escriu-me
My Photo

dissabte, 3 de maig del 2008

Dissabte, 3 de maig del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret (1

Cap el final d'aquest enllaç hi trobareu una descripció de l'obra.


Aplaudeixo l'iniciativa del Bon Preu i ja només per aquestes ganes de voler fer bé les coses em poden comptar com a client.
Ells el que fan és descomptar-te les borses que no agafes en comptes de fer-te pagar les que prens, cosa que crec que feria més efecte; suposo que el motiu de fer-ho d'una manera o de l'altre és més per màrqueting que no pas per efectivitat, doncs deuen considerar que si cobren les borses el client és pot sentir violentat, en canvi si et premien el gest, pel qui ho rep és un premi, en tant que l'altre no ho veu.






















I no se-l's pot acusar de falsificació de document...?





Un article que no ha de tenir desaprofitament per part d'els nostres hotelers i que com a traca final recomana no quedar-se en el tema de l'estalvi d'aigua per la que no cau ara, sinó que s'ha d'anar més lluny:
"Para Cipriano Marín, secretario general de la Conferencia Mundial de Turismo Sostenible de la ONU, "la industria turística podría hacer muchísimo más". Considera que el reto es "interiorizar las prácticas éticas; no sólo pensar en cómo ahorrar agua y energía sino apostar por un cambio total del producto, ir más allá". Y cita ejemplos como los de Nueva Zelanda, "donde han lanzado la campaña ´residuo 0´; Chipre, donde el 98% de los alojamientos están dotados de energía solar térmica, o Trento, que fue pionera en presentar su transporte eléctrico e híbrido como un atractivo turístico".
Dilluns us posaré un article de títol "La mar salada", molt interessant, del Sr. Eduard Coloma, sobre aprofitament i estalvi d'aigua que te publicat ERC de Lloret a la seva web. Pels que no vulgueu esperar a dilluns AQUÍ el trobareu




La carta va ser publicada el 23/04/08 i se'm va escapar.



Continua l'article el Sr. Forn fent una defensa de la llibertat del periodista ( la periodista en aquest cas) de vestir l'informació com més convenient ho trobi i criticant l'ex-alcalde de Mataró per les seves consideracions en el seu blog (una certa contradicció en que reclami llibertat d'expressió per uns i la negui pels altres...); i l'ex-alcalde en el seu blogg ja ha rectificat i ho ha fet amb aquestes paraules:
"Bé, deixem-ho.
Veig que m’he tornat a ficar en un esbarzer del que en sortiré ben esgarrinxat pel meu mal cap. Sembla que hi ha coses sobre les que no es pot opinar, amb dret a equivocar-se, sense aixecar moltes i vehements consideracions, encara que sigui mig clandestinament en un poc conegut blog com aquest"