el bitllet però sense retorn pi amb destinació cap a alguna institució mental amb un bon pany. Per el que li toqui és un xollo: "Només hauran d'abonar les taxes aeroportuàries i les despeses de gestió"


Molt decidits a fer complir l'ordenança no veig als guàrdies:




Algunes de les notícies que us hi poso corresponen a l'edició d'ahir, doncs per la dificultat per connectar-s'hi que ahir tenia El Punt no us les vaig poder posar...

l'acudit d'en Lluís Puigbert




"Pel que fa a l'habitatge protegit, a la demarcació els preus han baixat un 5,8% respecte el mateix període de l'any anterior, situant-se en 1.102,4 euros el metre quadrat, de mitjana."





'agenda

Blanes
Exposicions
Els paradisos de Rafael Bataller, un pintor fotògraf, exposició de fotografies. Casa Saladrigas. Fins al 2 d'agost
Olis d'Avel. Casa del Poble. Fins al 15 de juliol
Terra i memòria, de Guinovart. Casa Saladrigas. Fins al 2 d'agost
Fons d'art, pintura. Galeria d'art L'Arcada. Fins al 17 de setembre
XXXVIII Trofeu Quillat de fotografia i XVIII Trofeu Comarcal de la Selva. Sala d'exposicions M. Luisa García-Tornel i biblioteca comarcal. Fins al 9 d'agost
Planeta Terra, concurs fotogràfic. Club Caixa Catalunya. Fins al 23 de juliol.

Tossa
Exposicions
Història i evolució del sector turístic local. Edifici La Nau. Fins al 26 d'agost
Més aprop, arquitectures de dins, de Laia Bedós. Galeria Joan Planellas. Fins al 28 de juliol
Obra de Jaume Oates. Museu municipal. Fins al 30 de setembre.

Vidreres
Curs de cobla, agrupació musical, els dimecres, de 18.30 a 20.00, a partir de setembre. Més informació i inscripcions, al telèfon 972 85 00 67


SELVA
Generació de residus totals
2,37 quilos per habitant i dia
Relació entre recollida selectiva i resta
76,9% de fracció resta, i 23,1% de recollida selectiva
Recollida de matèria orgànica
36,1 quilos per habitant a l'any
Recollida de vidre
23,6 quilos per habitant i any
Recollida de paper i cartró
36,1 quilos per habitant i any
Recollida d'envasos (plàstic, brics...)
13,6 quilos per habitant i any



"La campanya, iniciada a finals del 2008 ha anat dirigida a comprovar el compliment de l'obligació que tenen els establiments d'indicar el preu dels productes."

"Els estiuejants, que paguem impostos tot l'any, no tenim un Ajuntament que pensi en nosaltres. "

Ara fa dies que no us parlo del Centre d'acolliment de la Selva a Tossaaneu-hi a fer una ullada i si voleu donar-hi un cop de mà com per exemple agafar un gos una estona i anar a fer una passejada, feu-ho... no us decebrà pas...

El pobre MUM encara ens hi espera...


Begur ja forma part a la federació de municipis indians a la que pertany també Lloret.



" Ara mateix, l'associació de jubilats i pensionistes compta amb 300 socis i una junta de 16 persones."


" L'executiva local d'ERC està formada també per Fèlix Fuentes com a secretari d'organització, Judith Ramírez com a secretària de la dona, serveis socials i dependències, Núria Querol com a secretària d'imatge i comunicació, Mercè Herrera com a secretària de finances i relacions socials, Emili Marquès com a secretari de cohesió social, Xavier Termes com a secretari de campanyes i mobilitzacions, Jordi Orobitg com a secretari de política municipal i Eduard Coloma com a portaveu de la formació."

"Els tiquets es poden recollir a l'oficina de turisme de Can Garriga a partir d'aquest divendres a les 9 del matí."



Escoltar Carme Ruscalleda AQUÍ



"La mostra és una reflexió sobre el fenomen del souvenir, que inclou tant objectes tronats com els més imaginatius i sofisticats.""Con el lema del encuentro internacional Unidos contra el Parkinson que se celebrará en Lloret del 9 al 19 de octubre, la Asociación Catalana de Parkinson Blanes da la bienvenida a estos ciclistas y agradece este humilde Tour, tan importante para los afectados de Parkinson. Saludos cordiales."


Ordenar a la senyora Mirta Ada Triay
Dudran que en el termini màxim d’un mes, a
comptar des de la notificació de la present
resolució procedeixi a la retirada d’una antena
parabòlica de recepció a la façana de l’edifici,
sense llicència i no legalitzables, en la finca
situada a C/ Pere Codina i Mont, 57 A 1º 5ª.


Ordenar novament a Irina Kameneva,
que procedeixi en el termini màxim de UN
MES, a comptar des de la notificació de la
present resolució, a la restitució de la realitat
física alterada (enderroc) d’una antena parabòlica
de recepció en la façana de l’edifici,
sense llicència i no legalitzables, en la finca
situada a AV SA BOADELLA, 8-42 (BLOC-
8, BAIXOS-C).





"fi de l'activitat de l'empresa i la retirada de la granja de Blanes Peix que hi ha davant la costa del terme municipal de Blanes i la retirada de les 4 balises perimetrals que limiten la concessió."