escriu-me
My Photo

dimecres, 27 de gener del 2010

Dimecres, 27 de gener del 2010, les notícies que avui parlen de Lloret i de la resta de Selva Marítima



Quimi Portet presenta el 29 de gener a l’Espai XXS
el seu darrer disc, "Viatge a Montserrat"


El guitarrista d’El Último de la Fila repassarà tota la seva trajectòria en solitari


Quimi Portet presentarà el proper divendres 29 de gener les cançons del seu darrer disc Viatge a Montserrat. Es tracta del setè disc en solitari de Portet, que és dedicat a Adrià Puntí, músic a qui admira i enyora. Portet i la banda habitual, l’"Orquestra Filharmònica de Cro-Magnon i Turbamulta Nacional dels Soviets de Santa Quitèria" (Jordi Busquets, Antonio Fidel i Xarli Oliver), interpretaran les noves cançons i també faran un repàs als discos anteriors.
Viatge a Montserrat' conté catorze cançons en què Portet torna a fer gala del seu humor particular, amb lletres surrealistes i més d'un toc poètic. Rient-se amb enginy del món i de la condició humana. I fent riure, a la seva manera, amb ironia i molta agudesa.
Aquells que l'han vist en directe, saben que una actuació de Portet no és un simple concert, és una ocasió única per a replantejar-se irònica i lúcidament la relació de l'artista amb el públic i per a recuperar sense complexos el plaer de la
música en directe.

Per veure un vídeo fes click aquí:
http://www.youtube.com/watch?v=e7Em9xU0W4M

ENTRADES GRATUÏTES AMB LA TARGETA LLORET DE MAR COMERÇ


===============
===============
===============


"En Joan sense por"


El concert de Quimi Portet no serà l’única activitat del cap de setmana. Diumenge a les 17.30 h, la companyia Egos Petits presentarà el seu darrer treball, en Joan Sense por. Un espectacle multidisciplinar destinat al públic familiar i que combina elteatre de titelles amb el teatre musical. Una creació lliure a partir del conte popular homònim, amb text i música originals. Aquest muntatge va aconseguir el premi del públic a la Mostra d’Igualada 2009.
Per més info: www.espaixxs.com







A la foto el nostre regidor Valls







"Aquesta jove va caminar moltes hores sense menjar i va entrar i sortir de l´aigua del mar davant de Sa Palomera vestida, amb sabates, sense abric i tremolant de fred? I la policia, quan eren les 4 de la tarda, va repetir el mateix: que no hi podia fer res...., i em pregunto: per què la Policia no va fer res?"

A Lloret a hores d'ara encara no es té clar si tancaran totes les sales o el Govern Municipal dictarà uns serveis mínims per algunes d'elles per tal de que els lloretencs no es quedin una vegada més sense un servei com aquest.
Fonts del Govern Municipal han declarat que en cas de que no es compleixin aquests serveis mínims ells endegaran la possibilitat de que altres empresses es puguin instal.lar al poble, fins i tot ja s'ha apuntat com a possibilitat prohibir la controvertida i ecològica pista de gel i instal·lar-hi una nova sala de cinema amb lo que Lloret passaria de tenir-ne zero a una...






Fa un parell de dilluns l'Ajuntament de Lloret va celebrar un Ple Extraordinari amb només dos punt, el primer era merament informatiu, i encara tot i això va durar quasi 45minuts. Jo ja vaig dir que la meva ignorància em feia dir que no li veia la urgència per un Ple Extraordinari per cap costat...
El de la Diputació era un ordinari, va durar cinc minuts i sabeu quants punts tenia 13 :
"els sis primers punts eren de caire informatiu; també hi havia cinc punts relacionats amb carreteres...; els dos darrers punts eren per a mocions d'urgència..."
Si amb cinc minuts es van carregar 13 punts, al que els llegia no se li devia entendre "tres carajos"...
Tela, tela, tela...!!!





Si agafant-les d'aquest horrible color a l'Ajuntament li van fer un bon preu, les trobo precioses...







"Per altra banda, el Consell també va aprovar, a través d'una moció d'urgència, la incorporació de l'Ajuntament de Blanes a l'empresa mixta Serveis Mediambientals de la Selva, Nora SA. "

A la carta queda clar que na Gemma no se la prendrà; i que tampoc no li estalvia elogis: "els efectes del consum d'aquesta píndola són: embaràs ectòpic o extrauterí, tromboembolisme venós –malaltia cardiovascular que pot bloquejar una vena dels pulmons–, vertígens, sagnat vaginal, vòmits, dolor abdominal, cefalees, mastàlgia, insuficiència hepàtica i increment del risc del càncer de fetge i pàncrees."

"Entre els temes, l'ús de l'aigua regenerada a Tossa de Mar."

"El pressupost puja a 7,6 milions, dels quals 680.500 euros són destinats a inversions."

"En el ple d'ahir es va aprovar tot per assentiment, sense ni un torn de paraula per fer o per demanar un aclariment."
Més que un Ple el que em sembla és un escàndol...






Si us va aquest tipus de novel·la costumista el sr. Sanuy enumera un bon nombre d'històries de lladres sense punició...

A la foto, el del mig és el sr. O'Leary un dels quefes de Ryanair, per no dir el quefa.
De vegades en Miquel m'ha retret de fer massa mofa d'aquest senyor amb les fotos que us adjunto...; doncs be, la d'avui no l'he pas tret i rebuscat en el Google, la d'avui acompanya la notícia i convindreu amb mi que donar-li 14 milions a algú d'aquesta guisa com a mínim t'ho has de repensar...
Qui pot, pot !!!

Les autoritats, durant la signatura del
conveni amb el president de Ryanair






"dijous (17 a 21 hores) i divendres (de 10 a 14 hores i de 16:30 a 21 hores). El lloc és l'hospital sociosanitari. Recordin que no cal anar en dejú a donar sang"



AUDIO:
Escoltar Ester Olivé, regidora d’Educació de Lloret de Mar, parlant de l’Ajuntament dels infants AQUÍ





"En el acto se han presentado las solicitudes de Vigo y Lloret de Mar para incorporarse a la red"



"En una jornada de trabajo en Lloret de Mar en la víspera del primer pleno del año del Parlament - empieza hoy-,Artur Mas arengó a sus huestes ante la que confía sea la recta final del mandato del tripartito."
A l'edició digital no hi surt, (és un article de pagament); a l'edició paper la trobareu a la secció de política a la pàgina 12





"Després d'una reunió del grup de CiU al Parlament a Lloret de Mar, ha dit que l'Ajuntament "ha decidit" i no es pot impedir que un consistori defensi el seu poble."



El mateix tipus d'article doncs és una notícia d'agencia podeu trobar a l'ABC, Diario Siglo XXI, El Mundo, El Confidencial






"Junta de compensació del polígon A de la unitat d'actuació núm. 14, de Lloret de Mar.
La persona responsable del Registre, en data 6 de juliol de 2009, ha inscrit la dissolució de la Junta de compensació del polígon A de la unitat d'actuació núm. 14, del terme municipal de Lloret de Mar, en el Registre d'Entitats Urbanístiques Col·laboradores, amb el número d'assentament 3.077, del tom 25."

Si per lo menys tingués un nom del santoral a lo millor ens donaria alguna pista d'on pot ser aquest polígon però això de que l'anomenin "A"de la unitat d'actuació núm. 14" només em suggereix allò de 14, agafa un cagarro i esmorza...

"Junta de compensació de la urbanització Terrafortuna, de Vidreres.
La persona responsable del Registre, en data 21 d'agost de 2009, ha inscrit el canvi de càrrecs de l'òrgan rector de la Junta de compensació de la urbanització Terrafortuna, del terme municipal de Vidreres, en el Registre d'Entitats Urbanístiques Col·laboradores, amb el número d'assentament 3.100, del tom 25, en el sentit següent:
President: Manuel Ramos Torrado
Secretari: Albert Ruiz Cano
Tresorera: Ester Ruiz Ribas
Vocals: Francisco Delgado Pacheco; Javier Estrada Nuño i Rosa Ferrer Alonso
Representant municipal: Jaume Figueres Miquel i com a suplent Jordi Pruneda Vellvehí."

Aquests del DOGC tarden tant a publicar els edictes que com a representant municipal i posen el regidor Jordi Pruneda i no crec pas que estigui per aquestes feines en aquest moment...

la zona geogràfica de producció de les mongetes emparades
per la futura Denominació d’Origen Protegida correspon a tots els municipis de les
comarques del Vallès Occidental i el Vallès Oriental, junt amb alguns municipis de
la comarca del Maresme i de la Selva.
de la Selva: Blanes, Fogars de Tordera, Hostalric i Maçanet de la Selva