escriu-me
My Photo

dimarts, 24 de febrer de 2009

Dimarts, 24 de febrer del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Aquest cap de setmana:
========================
========================
========================

Ja heu fet servir els fons documental
de l'arxiu de Lloret a la xarxa???

AQUÍ


"Avui és el primer dia que el mercat es farà en aquest nou emplaçament, ja que s'estan fent obres al pavelló vell"


I no solament hi trobareu la descripció d'unes irregularitatsla Vila Olímpica s'aixeca en una extensió de cent quaranta hectàrees robades al bosc", sinó també gràcies a qui s'han fet: "sense un generós patrocinador rus, accionista majoritari de Metaprom, Lloret no hauria assolit el privilegi d'organitzar les olimpíades. Enamorat de Lloret, s'havia fet construir una mansió espaterrant, amb torrassa inclosa, a dalt del penya-segat conegut com (...) "
Acaba així: "és Carnaval! Uf, va dir ell! Quin ensurt! Quin malson!""Aquest augment s'ha registrat arreu de la demarcació, però sobretot a Blanes"
A l'entrevista es parla un xic de tot fins i tot de la trobada "Bush i Aznar a les Açores", però en canvi el periodista, (és una entrevista d'en ALBERT SOLER), no li pregunta en cap moment pels milers de nois portuguesos que cada any visiten les nostres contrades...lleig !!!
Una mesura a imitar !!!
Sr. Crespo, vostè que te la regidoria de turisme miri...a l'Escala sí que ho fan be, diu així (7.44h): "
¿c si, ut cogitata praeclare eloqui possent, non nulli studio et usu elaboraverunt, cuius te pa 100?
En el batxiller era molt bo amb llatí però al no tenir ocasió de practicar-lo gaire s'em ha oblidat força, tot i això crec que ve a dir que "a l'Escala mai permetrien l'instal.lació d'un Heliport com el que es vol posar a Lloret..." ;-) ;-) ;-)
Ja creieu que avui no parlaria dels lamants helicòpters... el soroll és un tema massa greu com per oblidar-lo...

Parla de "una nova pastera naufragant" i de "als canals de Roses s´ha recuperat el cadàver d´una dona presumptament assassinada"
Una carta llarga, però ben interessant, on el Sr. Ignasi es fa dues preguntes a mena de reflexions: Què passaria si la noia que ha acabat al canal fos del país?
Què passaria si el noi de 14 anys que surava ofegat al mar fos un jove del país, ofegat en una piscina?
"Aquests dos episodis, afecten de manera directa la gent pobra del països que ens envolten, ja sigui de l´Àfrica, ja sigui de l´est d´Europa."


Em continuo negant a contestar a la quantitat d'invitacions que rebo per fer-me amic d'aquest o d'aquell ; fins ahir ho feia per pura intuïció de que era un projecte que no em convencia; des d'ahir , (en David m'ho va ensenyar), ho continuaré fent amb plena consciència de que és quelcom que si disposes de temps per perdre no trobaràs millor lloc...
Com que soc fan del "no diguis mai que d'aquesta aigua no en beuré" , a lo millor des del club de fans de l'adagi em conviden i m'en faig amic, però us puc ben assegurar que, tot i que 150 milions no poden estar equivocats, per ara continuaré sense acceptar les invitacions...

Fins ara s'accedia al EL PUNT a través del portal vilaweb, a partir d'avui s'hi accedeix per elpunt.cat erò amb la particularitat de que si hi afegiu /lloretdemar o el poble que vulgueu us donarà un diari totalment personalitzat de l'indret on busqueu i dels seus voltants. ( http://www.elpunt.cat/lloretdemar )
Si realment funciona em permetrà llevar-me 20 minuts més tard !!!

" Hi ha una proposa inicial, sobre el camí de ronda que uneix Sa Caleta i Cala Canyelles. El Xino Xano no ho veu clar"

"L’auditoria inclourà dos mandats complerts, un amb alcaldia de CiU i un altre del PSC."
CATALUNYA PRESS.es
Alienació d’una parcel·la situada al Sector Pla Parcial Accés Costa Brava
Pressupost base de licitació: 1.929.920,13 euros, IVA exclòs.


interpuesto por D.LERITROX, S.L. , contra del POUM de Tossa de Mar