escriu-me
My Photo

dissabte, 12 de setembre del 2009

Dissabte, 12 de setembre del 2009, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima

Avui:


=====================
=====================
=====================


Avui i demà:

=====================



=====================
=====================
=====================


Demà

més info AQUÍ




Trobo molt be que si una llei es considera no lògica s'intenti reformar, com també considero correcte l'afirmació del Sr. Crespo de "mentre la normativa estigui en vigor se seguirà acatant.", cosa que, en d'altres ocasions i motius, no s'ha fet, (llums de Nadal obertes 500 hores quan la llei en permet 170; neteges de les franges perimetrals de les urbanitzacions en època totalment prohibida)
El que ja no trobo be és que aquest debat es generi a mitjans de setembre, amb el
"malestar de molts comerciants de la vila", i jo hi afegiria que amb el total menyspreu cap als treballadors d'aquest sector que el dia abans encara no sabien si treballaven o no l'endemà, i no val dir que la norma ja estava clara a primer de gener amb la publicació del calendari laboral, (com hauria de ser, per altra banda), doncs pel primer de maig aquesta norma es va esquivar i a primer de gener no se sabia, i ara, fins al darrer moment, des de l'equip de Govern s'havia deixat entendre que se'n permetria l'obertura, amb trampa o sense; mirant cap a un altre costat o amb multes sense tramitar...

A Platja d'Aro el comerç va obrir. Un altra exemple de com vorejar la norma, però si es planifica amb temps, s'avisa al sector amb temps i no es força la norma..., doncs, pel que tinc entès, si hi ha una fira el comerç pot obrir, però no tot, solament el que es troba al costat de la fira... i ja hi tornem a ser!!!
Lo millor és el titular de la notícia precedent:
"Crespo vol que el Parlament revisi la llei d´horaris comercials"




carles colomer



He hagut de mirar tres vegades la data de la notícia no fos que se'ls hi hagués colat del mes de maig, però no, es d'avui. La sorra ja esta a punt per quan arribi el primer temporal poder disposar-ne.
Ho teníem mal entès, a Blanes la sorra no la posen pas per a comoditat dels blanencs i visitants,
a Blanes la sorra la posen com a deferència cap a la mare Naturalesa...



Que corre be no hi ha dubte, però si per la foto hem de dir que salte be amb perxa, ja no tant...










Un final de bona peli: "En l'actualitat, resulta molt difícil veure un vermell divorciat. En el PP, en canvi, sembla el normal. Clar que la dreta està vivint ara una espècie d'adolescència tardana (fixin-se en les pintes d'Aznar). Per això les revoltes adolescents es donen en els barris pijos en comptes d'en els obrers. A veure si aquests nois descobreixen ja el bordell i es desfoguen d'una altra manera."


"Dissabte 12. Pavelló de Lloret
Primera semifinal (18.00 h): Sather Blanes - Lloret
Segona semifinal (20.00 h): SHUM Maçanet - Sidorme Hotels GEiEG
Diumenge 13. Pavelló de Blanes
Tercer i quart lloc (10.30 h): Els dos perdedors
Final (12.30 h): Els dos guanyadors"



El Sr. Ramionet dona les claus del conflicte:"Si a Barcelona enyoren la Barcelona d'abans, què deuen enyorar a l'Empordà? O en tants pobles del litoral? Ja sé que ara toca atribuir tots els mals al progressisme, però la causa és realment la permissivitat? No ve de més lluny, això? Des de quan els convoquem a les laxituds i a les alegries d'un sud idíl·lic? Des de quan construïm els establiments i fixem els horaris que l'han de recrear? Aquest ha estat sempre el model turístic i econòmic; a Barcelona ho han descobert aquest estiu, però ja fa temps que es veuen empordanesos amb samarretes on es llegeix: «no anem pas bé»."

Ja em sap greu fer servir el Sr. Porta Perales per transportar una idea, però com que ahir hi havia aquesta polèmica amb el comerç de Lloret que explica el Diari de Girona, trobo que les paraules d'aquest senyor s'hi escauen:
"No ha de ser fàcil administrar una gran ciutat. D'acord. Però el que no pot ser és que any rere any sorgeixin i tornin a sorgir els mateixos problemes sense que algú no hi posi remei. El que demanaria als polítics municipals –als altres també– és que s'arremanguin i treballin. Els demanaria que ho fessin per egoisme. I és que, si no ho fan, a les pròximes eleccions els trauran del poder que ells tant estimen. L'egoisme dels polítics pot ser la nostra salvació."





L'article parla de les facècies que moltes vegades han de suportar els treballadors i que si fossin funcionaris no les patirien, però molt encertadament el Sr. Muntada desmunta aquesta tesi tot dient que no ens hem de fixar pas en el privilegi, que no ho és, sinó que em de denunciar la injustícia que representa no gaudir d'aquests drets: "l'empresa la pressiona perquè no quedi embarassada, una altra denuncia que ha de treballar moltes més hores de les que realment li paguen."

El Sr. Pitarch diu unes coses ben certes com que "la democràcia es fa no tenint por dels governants", però en canvi en justifica les paraules de la senyora de "fill de..." tot dient: "si s'ho mereixen, ni respecte", i no em sembla be, doncs sense arribar al insult groller també val el que diu després: "i qui vulga honra que se la guanye! I si els governants prometen una cosa i en fan una altra (com era el cas, segons m'explicà la referida senyora), llenya! I si s'equivoquen en els acords que prenen, més llenya! I si posen la mà a la caixa, fora!. Doncs en el sou no hi va tot i pel Sr. Pitarch sí: "No cobren, per manar? Doncs, això mateix, que tinguen responsabilitats."

"el Departament de Treball va anunciar el mes de juliol passat que destinarà 13 milions d'euros addicionals en ajudes durant l'exercici del 2009 que ajudaran 218 centres especials de treball i beneficiaran 10.844 persones amb discapacitat"

Fundación Cristal


"L'agència per al frau i la picaresca també ha detectat la proliferació d'empreses i persones dedicades a la redacció i venda de tesis doctorals, a preus que van dels 3.000 al 12.000 euros."


"La iniciativa proviene del espacio radiofónico "Pas a pas", de radio Tordera, en el que la asociación trata temas relacionados con la enfermedad."


A destacar pel diumenge a les 15.30h el tuning botellón (???)
"Sábado 3 de octubre: 16h. Apertura de puertas e inscripciones. 19h. Concierto del grupo local Octaba Sonrisa. 22h. Prueba de iluminación. 23:30h. Sesion de Dj. Mastis conjuntamente con Drako. 02h. Fin de la fiesta nocturna.

Domingo 4 de octubre: 10h. Apertura de puertas e inscripciones. 11h. Empezaran las pruebas de sonido. (Calidad y S.P.L.) 12h. Concierto del grupo local el Kauce. 13h. Competicion Breakers & Bboys. 15:30h. Show Calidad (Botellon) 16h. Exhibicion de los Riders Pichitastunt y Massana. 17h. Prubeba de Clubs. 18h. Entrega Tops."



"La obra está patrocinada por la Diputación de Valencia, con la colaboración de los ayuntamientos de Riba-roja y de Tossa de Mar,"